• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzerimdeki yukleri atmak icin azmettim hadi arkadaslar birlik olalim

hosgeldin canim senin boy kilo kac. sekeri kesip su icmen cok guzel bi baslangic peki yesil cay iciyormusun cok guzel odem attiriyo ve istah kesiyo.. hadi bakalim beraberce atalim kilolari

Kilo 84 , boy 1.76
Yesil cayyy immmm en sewdigimmmm..

Sbh yarim simit
4tane aci bibrr tursusu
Biraz peynirr
Veee Salataaaa bol yesillkli

Oglen haslanms kck patates
Biraz haslanms mercimek
Vee yogurtt

Aksam ispanak kökü yemegi yapmstm
Bi kase yedm sadeceee .

Vee veee 3litree SU...

Mrb gunluk bugun yazamadim oglumla ugrastm usutmus. ama formdayim fazla bi kacamagm olmadi ama cok sukur 71.5 olmusum ya ben bu tarti isini abartiyorm galiba hergun tartiliyorum:-(

Mrb gunluk bugun yazamadim oglumla ugrastm usutmus. ama formdayim fazla bi kacamagm olmadi ama cok sukur 71.5 olmusum ya ben bu tarti isini abartiyorm galiba hergun tartiliyorum:-(

geçmiş olsun.hava değişimi heralde benim oğlumda hasta çünkü:43::43:
.hergün tartılmasak çok iyide işte duramıyoruz:20::20::20:

geçmiş olsun.hava değişimi heralde benim oğlumda hasta çünkü:43::43:
.hergün tartılmasak çok iyide işte duramıyoruz:20::20::20:
evet canim hava degisimi kuzulari cok etkiliyo sizede gecmis olsn. Sen ne yapiyorsun nasil gidiyo bakalim. hedefin kacti

Mrb gunluk saat 7 de kalktim ve iki bardak ilik suyumu biri sirkeliydi ictim ardindan bir erik yedim daha sonra kahvalti:
biraz peynir 2 dilim ekmek 5 zeytin 1tatli kasigi bal 1 tane baharatli payates haslama

evet canim hava degisimi kuzulari cok etkiliyo sizede gecmis olsn. Sen ne yapiyorsun nasil gidiyo bakalim. hedefin kacti

teşekkürler canım.benim hedef 60 yani yolum uzun.kilom 4-5 gündür oynamıyo.ama pes etmiyorum tabi.arada vücut direnç gösterir,çok normal bu.

Back
X