• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzerimdeki yukleri atmak icin azmettim hadi arkadaslar birlik olalim

dumannnn

Çok şükür....
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
865
441
158
Dogum yapali tam iki sene oldu ve kilolarimi hala veremedim ama bu siteyi takip ettim ve azmettim 3 haftada 3.5 kilo gitti su anki kilom 72.8 hedefim 60 a dusmek hadi arkadaslar destek istiyorum cunku cok ihtiyacim var

Dogum yapali tam iki sene oldu ve kilolarimi hala veremedim ama bu siteyi takip ettim ve azmettim 3 haftada 3.5 kilo gitti su anki kilom 72.8 hedefim 60 a dusmek hadi arkadaslar destek istiyorum cunku cok ihtiyacim var

hayırlı olsun canım.bende doğumdan 3 sene sonra vermeye çalışıyorum kiloları.sen başlamakla zaten çoğunu halletmişsin olayın.gerisi gelir artık.:46::46::46::46::46::46:

*Sabah kalkinca iki barfak ilik limonlu su iciyorum
*ardindan 5i biyerde cayim mate funda yapragi yesilcay kekik ve biberiye... sindirime yardmci ama on gun ic 3 gun birak
*kalktiktan sonra bir saat icinde kahvalti en gec 9a kadar
*kahvaltida: 2 dilim kepekli ekmek haslanmis yumurta yada peynir mutlaka zeytin bol yesilik yada domates biber salatalik (bu arada esime ozel ve cesitli bi kahvalti hazilarim bi kac catal nefsimi susturmak icin yerim yoksa aklimdan cikmaz ye beni diye)
* kahvaltidan birbucuk saat sonra yesil cay limonlu
*yarim saat sonra ilk ara bircay bardagi sutlu neskafe
*saat 1gibi oglen yemegi 3 kofte yada tavuk baget yada bi porsiyon sebze yemegi yarim kase yogurt 1 tane kepekli ekmek salata
*saat 4 gibi iki kepek ekmegiyle beyaz peynirli yagsiz tost ayran yada 2 girisini ve ayran bir elma
*7 gibi aksam yemegi esimin belirladigi bi menuyu mumkun oldugunca az yagli yapip ekmeksiz yarim kase yogurt ve salatayla yiyorum abartmadan
*her ogun oncesi 2 bardak su ve en az 3 litre su iciyorm(su icmeyi cok seviyorm 5 litre iciyorumdur bu kadari fazla ama susuz duramiyorum)
*aksam yemegini abarttiysam maden suyunaa limon sikip iciyorum

İste bu siteyi okuyup boyle bi beslenme plani uyguladim hic ac kalmadim ve spor yapmadim 3 hafta kacamaklarla uyguladim 3.5 kilo gitti ama sikilasiyorumda goren fark ediyo ozellikle esim sanki on kilo gitmis gibi diyo(birazda gaza getiriyo tabi)

Benimle bu yolda varmisiniz arkadaslar. bekliyorumm yardimlarinizi. atalim artik bu yukleri hambalmiyiz biz.....

hayırlı olsun canım.bende doğumdan 3 sene sonra vermeye çalışıyorum kiloları.sen başlamakla zaten çoğunu halletmişsin olayın.gerisi gelir artık.:46::46::46::46::46::46:
sagol canim ben yemek yemeden duramayan biriydim acikinca elim ayagim titrer gozum hicbirseyi gormez oyle bi yerdimki ama 3 haftadir hic sekerim dusmuyo bu beslenme planiyla cok iyiyim insallah beraber hallederiz canim

Bu arada boyum 1.69 su anki kilom 72.8 ilk hedefim bayrama kadar 65 olmak

sagol canim ben yemek yemeden duramayan biriydim acikinca elim ayagim titrer gozum hicbirseyi gormez oyle bi yerdimki ama 3 haftadir hic sekerim dusmuyo bu beslenme planiyla cok iyiyim insallah beraber hallederiz canim

benim 2 hafta önceki halimde aynen öyleydi canım.çok sık acıkan biriydim.ama şimdi sanki bıçak gibi kesildi arada yemelerim.
tamamen beyiinde bitiyomuş iş.listen gerçekten güzel,dengeli.destek gerçekten önemli.bende burdan çok şey kattım kendime.hergün girip günlüğümü yazıyorum bu bile bi oto kontrol sağlıyo.inşallah istediğimiz kiloya düşücez:nazar::nazar::nazar:

boyun çok iyi,65 kiloda çok iyi görünürsün.ben maalesef kısayım ve kilo hiç iyi durmuyo.1.60 boyum.en azından 60 oliyim şimdilik yeter:17:
Simdiki kilon kac canim insallah veririz beraber ben evlendigimde 60 kiloydum 4 ay sonra 70 kiloyla hamile kaldim ve 93 kiloyla dogum yaptim eve geldigimde 83 kiloydum ve emzirdigim icin 76 ya dustum ve 3 hafta oncesine kadar 76da takildim ama simdi 72 leri gormek cok guzel ve gaza geliyosun o an istahin kapaniyo hadi bakalim bayrama kadar elimizden geleni yapalim

Simdiki kilon kac canim insallah veririz beraber ben evlendigimde 60 kiloydum 4 ay sonra 70 kiloyla hamile kaldim ve 93 kiloyla dogum yaptim eve geldigimde 83 kiloydum ve emzirdigim icin 76 ya dustum ve 3 hafta oncesine kadar 76da takildim ama simdi 72 leri gormek cok guzel ve gaza geliyosun o an istahin kapaniyo hadi bakalim bayrama kadar elimizden geleni yapalim

aşağıda çizelgemde görüldüğü gibi 2 hafta önce 85 gördüm tartıda.şu an 78im.bende evlenene kadar 50li kilolarımdaydım.evlilik doğum,stres falan derken bir bakmışım kilolar almış başını gitmiş.evet kilo verdiğini gördükçe helede tanıdıkların kilomu verdin sen demeye başlayınca tutabilene aşkolsun.bben şu an o haldeyim.diyete başladığımdan beri ilk defa görenler 7 kiloyu bile farkettiler.süper bi duygu.

biz bu işi bırakmayız,eminim bundan:nazar::nazar::nazar:

aşağıda çizelgemde görüldüğü gibi 2 hafta önce 85 gördüm tartıda.şu an 78im.bende evlenene kadar 50li kilolarımdaydım.evlilik doğum,stres falan derken bir bakmışım kilolar almış başını gitmiş.evet kilo verdiğini gördükçe helede tanıdıkların kilomu verdin sen demeye başlayınca tutabilene aşkolsun.bben şu an o haldeyim.diyete başladığımdan beri ilk defa görenler 7 kiloyu bile farkettiler.süper bi duygu.

biz bu işi bırakmayız,eminim bundan:nazar::nazar::nazar:
masallah cok guzel kilo vermissiniz insallah devami gelir ve bidahada kilo almazsin

Sabah kalktim ve iki bardak limonlu ilik suyumu yarim saat sonrada 5i bi yerde cayimi ictim inanin bu cau ve su sizi frenliyo yarim saat icindede kahvaltimi yaptm biraz peynir domates zettin 1.5dilim k.ekmek 1.5 saat sonrada yesil cay...

Kahvaltidan sonra yesil cayimi ictim ve bir cay bardagiyla nescafeli sutumu ictim sut urunleri cok tok tutuyo bazen sute kahve atmayip tarcin ekliyorm be cikolata yeme istegim kalmiyo.. ogle yemegi icin iki tane tavuk baget haslama yarim kase yogurt salata ve 1 yane k ekmek dusunuyorum

Tek basima takiliyorm ama olsun buraya yazmakda cooook motive ediyor bugun hic acikmadim artik hersey dozunda yesil cay cok etkili bence saat dort gibi bi bardak ayran ve bir avuc beuaz leblebiyle bi ara yapcam hadi bakalim ins kacmaksiz hallederim

Tek basima takiliyorm ama olsun buraya yazmakda cooook motive ediyor bugun hic acikmadim artik hersey dozunda yesil cay cok etkili bence saat dort gibi bi bardak ayran ve bir avuc beuaz leblebiyle bi ara yapcam hadi bakalim ins kacmaksiz hallederim

:)bende günlüğümde tek takılıyorum ama dediğin gibi burda yazmak yediklerini,yaptıklarını çok iyi geliyo.sanki fazla yersem ihanet edicekmişim gibi geliyo:17:yazmaya devam,takipteyim seni...

Kizlarr, bende geldm aranzaa..

Rejim ypmya calisyrm bndee.. 3lt den fazlaca su iciyorumm. Gnde kepek ekmegi 3den fazla yemiyorm.seker normal ekmek yook.

:)bende günlüğümde tek takılıyorum ama dediğin gibi burda yazmak yediklerini,yaptıklarını çok iyi geliyo.sanki fazla yersem ihanet edicekmişim gibi geliyo:17:yazmaya devam,takipteyim seni...
Senin nasil gidiyo canim kilo degisikligi varmi bide spor yapiyormusun

Kizlarr, bende geldm aranzaa..

Rejim ypmya calisyrm bndee.. 3lt den fazlaca su iciyorumm. Gnde kepek ekmegi 3den fazla yemiyorm.seker normal ekmek yook.

hosgeldin canim senin boy kilo kac. sekeri kesip su icmen cok guzel bi baslangic peki yesil cay iciyormusun cok guzel odem attiriyo ve istah kesiyo.. hadi bakalim beraberce atalim kilolari

Aksam menusu: teze fasulye yarim dilim ekmek ve yarim kase yogurt... ama suanda esimle cay iciyoruz ve ben. bitane kakaolu gofretle bir biskuviyi kacirdim eskiden olsa paketler biterdi bunada sukur.....

Senin nasil gidiyo canim kilo degisikligi varmi bide spor yapiyormusun

bugün 77 çıktım tartıda acayip mutluyum.gerçekten az ama dengeli yiyorum ve sporunda faydası çok.

ben leslie sansone 2 mile yapıyorum.hem eğlenceli hem acayip terletiyo.hemde çok kolay.

ama 2 gündür çocuğu ormana yürüyüşe,pikniğe falan götürdüm çok yoruldum.o yüzden 2 gündür evde spor yapmadım.

Tartiya ciktim ve tam 800 gr gitmis cok mutluyum 72 olmusum. 2 bardak ilik suyumu ictim birine sirke ilave ettim bu hafta sirkeyle yola devam ardindanda 5i biyerde cayimi icip kahvaltimi hazirladim biraz gec oldu ama

kahvalti: bir yumurta haslama pulbiberli
5yesil zeytin bir tatli kasigi recel domates 2 dilim k.ekmek

Back
X