• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünüm çünkü....

Esı madalya taksın dıye degıldır.
Kafa dengı demek kı arkadas olmus
Herseyı ese baglamak nedır ya

Esı madalya taksın dıye degıldır.
Kafa dengı demek kı arkadas olmus
Herseyı ese baglamak nedır ya
Allah razı olsun sizden gerçekten arkadaş olduk desem yeridir onun bana işi düşse seve seve yaparım çünkü kafa yapımız bı problem karşısında sonuca varış şeklimiz bile aynı.neden bu art niyet ben anlamıyorum.gorumce olunca sevilmiyormu.insan kendini biliyorsa ağzından çıkanı farkindaysa ne yaptığını da bilir diye düşünüyorum ben.

Merhaba kızlar.benim bir görümcem var çok severim onu.arkadas abla kardeş gibiyiz onunla.en özel sirlarimi bile sadece birbirimize paylaşırız.ama bugün yüzü düştü pas vermedi bana.biara ne oldu dedim duymadı ya da duymazdan geldi tekrarlayınca yok bişey dedi yok yok hakketen sende bişey var deyince biraz yükseldi bana saçmalama gelme üzerime yorgunum dedi ama inandırıcı bulmadı ortamda herkesin muhabbetine girdi benimle pek gozgoze bile gelmedi yani.icime dert oldu çünkü samimiyetimiz bozulsun istemiyorum
Görümceyle sır paylaşmak nedir ne kadar yakın olsa da o el buna göre şeyler anlatın yarın herşey başınıza kakilir.ben görümceme gündelik şeyleri bile anlatma.geregi.duymam

Görümcem yok,eltim var-dı.
Kayınvalidem var ve hayatta. 🙂
Eltimle iyi anlaşırdık,asla bir gerginlik veya belirsizlik yaşamadık.
Kayinvalidemi annem zanneden çok olur.
Burayı okuyunca bir an tırstım şimdi,eş ailesinden olunca ne oluyor ki? 😀
Genel anlamda kim olursa olsun özelime de, özeline de girmem.Aşırı samimiyet kurmam.Bunun olumlu etkisi varsa demekki. 🤗

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.benim bir görümcem var çok severim onu.arkadas abla kardeş gibiyiz onunla.en özel sirlarimi bile sadece birbirimize paylaşırız.ama bugün yüzü düştü pas vermedi bana.biara ne oldu dedim duymadı ya da duymazdan geldi tekrarlayınca yok bişey dedi yok yok hakketen sende bişey var deyince biraz yükseldi bana saçmalama gelme üzerime yorgunum dedi ama inandırıcı bulmadı ortamda herkesin muhabbetine girdi benimle pek gozgoze bile gelmedi yani.icime dert oldu çünkü samimiyetimiz bozulsun istemiyorum
Bence sorunun ne olduğunu anlamaya çalışmayın.Varsa sıkıntısı gelir anlatır herhalde.Hala tavır yapıyorsa aranızda sandığınız kadar samimiyet oluşmamış demektir.Üzerinde bu kadar durmayın.

konu sahibi ya cidden hiç politik değilsiniz masum duygusaş polyanna, son kalanlrdan ya da;
sinsi bir planın bir parçaası bu, safı oynayıp herkesle yakın olup sonra cadılaşmak :KK59: suçu onlara atmak filan..
ya da ben paranoyak bir manyağım.
görümceyle sır+ tripleşmek+SAMİMİYET???????????????????????????
Ben bir yıldan fazladır eşimle beraberim, daha görümcemi ve eltimi görmedim bile. Nikahımıza da gelmediler.
Şanslı azınlık diyebilir miyim kendime?

O nasıl başlık ama ilkokulda yazı yazma dersindeyiz gibi bir konu bekledim.
Üzgünüm çünkü…
Mutluyum çünkü…
Hepimiz bir konudan içimizi dökeceğiz sanırım diye açtım ama siz kendimizce soru bile sormadan içinizi döküp gitmişsiniz.
İyi ben de diyeyim o zaman üzgünüm çünkü görümcemle hiç böyle ilişkim olmadı:(

Ben bir yıldan fazladır eşimle beraberim, daha görümcemi ve eltimi görmedim bile. Nikahımıza da gelmediler.
Şanslı azınlık diyebilir miyim kendime?
Bence zaten sizin elti veya görümce kendileri o kavramları takan insanlar değil. Görmeseler,gelmeseler bile bir muhabbetlerini duyardınız yoksa.
Yani bakarsanız hepimiz kadınız şurda ve çoğu kişi hem gelin hem görümce hem elti olabilir.
Eee elti şöyle olur,görümce şöyle olur diye yazılıyor ama onlar da bizleriz aslında.
Kimi kime yazıyoruz ben pek anlamıyorum bile.

Bence zaten sizin elti veya görümce kendileri o kavramları takan insanlar değil. Görmeseler,gelmeseler bile bir muhabbetlerini duyardınız yoksa.
Yani bakarsanız hepimiz kadınız şurda ve çoğu kişi hem gelin hem görümce hem elti olabilir.
Eee elti şöyle olur,görümce şöyle olur diye yazılıyor ama onlar da bizleriz aslında.
Kimi kime yazıyoruz ben pek anlamıyorum bile.
Ben de görümceyim ona bakarsak tabii.
Ama severim gelinlerimizi gerçekten. Mesafemiz yok mu, elbette var. Ben zaten herkese mesafeliyim. Kayınpederime hâlâ siz diyorum. Eltimin de eltisiyim ama cidden şöyle çok eğlendiğimiz bir eltilik ilişkisi isterdim. O benim eltimjconum olurdu.
Ama insan yüzünü bile görmediği kişilerle istese de herhangi bir bağ kuramıyor. Kaynımı da hiç görmedim.
Tuhaf bir aile. Neyse ki eşim bizden yana:)

Ben de görümceyim ona bakarsak tabii.
Ama severim gelinlerimizi gerçekten. Mesafemiz yok mu, elbette var. Ben zaten herkese mesafeliyim. Kayınpederime hâlâ siz diyorum. Eltimin de eltisiyim ama cidden şöyle çok eğlendiğimiz bir eltilik ilişkisi isterdim. O benim eltimjconum olurdu.
Ama insan yüzünü bile görmediği kişilerle istese de herhangi bir bağ kuramıyor. Kaynımı da hiç görmedim.
Tuhaf bir aile. Neyse ki eşim bizden yana:)
O kadarını bilemem tabii kendileri aile içinde küçüklüklerinden beri yaşadıkları bir uzaklık yaşıyor olabilir.
Eşim bizden yana derken ne demek istediniz anlamadım ama tuhaf dediğiniz aile ile büyümüş türlü türlü huyu çıkabilir onun da.
Belki zamanında yaşadıklarından dolayı hepsi mesafeli ne bileceksiniz nasıl emin olacaksınız?
Ama ben mesela kendi kardeşlerimin eşleri ile yakın olmak isterim normalde elti ya da görümce ile değil.
Kardeşimi tanıdığım için seçtiği eş de anlaşabileceğim biri diye düşünürüm.
Benim kız kardeşlerim dolayısıyla eniştelerim var ve çok iyi anlaşırız.
Ama elti ve görümce ile onlarla olduğum gibi yakın ilişkim yok.
Sanırım eşin ailesinden kontenjana katılan akrabalarla kendi aileninkiler kadar yakın olunmuyor.
Tabii kardeşler arası olan durumdan bahsediyorum.
Sanırım burda olay iletişim kurarken atmaca gibi izleyen insanların olmaması durumu ile alakalı.

Eşim bizden yana derken ne demek istediniz anlamadım
Eşimin tüm önceliği ikimizin kurduğu çekirdek aileden yana. Anne ve babası ayrı yaşayan kişiler. Bana bütün hikayesini anlattı. Birlikte ne varsa aşabiliyoruz çünkü ve onun sayesinde diğer insanlara ihtiyacım kalmıyor edinilmiş aileden.

Allah razı olsun sizden gerçekten arkadaş olduk desem yeridir onun bana işi düşse seve seve yaparım çünkü kafa yapımız bı problem karşısında sonuca varış şeklimiz bile aynı.neden bu art niyet ben anlamıyorum.gorumce olunca sevilmiyormu.insan kendini biliyorsa ağzından çıkanı farkindaysa ne yaptığını da bilir diye düşünüyorum ben.
Ben buradaki olumsuz ve ön yargılı görümce yorumlarına katılmıyorum. Görümceden de çok iyi arkadaş da kanka da olur. Görümce ve gelinin kişiliklerine bağlı olarak sırdaş da olunabilir, özel şeyler de paylaşılabilir. Ben de görümcemle kankayım ve birbirimize ait çok şey biliyoruz, her şeyimizi de paylaşıyoruz. Birkaç gün görüşmesek özlüyoruz. Arkadaş ilişkileri de hep düz çizgi halinde stabil gitmez arada sorun çıkabilir. Belki konu sahibinin farkında olmadığı bir yanlış anlama olmuştur veya görümcenin başka bir sorunu vardır. Yani bizim toplumsal yapımızın ön yargıları ile görümce düşmanlığı yapmak zorunda değiliz. Unutmayın, siz de erkek kardeşinizin eşinin görümcesisiniz. Sizle ilgili bu ön yargıyı kabul mü ediyorsunuz şimdi?

Eşimin tüm önceliği ikimizin kurduğu çekirdek aileden yana. Anne ve babası ayrı yaşayan kişiler. Bana bütün hikayesini anlattı. Birlikte ne varsa aşabiliyoruz çünkü ve onun sayesinde diğer insanlara ihtiyacım kalmıyor edinilmiş aileden.
Ne mutlu size zaten evlenince kimse sonradan edinilmiş aileyle dost olayım diye bakmıyor onu anlatmak istedim bende.
Böyle çok iyiyiz biz diye anlatmanıza gerek yoktu ben genel bir şeyden bahsetmiştim ilk mesajda da zaten.

Merhaba kızlar.benim bir görümcem var çok severim onu.arkadas abla kardeş gibiyiz onunla.en özel sirlarimi bile sadece birbirimize paylaşırız.amabugün yüzü düştü pas vermedi bana.biara ne oldu dedim duymadı ya da duymazdan geldi tekrarlayınca yok bişey dedi yok yok hakketen sende bişey var deyince biraz yükseldi bana saçmalama gelme üzerime yorgunum dedi ama inandırıcı bulmadı ortamda herkesin muhabbetine girdi benimle pek gozgoze bile gelmedi yani.icime dert oldu çünkü samimiyetimiz bozulsun istemiyorum
Ateşle oynuyorsun 😇 uzak dur..

Ateşle oynuyorsun 😇 uzak dur..
Ben buradaki olumsuz ve ön yargılı görümce yorumlarına katılmıyorum. Görümceden de çok iyi arkadaş da kanka da olur. Görümce ve gelinin kişiliklerine bağlı olarak sırdaş da olunabilir, özel şeyler de paylaşılabilir. Ben de görümcemle kankayım ve birbirimize ait çok şey biliyoruz, her şeyimizi de paylaşıyoruz. Birkaç gün görüşmesek özlüyoruz. Arkadaş ilişkileri de hep düz çizgi halinde stabil gitmez arada sorun çıkabilir. Belki konu sahibinin farkında olmadığı bir yanlış anlama olmuştur veya görümcenin başka bir sorunu vardır. Yani bizim toplumsal yapımızın ön yargıları ile görümce düşmanlığı yapmak zorunda değiliz. Unutmayın, siz de erkek kardeşinizin eşinin görümcesisiniz. Sizle ilgili bu ön yargıyı kabul mü ediyorsunuz şimdi?
Mihrimah Sultan'ım siz görümce değil misiniz? Affınıza sığınarak soruyorum. Birbirimize ön yargılı olup ötekileştirmeyelim diye yazıyorum.

Burayı okuyunca bir an tırstım şimdi,eş ailesinden olunca ne oluyor ki? 😀
Bence sorunun ne olduğunu anlamaya çalışmayın.Varsa sıkıntısı gelir anlatır herhalde.Hala tavır yapıyorsa aranızda sandığınız kadar samimiyet oluşmamış demektir.Üzerinde bu kadar durmayın.
Bir şey olmuyor yaa. İyi ilişkiler kişilere bağlı. Eltiyle, görümceyle, kayınvalideyle de iyi geçinilebilir. Davranışlarını kontrol edip edememek önemli. Bir de hala farkedilmedi; buradakiler sanki birilerinin eltisi, görümcesi. kayınvalidesi değil.

Mihrimah Sultan'ım siz görümce değil misiniz? Affınıza sığınarak soruyorum. Birbirimize ön yargılı olup ötekileştirmeyelim diye yazıyorum.
Görümceyim, aynı zamanda benimde bir görümcem var hatta kendisini pek severim iyi de anlaşırız ama asla sır falan paylaşmak aklımdan geçmez, aslında ben kimseye sır vermem pek yapım böyle zaten , bence kimseye sır falan verilmemeli 😊

Back
X