- 28 Şubat 2013
- 784
- 108
- 123
Siz herşeyi yaşayıpta görmüşsünüz evet benimde istediğim önemsenmek..Beni inciten şeyler ona önemsiz gibi geliyor..Evet ben üzüldüm diye annesiyle tartştı kızdı ama ben bunu istemedim ondan en son isteyeceğim şey sanırım 3. bi kişi dahil etmesi hele ki bu kişi de kayınvalidemse ama sanırım haklısınız erkeklerin umrunda olmuyor böyle şeyler onlara saçma geliyor..amin teşekkür ederim Rabbim sizede yar ve yardımcı olsun herşey gönlünüzce olur umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallahBosanmak uzere oldugum esim de aynidir. Ben sadece onun ozelligi saniyordum, varmis onun gibiler de demek ki.
Biz kadinlar hassasiz. Cok ince dusunuruz. Hayallerimiz, ozellikle evlilikle ilgili hayallerimiz bizim icin feci onemli. Birak tepsiyi, ben dugunumde sacima takilmis tel tokalari bile ozenle sakliyordum.
Ama yazik ki erkeklerin bircogu bu ozene sahip degil. Ozellikle erkek kardesi olanlar. Erkek erkege bir ozensizlik ve hayati bos verdim edasinda yetisiyorlar. Bir kiz kardesi olan erkekse yatkin oluyor kadin dunyasina. Onu inciten seylerin icinde oluyor.
Benim gozlemim bu yonde.
Yazik ki buna bir care ben bulamadim. Beni hungur hungur aglatan seyler esimin umrunda olmadi (flort, nisan donemi de dahil). Esimin buyuttugu seyler de bence cozumu olan seylerdi.
Aslinda tek istedigimiz onemsenmek. Ama bunu bazi insanlara anlatmak imkansiz.
Inan durumu okuyunca cildirdim sinirden.
Allah yardimcin olsun.
Bana Allah yeter...