• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzerimdeki kara bulutlar

Ne güzel bir tavsiye. Bugün televizyonda izledim; liseli bir çocuk yakını olmadığı halde şehitliği ziyarete gitmiş. Hepsi bizim yakınımız dedi. Ağladım tutamadım kendimi. Biraz da utandım, böyle ziyaretler neden yapmıyorum diye.
Konu sahibi arkadasin da yaptigi gibi bencilce davraniyoruz o yuzden.amam gorup daha cok uzulmiyim diye dusunuyoruz.halbuki daha iyi bi terapi sekli yok.biz boyle dusundukce onlar orada yalniz.gittiginizde kimse size ahlanip vahlanmiyo emin olun.ope koklana karsilanip,ope koklana ayriliyosunuz.

Yanlış yazıldı o yazı . Diğer arkadaşlara yazıcaktım . İnsanların üzüntüleri keyifli gelmiş , eğlenip geyik yapalım demişler , bu yazının altında geyik yapanın ya aklı ile yada vicdanı ile ciddi sorunları olduğunu düşünüyorum .

Himm. Boşver ya öyle deme.
Konuna gelecek olursak. Yanlız kalma. Git ailene. Boşver. Onlar birak da evlat ayirsinlar. Ana kucaginin, baba elinin yerini ne tutabilir ki? Hangi kusluk anadan babadan ayirmaya yeter ki?
Birak onlar istediği kadar seni sevmesinler. Sen sev, bu sana yeter emin ol. Hic olmazsa gönlün rahat olur. Yarin onlara bir sey olursa keşke demezsin..

Ülkenin ekonomik durumu malum . İnşaatla dönen balon bir ekonomi var . Ama öyle aksilikler olduki işsiz kalmamda ! Tek tek yazınca konu aşırı uzuyor ..enerji çeken tmm . Ben uğraşmayı bıraktım dedi. Bu insanı kuyuya atan melankoli ? Yaşamdan kopma .? Bununla ilintilimi
Yani, olabilir.
Böyle hissetmemin sebebi, enerjimi çekmesi mi diye soruyorsunuz sanırım.
Olabilir, çünkü sürekli biri bize sıkıntılarını anlatsa, bir süre sonra bizim de psikolojimiz etkilenmeye başlar.
İnsan enerjisi çok kolay etkileniyor.

Kendi ic skntilariniz tamamen psikolojik.bence kendinizi inandirmissiniz yasam enerjinizin emildigine.bu sekilde dusunerek cikamazsiniz bu psikolojiden
Enerjim çekildi iç sıkıntım var diye bir yazı yazmadım .. Bir insanın böyle düşünmesi için zekadan muaf olması gerekir . Ben somut olayları yazdım . Gözle görülür elle tutulur vaziyette olanları .

Enerjim çekildi iç sıkıntım var diye bir yazı yazmadım .. Bir insanın böyle düşünmesi için zekadan muaf olması gerekir . Ben somut olayları yazdım . Gözle görülür elle tutulur vaziyette olanları .
Yazdiklarinizdan cikan sonuc bu.size tavsiye edilen herseye de bi cevabiniz var.sizin zaten bu sekilde bu psikolojiden cikmaniz imkansiz.allah yardimciniz olsun

Konu sahibi arkadasin da yaptigi gibi bencilce davraniyoruz o yuzden.amam gorup daha cok uzulmiyim diye dusunuyoruz.halbuki daha iyi bi terapi sekli yok.biz boyle dusundukce onlar orada yalniz.gittiginizde kimse size ahlanip vahlanmiyo emin olun.ope koklana karsilanip,ope koklana ayriliyosunuz.
Yetiştirme yurdundaki çocuklara en çok zarar veren insanlar , kendilerini tedavi etmek için giden insanlar .. Bu konuda tez var araştırın . Gidip öpüp koklayıp döndükten sonra , o çocukların psikolojısınin nasıl bozulduğunu araştırın derim . Yaşlı ve çocukları yıpranmış psklojıme tamirci yapacak kadar cahil ve bencil değilim .

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdiklarinizdan cikan sonuc bu.size tavsiye edilen herseye de bi cevabiniz var.sizin zaten bu sekilde bu psikolojiden cikmaniz imkansiz.allah yardimciniz olsun
yetiştirme yurt ve huzurevlerindeki insanlara ençok zarar veren insanlar , kendini tedavi için , kendi yanlızlığını unutmak için bencilce giden insanlar . Bu konuda araştırma var . Araştırın , siz öpüp koklayıp döndükten sonra o çocuklar duygusal travma yaşıyor . Lütfen araştırıp okuyun . Ben kendimi tamir için yaşlı ve çocukları tamirci görecek kadar bencil değilim .

yetiştirme yurt ve huzurevlerindeki insanlara ençok zarar veren insanlar , kendini tedavi için , kendi yanlızlığını unutmak için bencilce giden insanlar . Bu konuda araştırma var . Araştırın , siz öpüp koklayıp döndükten sonra o çocuklar duygusal travma yaşıyor . Lütfen araştırıp okuyun . Ben kendimi tamir için yaşlı ve çocukları tamirci görecek kadar bencil değilim .
Arkadaşım her cevaba bir eleştirin var,o zaman neden konu açıyorsun ki? Kendini kötüye şartlama bu kadar.

Evet ayda yilda bi gider heveslendirip kursaginda birakirsan aynen dedigin gibi olur.siz bencil olamazsiniz zaten cunku kendinizle alakaniz bile kalmamis.siz boyle buhranli bunalimli melanlolik takilin.bu saldirganlikla size kimsenin yardimi dokunmaz

Bazi seylere fazla anlam yuklemissiniz yok reikiyle enerji cekme yok akik tasinin ofke nobetlerini almasi falan. Bunlar tamamen kendinizi sartlamaniz yuzunden oluyor. Biraz gerceklige donerseniz sikintilariniza gercek cozumler bulabilirsiniz.

Reiki, taşların enerjisi gibi şeyleri takıntı yapmayın kendinize. Bunlara inanan birkaç arkadaşım var, iç huzurlarını bulmak için yola çıkıp huzursuz insanlar oldular. Çünkü her hareketlerinin, her kararlarının, dokundukları her şeyin nasıl bir enerji değişimine neden olduğunu düşünmekten asıl işlerine odaklanamıyorlar. Hayatı akışına bırakın bir süre. Yeşil alanlara gidin, yürüyüş yapın, taze meyve-sebzeyle beslenin, bol su için. Kısacası kendinize iyi bakın :) Parlayın :)

Back
X