Üzerime alınmalı mıyım? Kafam çok karıştı...

MinervaMcGonagall

"Be a voice, not an echo."
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
2.399
6.263
158
Merhaba arkadaşlar, içinden çıkamadığım bir durumu sizlere danışmak istedim. Dün gece eski erkek arkadaşımın yazdığı bir yazıya denk geldim. Okuma ihtimalimin çok yüksek olduğu bir yere yazılmıştı. Ayrılalı 8 ay olduğu için hiç üzerime alınmayarak okudum ama daha sonra içim içimi yemeye başladı. Kopyalayayım;

"sevdiklerime bile gereğinden fazla yakınım sanırım. öyle ki; aslında ne bok yediklerini fark edemiyorum. ancak mesafe ve zaman arttıkça görebiliyorum yalanı, dolanı, pisliği. o zaman anlıyorum kimlere tavizler verdiğimi. kimler için baş, boyun eğdiğimi.

aslında derdim bu değil. derdim; bir sonraki sefere aynı boku yiyecek olmam. yine kendini akıllı, tutarlı sanan biri tarafından suistimal edilmek. ne bu olsun istiyorum ne de geçmişi kendime kuyruk yapıp gezdirerek, 'açıkgöz' olacağım diye hayatı kaçırmak.

keşke insanlar birbirlerinin hayatından çıkarken, tırnaklarını karşılarındakine batırmadan, alçalmadan s.ktirip gitme nezaketini gösterse. geçmişin borcunu kapatıp en azından geleceğe ipotek koymasa.

kendi sorumluluğumu inkar etmiyorum. bu süper zekaları kimse zorla almadı hayatıma farkındayım. sadece, sevebilmek biraz daha zahmetsiz olabilsin isterdim."

Üzerime alınmama sebep olan şey özellikle tırnak içine aldığı 'açıkgöz' kelimesi; benim soyadım. Ama bu kadar ay sonra neden böyle bir şey yaptı hiç bilmiyorum. Hiç iletişime geçmedik ayrıldıktan sonra. Onun hataları yüzünden ayrılmıştık, ben sadece biraz içine oturacak laflar söyledim. Buna atıf yapıyor olabilir.

Kısacası kızlar, kafam karıştı ve ne düşüneceğimi bilemedim. Etrafımdaki kızlara sorayım desem bilirsiniz kız arkadaş grupları birbirini gazlar böyle konularda, ben sizlerin objektif yorumlarını merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Not: Kendisinin kullandığı argo ifadeleri yazmak durumunda kaldığım için özür dilerim.

Son düzenleme:
Öncelikle ayrılalı ne kadar oldu,siz ayrıldıktan sonra herhangi bir ilişkisi oldu mu bunları göz önünde bulundurmak lazım.
Eğerki uzun ve ciddi bir ilişkiden sonra bu sözlei söylediyse ozaman üzerinize alınmanız gerekebilir bence.

Merhaba arkadaşlar, içinden çıkamadığım bir durumu sizlere danışmak istedim. Dün gece eski erkek arkadaşımın yazdığı bir yazıya denk geldim. Okuma ihtimalimin çok yüksek olduğu bir yere yazılmıştı. Ayrılalı 8 ay olduğu için hiç üzerime alınmayarak okudum ama daha sonra içim içimi yemeye başladı. Kopyalayayım;

"sevdiklerime bile gereğinden fazla yakınım sanırım. öyle ki; aslında ne bok yediklerini fark edemiyorum. ancak mesafe ve zaman arttıkça görebiliyorum yalanı, dolanı, pisliği. o zaman anlıyorum kimlere tavizler verdiğimi. kimler için baş, boyun eğdiğimi.

aslında derdim bu değil. derdim; bir sonraki sefere aynı boku yiyecek olmam. yine kendini akıllı, tutarlı sanan biri tarafından suistimal edilmek. ne bu olsun istiyorum ne de geçmişi kendime kuyruk yapıp gezdirerek, 'açıkgöz' olacağım diye hayatı kaçırmak.

keşke insanlar birbirlerinin hayatından çıkarken, tırnaklarını karşılarındakine batırmadan, alçalmadan s.ktirip gitme nezaketini gösterse. geçmişin borcunu kapatıp en azından geleceğe ipotek koymasa.

kendi sorumluluğumu inkar etmiyorum. bu süper zekaları kimse zorla almadı hayatıma farkındayım. sadece, sevebilmek biraz daha zahmetsiz olabilsin isterdim."

Üzerime alınmama sebep olan şey özellikle tırnak içine aldığı 'açıkgöz' kelimesi; benim soyadım. Ama bu kadar ay sonra neden böyle bir şey yaptı hiç bilmiyorum. İletişime geçmedik ayrıldıktan sonra. Ve okuyan insanlar benim askerdeyken terkettiğimi bile düşünebilir ama inanın ki alakası yok. Onun hataları yüzünden ayrılmıştık, ben sadece biraz içine oturacak laflar söyledim. Buna atıf yapıyor olabilir.

Kısacası kızlar, kafam karıştı ve ne düşüneceğimi bilemedim. Etrafımdaki kızlara sorayım desem bilirsiniz kız arkadaş grupları birbirini gazlar böyle konularda, ben sizlerin objektif yorumlarını merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Not: Kendisinin kullandığı argo ifadeleri yazmak durumunda kaldığım için özür dilerim.
Giden gitmiş gidermende bıtmıstır
Kime yazdıysa çokta tın yanı

İlişkimiz süresince 40 günlük bir ayrılığımız olmuştu ve o zaman da bu şekilde bir yazı yazıp beni sinirlendirip ona yazmamı sağlamıştı. (daha sonra "direkt sana yazmaya cesaret edemediğimden böyle yaptım" dedi.) Ama bu defa cevap falan vermedim. Bu akşam baktığımda hesabını dondurmuş olduğunu gördüm.

Bu ayrıntıyı da ekleyeyim dedim.

Öncelikle ayrılalı ne kadar oldu,siz ayrıldıktan sonra herhangi bir ilişkisi oldu mu bunları göz önünde bulundurmak lazım.
Eğerki uzun ve ciddi bir ilişkiden sonra bu sözlei söylediyse ozaman üzerinize alınmanız gerekebilir bence.

Ayrılalı 8 ay oldu ve hiç iletişim kurmadık. Sosyal medya hesabım olmadığı için onun benim hayatımla ilgili bir fikri yok. Ben de onun ne yaptığını bilmiyorum. O kadar zaman sonra nereden esti anlayamadım. Kafamda deli sorular :KK70:

Sevdiklerim demis..

İnanın hiiiç üzerime alınmazdım ama soyadımı tırnak içine alması çok kafamı karıştırdı. Ben yanlış anlaşılma olmasın diye başka bir kelime kullanırım ama o gitmiş soyadımı seçmiş ve tırnak için almış. Bu arada soyadım açıkgöz değil bu anlamda bir kelime.

Yazı da yazı olmuş hani :KK53::KK53:
Kime yazdığını bilemem ama oturmuş oğlanın içine

Boş veeer Onun tabiriyle ne b.k yerse yesin,hazımsızlığı geçmemiş anlaşılan:cool:

Onu yazdığı zaman senle ilgili bir şey duymuş ya da yarado depreşmiş sanırım.ben de üstüme alınırdım senin yerinde olssm

Benim ilk düşündüğüm de hazımsızlığı oldu. Resmen içine oturmuş bir şeyler, benimle ya da bir başkasıyla ilgili...

Size tavsiyem.Geçmişi deşmeyin.Onun sizi iyi hatırlaması gerekmiyor.Siz ne olduğunuzun farkında ve vicdanınız rahatsa problem yok.Onun paylaşımlarından anlam çıkarmayı bırakın.Tüm sosyal ağlarınızdan engelleyin.

Size tavsiyem.Geçmişi deşmeyin.Onun sizi iyi hatırlaması gerekmiyor.Siz ne olduğunuzun farkında ve vicdanınız rahatsa problem yok.Onun paylaşımlarından anlam çıkarmayı bırakın.Tüm sosyal ağlarınızdan engelleyin.

Dediğim gibi sosyal medya hesabım yok. Ekşi sözlük kullanıcısı kendisi ve her gece en popüler olan ekşi itiraf başlığına yazmış. Yani ben normal bir şekilde başlığa tıklayıp okuduğumda gördüm.

Dediğim gibi sosyal medya hesabım yok. Ekşi sözlük kullanıcısı kendisi ve her gece en popüler olan ekşi itiraf başlığına yazmış. Yani ben normal bir şekilde başlığa tıklayıp okuduğumda gördüm.
Söyleyin ona edebiyat alanında kendine bir gelecek hazırlasın.Muhtemel okuyacağını bildiği için yapıyor.Hala ilgi var.Ve etkiye tepki vermeni bekliyor elbette.

Söyleyin ona edebiyat alanında kendine bir gelecek hazırlasın.Muhtemel okuyacağını bildiği için yapıyor.Hala ilgi var.Ve etkiye tepki vermeni bekliyor elbette.

Teşekkür ederim :) Bunun için bile muhatap olmam kendisiyle, hatalarını yükleyeceği başka birini bulsun. Zaten hesabını kapatmış bugün :)

Back
X