Üzerine adet görmeyi doktorlar ultrason haftasından anlarlarmı?

Deryadeniz3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
194
42
48
Arkadaşlar birliktelikten sonra üstüne görmeyi adet sanarsak bunu doktorlar adet değilde üstüne görme oldugunu haftalığından anlarlarmı ?

Doktordan once sen anlrsin zaten cunku ustune gormede daha az kanama oluyor ve 2-3 gun suruyor ayrica pihtili filan olmuyor en azindan bnm oyle olmustu
doktorda ultrasondan bakinca bebegin gelisimine gore su kadar haftalik dio zaten ordanda anlasilir

Benimki 5 gun surdu. Normal adetim hayatta bu kadar kisa surmez en az 8 9 gun.birde adet zannettim bi kac gun kirmizilik vardi sonra yine koyu kahveye donustu. Ne olabilir simdi?

Benimki 5 gun surdu. Normal adetim hayatta bu kadar kisa surmez en az 8 9 gun.birde adet zannettim bi kac gun kirmizilik vardi sonra yine koyu kahveye donustu. Ne olabilir simdi?
üstüne görme bat tarihinde başlıyor yaklaşık üç gün sürüyor ve kahverengi hafif akıntı ve nokta nokta lekelenme oluyor benim bu şekilde olmuştu. Kırmızı olması adet oldun anlamına geliyor.

biraz kendinizi tanımakla alakalı bir durum. Üstüne göre cidden farklı oluyor, en azından benim öyleydi.Normal adetle karıştırılacak bir durum değildi.

Ben ilk dega üstüne görme diye birşey duydum bunun için biraz telaşlandım ama dediğiniz gibi doktor eğer üstüne görme olsa helişimden anlarsı dimi?

Ben ilk dega üstüne görme diye birşey duydum bunun için biraz telaşlandım ama dediğiniz gibi doktor eğer üstüne görme olsa helişimden anlarsı dimi?
Gelisinden mutlaka anlasiliyor. Fakat benim kirmizi gelse bile boyle su gibi afedersin ve adetten farkli oldugu icin korktum. O yuzden ne oldugunu bilemedim.

birliktelikten 19 gün sonra 4 gün sürdü sanırım bu 19 günlük aralığı dediğiniz gibi doktor anlardı. Diğer ayda geç kalınca zaten doktorun ultrasonda görsüğü haftalık adet yani üstüne görme sandığımla aynı çıktı hatta bir hafta ileride çıktı geç yumurtlamışsın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…