- 9 Ağustos 2013
- 865
- 441
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogum yapali tam iki sene oldu ve kilolarimi hala veremedim ama bu siteyi takip ettim ve azmettim 3 haftada 3.5 kilo gitti su anki kilom 72.8 hedefim 60 a dusmek hadi arkadaslar destek istiyorum cunku cok ihtiyacim var
sagol canim ben yemek yemeden duramayan biriydim acikinca elim ayagim titrer gozum hicbirseyi gormez oyle bi yerdimki ama 3 haftadir hic sekerim dusmuyo bu beslenme planiyla cok iyiyim insallah beraber hallederiz canimhayırlı olsun canım.bende doğumdan 3 sene sonra vermeye çalışıyorum kiloları.sen başlamakla zaten çoğunu halletmişsin olayın.gerisi gelir artık.![]()
sagol canim ben yemek yemeden duramayan biriydim acikinca elim ayagim titrer gozum hicbirseyi gormez oyle bi yerdimki ama 3 haftadir hic sekerim dusmuyo bu beslenme planiyla cok iyiyim insallah beraber hallederiz canim
Bu arada boyum 1.69 su anki kilom 72.8 ilk hedefim bayrama kadar 65 olmak
Simdiki kilon kac canim insallah veririz beraber ben evlendigimde 60 kiloydum 4 ay sonra 70 kiloyla hamile kaldim ve 93 kiloyla dogum yaptim eve geldigimde 83 kiloydum ve emzirdigim icin 76 ya dustum ve 3 hafta oncesine kadar 76da takildim ama simdi 72 leri gormek cok guzel ve gaza geliyosun o an istahin kapaniyo hadi bakalim bayrama kadar elimizden geleni yapalimboyun çok iyi,65 kiloda çok iyi görünürsün.ben maalesef kısayım ve kilo hiç iyi durmuyo.1.60 boyum.en azından 60 oliyim şimdilik yeter![]()
Simdiki kilon kac canim insallah veririz beraber ben evlendigimde 60 kiloydum 4 ay sonra 70 kiloyla hamile kaldim ve 93 kiloyla dogum yaptim eve geldigimde 83 kiloydum ve emzirdigim icin 76 ya dustum ve 3 hafta oncesine kadar 76da takildim ama simdi 72 leri gormek cok guzel ve gaza geliyosun o an istahin kapaniyo hadi bakalim bayrama kadar elimizden geleni yapalim
masallah cok guzel kilo vermissiniz insallah devami gelir ve bidahada kilo almazsinaşağıda çizelgemde görüldüğü gibi 2 hafta önce 85 gördüm tartıda.şu an 78im.bende evlenene kadar 50li kilolarımdaydım.evlilik doğum,stres falan derken bir bakmışım kilolar almış başını gitmiş.evet kilo verdiğini gördükçe helede tanıdıkların kilomu verdin sen demeye başlayınca tutabilene aşkolsun.bben şu an o haldeyim.diyete başladığımdan beri ilk defa görenler 7 kiloyu bile farkettiler.süper bi duygu.
biz bu işi bırakmayız,eminim bundan![]()
Tek basima takiliyorm ama olsun buraya yazmakda cooook motive ediyor bugun hic acikmadim artik hersey dozunda yesil cay cok etkili bence saat dort gibi bi bardak ayran ve bir avuc beuaz leblebiyle bi ara yapcam hadi bakalim ins kacmaksiz hallederim
Senin nasil gidiyo canim kilo degisikligi varmi bide spor yapiyormusun:)bende günlüğümde tek takılıyorum ama dediğin gibi burda yazmak yediklerini,yaptıklarını çok iyi geliyo.sanki fazla yersem ihanet edicekmişim gibi geliyoyazmaya devam,takipteyim seni...
Kizlarr, bende geldm aranzaa..
Rejim ypmya calisyrm bndee.. 3lt den fazlaca su iciyorumm. Gnde kepek ekmegi 3den fazla yemiyorm.seker normal ekmek yook.
Senin nasil gidiyo canim kilo degisikligi varmi bide spor yapiyormusun