- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.807
- 133
- Konu Sahibi nazlihilton
-
Şu durumda sigortanız yatiyordur umarım.
Ne iş yaptığınızı soylerseniz ve de egitim durumunuzu kurs konusunda daha sağlıklı yardım alırsınız.
kpss kursuna gitsen daha mantıklı. ben de benzer saçma sapan işlerde çalışıp birsürü kurs denedim. kpss kurtuluşum oldu. çok şükür.
maddi imkanın var ise eger bilgisayarlı muhasebe kursuna gidebilirsin. faydasını gorursun ıs ararken. ayrıca evet yabancı dil şart nerde olursa olsun. dilko yu bılmıorum. nerde oturuosun? istanbulsa tavsiye edeceğim bir kurs var.Ya alanim yabanci dil gerektiren bir meslek. Ama bulunduğum sirkette ben yurt ici departmanina bakiyorum cok fazla yabanci dile ihtiyacım olmuyor. Ama burdan cikarsam basvurularda ilk aranicak sart yabanci dil. Daha once kursa gittim ama olmuyo ya benim kafam basmiyor yada kurs 5 para etmezdi bilmiyorum. Bende kisa vadede etkili olucak muhasebe ogrenmek diye düşündüm ama bilmiyorum kızlar maddi sıkıntımız yok cok sukur ama hergün buraya gelip binbir stresle emek harciyorum. Yurtdisina gidip dil ogreniyim desem babam kesinlikle musade etmez 23 yasindayim bu arada onlisans mezunuyum
maddi imkanın var ise eger bilgisayarlı muhasebe kursuna gidebilirsin. faydasını gorursun ıs ararken. ayrıca evet yabancı dil şart nerde olursa olsun. dilko yu bılmıorum. nerde oturuosun? istanbulsa tavsiye edeceğim bir kurs var.
englis time a ben gidiorum şu anda ne yazıkki:):) istanbul lisan merkezi var canım. ben bakırköy şube ye gıtmıstım. başka nerde var bılmıorum ama cok iyi hocaları, ilgileri.Evet İstanbuldayım hangi kurs english time degildir insallah mahvettiler param ziyan oldu
Kpss konusunda da nasil olur bilmiyorumki onlisans mezunuyum ptt alim yapiyor diye biliyorum sadece. Yoksa alan disi da tercih edebiliyor muyuz
englis time a ben gidiorum şu anda ne yazıkki:):) istanbul lisan merkezi var canım. ben bakırköy şube ye gıtmıstım. başka nerde var bılmıorum ama cok iyi hocaları, ilgileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?