üzgün ve kırgınım işte

Cok saolun beni anladığınız icin genetik taramaya doktorum gerek görmedi.bundan sonra mutlaka yaptircam.eşim benim gibi deil ztn o hep olumlu düşünüyor ama ben cok yıprandım bu sürede birde önümü göremiyorum bu hep boyle mi devam etcek die düşünüyorum

Artık çoğu kadın 30 da evlenip 35 gibi çocuk yapıyor
Daha dur olur inşallah
Psikolojin sağlam olsun bu kafi
Kaynanaymış oymuş buymuş cart curt hepsi
Yaw he he de geç

Daha yaşınız küçük umudunuzu Ve pozitifliği kaybetmeyin lütfen .Bu kadar stres sağlığınıza da zarar .

Kimse kaynanam iyi demesin artık zerre ınanmiyorim gerek yaşadıklarım gerekse burda okuduklarım beni gerçekten kaynanalardan iyice soğuttu . Ne kadar sığ bir düşüncedir ki seni herseyde suçlu tutar nasip , olacağı varsa olur laflararimiza ne oldu?Ben bizim geline yolda görsem dövecek kadar sınırlı ve nefret doluyum ama yıllardır çocukları olmamasına rağmen biri kadini suçlayıcı bir laf söylese cevabını yapıstiririm. Konu sahibi çok gençsin yapman gerekeni yap ve gerisini ilahi adalete bırak derim .

Canim oncelikle rabbim gonlunuze gore versin. Daha yasiniz cok genc burda 35 yasinda 11 yillik evli bir akrabamiz suan hamile ve 7. Tup bebek tedavisi sonuc verdi :) ve bi tavsiye vermek istiyorum tup bebek denemlerini kimseye duyurmayin bence. Olumsuz oldugu zaman insanlarin surekli sorup yaranizi desmelerini engellemis olursunuz dilerim en kisa zamanda hayirli evlatlatlariniz olur.

Aa şaka gibi bu nasıl bir konuşma zaten duygusal açıdan zayıf bir dönemdeyken.. siz umursamayın kimseyi elbet bir gün olur inşallah ama yapılan ayıp tabi çok

Ne güzel sonunda kavuşmuş bebise sevindim akrabaniz için.aileler dışında kimse bilmiyo bizimde ama transferde izin aldığım için isyerindekiler biliyo maalesef .memlekete gidincede akraba sorunu var halam mesela cocuk düşünüyomusunuz bile demiyor direk doktora gidiyomusun die soruyor bu sefer daha cok sinirleniyorum

Aa şaka gibi bu nasıl bir konuşma zaten duygusal açıdan zayıf bir dönemdeyken.. siz umursamayın kimseyi elbet bir gün olur inşallah ama yapılan ayıp tabi çok
Canim cok sıkıldı gercekten üzüldüm.cok tesekkur ederim ins olsun

tiyatral_34 . Ah keske herkes sizin kadar duyarli olsa benim kv cok düşüncesiz bunun gibi bi cok sey var kadini sevemiyorum bu yüzden.eşimin annesi die sadece konusmuyorum suratina

Aynı yaştayız 1,5 senelik evliyim bilmiyorum birgün gerçekten çocuk ister miyim...5 senede iki tüp bebek girişimi neden?Benide korkuttun bak şimdi...tanıdık biri var oda 5 sene falan istememiş bebeği 7 aylık doğdu şuan rahatsız enfeksiyon riski varmış bebeğin imtihan işte ertelemekte korkutuyor beni...Hayırlısı...

Kimseyi takmayin.

Ben perinatoloji ye gidiyordum.Bur bayanla konuşmuştuk.6.tup bebek denemesinden sonra dogal yolla hamile kalmıştı.42 yaşındaydı.Siz daha çok gencsiniz.olumlu düşünün

Sana teselli vermesi lazım ne demek olmayacak mi Allahtan iyi mi biliyor haşa olur inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur şu kadının ağzı tıkanır ya evvel ismini bol bol zikret siz senin için fetih suresi okuyacağım yaptğı zoruma girti

Bende ilk evlendigimde hic istemiyordum yaşım küçüktü ztn 1 bucuk yıla yakin korunduk bizde.nedeni çok istiyoruz saglikli bi çocuğumuz olsun die Allah bilir tabi.sizdede bi sorun yoksa tabi ki bekleyin hazir olunca yapin derim ama bilemiyosun iste o yuzden cokta gec kalmayin bence.Allah o minik bebeginde yardimcisi olsun cok erken doğmuş

Ya nasıl duygulandim cok teşekkür ederim Allah razi olsun senden.ins hepimizin kalbinden gecen dualar kabul olsun

Kimseyi takmayin.

Ben perinatoloji ye gidiyordum.Bur bayanla konuşmuştuk.6.tup bebek denemesinden sonra dogal yolla hamile kalmıştı.42 yaşındaydı.Siz daha çok gencsiniz.olumlu düşünün
Sizede gecmis olsun riskli gebelik geciriyosunuz sanirim.bende tanidiklarimda gördüm ilk çocuğu tüp bebek olup ikincisi normal yolla olan.o kadında Allahın mucizesiyle hamile kalmis resmen

26 yaşındayım ve daha bekarım. bismillah yahu.

ayrıca kadın zaten soğukmuş. bilmediğiniz bi muamele değil. neden buna canınızı sıkıp hıncını eşinizden alıyosunuz ki?

Ya nasıl duygulandim cok teşekkür ederim Allah razi olsun senden.ins hepimizin kalbinden gecen dualar kabul olsun
Amin canim hep dualarındasın rabbim sana öyle güzel bebek versin ki sen bile şaşır tüp bebeğe hiç gerek kalmadi de ınsallah okudum senin adına rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum

Amin canim hep dualarındasın rabbim sana öyle güzel bebek versin ki sen bile şaşır tüp bebeğe hiç gerek kalmadi de ınsallah okudum senin adına rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum
Cok teşekkür ederim canim cok mutlu ettin beni.Allah seninde gönlünden gecen ne varsa kabul etsin ins canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…