Merhaba arkadaşlar, 10 Şubatta evden ayrılmış,davamı açmıştım.İçimde hala sevgim vardı.Dün eşimin beni arkadaşlığa kabul etmediği face sayfasına ablam baktı.Şoka girdim resmen.Sayfada bir sürü kız arkadaş var.Tamam normal olanlarda var iş arkadaşları falan...Ama tahaf giyimli ben dedim siz anlayın lütfen, tuhaf pozlar vermiş olan bir kaç kızda var.Ve bu insan konuşmamızdan sonra boşanmamız sonuçlanana kadar kimseyle görüşmezsen sevinirim diye mesaj atan bir insan....Demek beni facebooka kabul etmemesinin,yatakları ayırıp,sürekli küs gezmesinin nedeni buymuş.Dağcılıkla ilgilenen bir kızla görüşmeye başlamış.Ben evden ayrılalı daha kaç ay oldu ki.Demek gitmemi bekliyormuş.Kaç defa bak istemiyorsan ayrılalım dedğim halde,psikololjik baskı ile beni yıldırmayı seçti...
Ben hala onun iyilğini düşünürken.Ona bu tarz davranışı konduramazken.O tüm arkadaşlarının ve bazı akrabalarının göreceği şekilde başka işler peşindeymiş.Arabasını yenilemiş, spor salonuna üyeliğini 3 yıllığına uzatmış, facebookunu herkese açmış.
Ama ona inat benim içim rahat, daha dik duracağım.Beni kandırmış diye düşünmeyeceğim,sadece kendini aldattı diyeceğim inşallah.Şu an içim ağrısada.Başaracağım...Davamız mayıs ayında...Kendimi toplamam lazım.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.İçimde tutmaya devam etsem patlayacaktım. Bir arakadaş eski konumda bana onun kendine başka bir hayat kurduğunu söylemişti.Dışardan daha net gözüküyor herşey.İnsan olayın çok içindeyken fark etmiyor maalesef.
Erkeklere zerre kadar güvenim kalmadı artık
Ben hala onun iyilğini düşünürken.Ona bu tarz davranışı konduramazken.O tüm arkadaşlarının ve bazı akrabalarının göreceği şekilde başka işler peşindeymiş.Arabasını yenilemiş, spor salonuna üyeliğini 3 yıllığına uzatmış, facebookunu herkese açmış.
Ama ona inat benim içim rahat, daha dik duracağım.Beni kandırmış diye düşünmeyeceğim,sadece kendini aldattı diyeceğim inşallah.Şu an içim ağrısada.Başaracağım...Davamız mayıs ayında...Kendimi toplamam lazım.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.İçimde tutmaya devam etsem patlayacaktım. Bir arakadaş eski konumda bana onun kendine başka bir hayat kurduğunu söylemişti.Dışardan daha net gözüküyor herşey.İnsan olayın çok içindeyken fark etmiyor maalesef.
Erkeklere zerre kadar güvenim kalmadı artık