• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünüm çünkü....

Görümceyim, aynı zamanda benimde bir görümcem var hatta kendisini pek severim iyi de anlaşırız ama asla sır falan paylaşmak aklımdan geçmez, aslında ben kimseye sır vermem pek yapım böyle zaten , bence kimseye sır falan verilmemeli 😊
Kadınların konuşmaya, dertleşmeye, akıl almaya, tecrübe paylaşmaya, bir arada eğlenmeye ihtiyaçları oluyor. İnsanların birbirlerinden bu kadar çekinmesi hayra alamet değil. Hayattan da şunu anladım ki, insan olarak tek başımıza yetmiyoruz. Başka insanlara da ihtiyacımız hatta onların ilgilerine ihtiyacımız var. Sırlar da güvenilir, samimi akrabalarla, arkadaşlarla paylaşılabilir. Ben bu arkadaş grubunun oluşturulmasının önemli olduğuna inanıyorum. Akraba ve arkadaşlarıyla vakit geçirenler daha sağlıklı oluyorlar ve ömürleri uzuyor. Bir de jadın kadına muhabbetler genelde kadınlar arasında kalıyor. Karşılıklı bu güveni oluşturmak lazım. 🤗🤗

Cok muhabbet tez ayrilik getirir. Gorki ne oldu ne duydu. Ben görümcemi 1 senedir gormuyorum ama lafi sözü hala geliyor bana bitmiyor benimle derdi ama onu nasil delirtiyorum biliyormusun. Duymuyorum gormuyorum konusmuyorum ilgilenmiyorum. Kimseyle onun dedikodusunu yapip ona malzeme vermiyorum kuduruyor. Sende bu tavira karsi hala samimiyetim bozulmasin diyorsun. Ne oluyor boyle vicik vicik muhabbet anlamiyorum. Bugun degilsede yaRin b.. cikiyor iste.

Kadınların konuşmaya, dertleşmeye, akıl almaya, tecrübe paylaşmaya, bir arada eğlenmeye ihtiyaçları oluyor. İnsanların birbirlerinden bu kadar çekinmesi hayra alamet değil. Hayattan da şunu anladım ki, insan olarak tek başımıza yetmiyoruz. Başka insanlara da ihtiyacımız hatta onların ilgilerine ihtiyacımız var. Sırlar da güvenilir, samimi akrabalarla, arkadaşlarla paylaşılabilir. Ben bu arkadaş grubunun oluşturulmasının önemli olduğuna inanıyorum. Akraba ve arkadaşlarıyla vakit geçirenler daha sağlıklı oluyorlar ve ömürleri uzuyor. Bir de jadın kadına muhabbetler genelde kadınlar arasında kalıyor. Karşılıklı bu güveni oluşturmak lazım. 🤗🤗
Maalesef etrafımda bu dediklerinizi yapabileceğim sağlıklı bir akraba ortamım yok, aile içinde sürekli bir kaos çekişme ortamı var ve ben kendi memleketimde değilim tamamen uzaklaştım herkesten, böyle daha huzurlu gibiyim, dedikleriniz çok güzel şeyler ama bu dedikleriniz kültürlü kendini yetistirebilmiş toplum ve kişiler için geçerli, benim akrabalarımda kıyas, kıskançlık, çekememezlik aşırı fazla , kuzenler arasında bile saçma bir yarış var , arakadaş ortamı desen hepimiz evlendik ve uzaklara dağıldık pek kimse kalmadı telefonda görüşürüz arada , şuan bulunduğum yer ise doğuda ve en cok meslektaşlarım ile isim gereği sürekli yan yanayız, onlarda da gereksiz bir kasıntı haller var ve menfaatleri ön planda , samimi olayım dersin en ufak menfi durumda bu samimiyet ortadan kalkar , ben de bu yüzden yüzeysel ilişkiler kurarım herkesle , ne üzülecek ne de kırgınlık duyacak kadar bağlanmam kimseye 🥺

Back
X