• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünüm...Ekmeklerde bozuldu, erkeklerde...

kendinize yapacaginiz en buyuk iyilik hayatiniza kaldiginiz yerden devam etmek yerine,yeni bir sayfa acip tekrar ve yeniden baslamak olacaktir.lutfen onu takip etmeyi birakin cunku bunu yapmaniz iskenceyi uzatmaktan baska bir ise yaramaz ve yeni hayatiniza adapte olma surecinizi uzatir.

Hakılısınız ekinelif, kendime söz verdim.Artık hiçbir şekilde onunla ilgilenmeyeceğim.Yeniden hayata başlamam lazım.Desteğiniz için teşekkür ederim.

tamam bunları yapıyor ama bakalım mutlumu yoksa kendinimi avutuyor
süreci niye beklesin ki..malesef bizim toplumumuzda erkek evli,bekar,boşanma aşamasında hangi konumda olursa olsun bunları yaparsa tepki almıyor
kadın yaparsa adı kötüye çıkıyor
yani sana o yüzden bekle demiş belkide yine seni düşünmüş
evi sen terkettiğin için yanlış anlaşılır diye

Javelin, beni biraz tanımış olsa öyle birşey yapmayacağımı bilirdi.Bende onu biraz tanımış olsam böyle şeylere hemen başlayacağını düşünebilir, bu kadar incinmezdim.Zaten iki yabancı gibiydik aynı evde.Birbirimize ne kadar yabancı olduğumuz bir daha ortaya çıktı sadece.

Önceki konunu hayal meyal hatırlar gibiyim.:44:
Şu alakasız ilgisiz vurdumduymaz değil miydi senin eşin.Senle ilgilenmezdi evde yemek yemezdi senin yaptığın yemekler çöpe giderdi ayrı yatardı vs vs...:44:
Hangi taraklarda bezi olduğu gayet ortada :19:
Boşver hiç umursama.:20:
Bakma bile face e meyse :34: Güzel kafanı yorduğuna değmez böyle biri için :31:

Doğru, canım oydu.O taraklarda bezi varken ben ayakta uyumuşum.Bir de evden ayrıldım diye kendimi suçluyordum içten içe.

Çok sağol, inşallah artık kafama takmadan yeni bir sayfa açacağım

Bayandan az kullanılmış ev erkeği , erkeklerin bukelamun gibi koşullara ayak uydurma , maymun gibi bir dalı tutmadan öbürünü bırakmama birde çıkarının bittiği kadına saygı göstermeme huyları yokmu beni deli ediyor facebookta ben hayatımı yaşıyorum mesajı vererek var olmaya çalışırken geride neyi incittiğini umurlarında bile değil o geçti artık ordan gelecek bir fayda yok.
insan da bir miktar ar damarı olur daha boşanmadan yapacaksa bile facebookta çarşaf çarşaf yayınlamaz ya

Canım çok güldüm tanımlamana bayandan az kullanılmış ev erkeği.Allahta seni güldürsün.Neredeyse sıfır gibiydi... Beni inciten bu saygısızlık.Bu kadar herkesin gözüne sokmalarla yapılması.Zaten benim ona karışmak gibi bir hakkım yok, onu englelleyecek birşey de yok.ama birazcık empati, az sabreder insan.Böyle zincirinden boşalmış gibi. Allah bildiği gibi yapsın diyorum.

inşallah iyi birini bulur evlenirsin
benim ikincide yüzü gülen arkadaşlarım var

Yapacağın en mantıklı şey onu düşünmeye başladığın an başka bir şeyle ilgilenmek.
bence çalışmıyorsan hemen iş ara, istemiyorsan kursa yazıl, yeni çevre edin, film izle, kitap oku, yemek yap, ibadet et, ne yaparsan yap ama sadece KENDİN için yap.

Yapacağın en mantıklı şey onu düşünmeye başladığın an başka bir şeyle ilgilenmek.
bence çalışmıyorsan hemen iş ara, istemiyorsan kursa yazıl, yeni çevre edin, film izle, kitap oku, yemek yap, ibadet et, ne yaparsan yap ama sadece KENDİN için yap.

tavsiyelerin için çok sağol canım benim, çok şükür çalışıyorum. İnşallah artık kendimi ve ailemi düşünerek birşeyler yapacağım.Kafamı meşgul etmem lazım.Bana yeni bir ben lazım.

Back
X