Ben kendi evimde kendi yatağımda başkasıyla bastım ya, bunu da buraya defalarca yazdım birilerine ifşa olmuşumdur kesin sjsjs. Başlarda çok için yanıyor, sonra döktüğün bir damla gözyaşına bile acıyorsun. Bana aydınlanma gelmişti, nasıl oldu dersen gene ağlıyordum günlerden birinde, okulu falan zaten boşlamışım, o dönem notlarımın en düşük geldiği dönemdi bu arada. Dedim ki "Ne yapıyorum ya ben? Adam keyfine bakıyor, başka kızlarla geziyor tozuyor, benim yatağımda sevişecek kadar arsızlaşmış. Ben burada çile dolduruyorum, arkasından yas tutuyorum. Salak mıyım ben ya?" dedim kalktım yataktan, makyaj yaptım, saçlarımı fönledim, çıktım dışarı. Alışveriş yaptım, bir kafeye oturdum kahve sigara yaptım. Sonra eve geldim, arkadaşlarımı çağırdım yatıya. Bir şişe şarap aldık, ben ağladım onlar dinledi, sonra onlar ağladı ben dinledim. Sonra gülmeye başladık. Dostların varsa daha rahat atlatıyorsun, eve kapanma. Arkadaşlarına ağla, açıl, sonra gülün. Salaklığına gül, kendine gül, o adamın acizliğine gül, her şeye gül. Geçecek. Bu şarkı da benden sana hediye olsun.