Üzgünüm,kırgınım,Haklıyım gibi hissediyorum ama değil miyim yoksa ?

Bosanmak uzere oldugum esim de aynidir. Ben sadece onun ozelligi saniyordum, varmis onun gibiler de demek ki.

Biz kadinlar hassasiz. Cok ince dusunuruz. Hayallerimiz, ozellikle evlilikle ilgili hayallerimiz bizim icin feci onemli. Birak tepsiyi, ben dugunumde sacima takilmis tel tokalari bile ozenle sakliyordum.

Ama yazik ki erkeklerin bircogu bu ozene sahip degil. Ozellikle erkek kardesi olanlar. Erkek erkege bir ozensizlik ve hayati bos verdim edasinda yetisiyorlar. Bir kiz kardesi olan erkekse yatkin oluyor kadin dunyasina. Onu inciten seylerin icinde oluyor.

Benim gozlemim bu yonde.

Yazik ki buna bir care ben bulamadim. Beni hungur hungur aglatan seyler esimin umrunda olmadi (flort, nisan donemi de dahil). Esimin buyuttugu seyler de bence cozumu olan seylerdi.

Aslinda tek istedigimiz onemsenmek. Ama bunu bazi insanlara anlatmak imkansiz.

Inan durumu okuyunca cildirdim sinirden.

Allah yardimcin olsun.

Bana Allah yeter...
Siz herşeyi yaşayıpta görmüşsünüz evet benimde istediğim önemsenmek..Beni inciten şeyler ona önemsiz gibi geliyor..Evet ben üzüldüm diye annesiyle tartştı kızdı ama ben bunu istemedim ondan en son isteyeceğim şey sanırım 3. bi kişi dahil etmesi hele ki bu kişi de kayınvalidemse ama sanırım haklısınız erkeklerin umrunda olmuyor böyle şeyler onlara saçma geliyor..amin teşekkür ederim Rabbim sizede yar ve yardımcı olsun herşey gönlünüzce olur umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah :14:

Ben olsam mutlu olurdum esyam bir ise yaramis diye. Nisanlina aldigin hediyelerde artik onun istedigini yapar. Böyle herseyi kafana takarsan hayat senin icin zor gecer. Hele bir evlen sabretmeyi ogretirler adama.

Sorun kullanmaları değil benim için.En azından danışılabilirdi

Sanki daha önce beni tanıyosunuzda çok sorunlu bi insanmışım gibi yorum yapmışsınız lütfen ne demek yuh artık sonunda nişanlının annesini ağlattın ? Ben çoğu şeyi sorun etmeyen bi insanım bazı hassasiyetlerim var her insanda olduğu gibi.

Benim için önemli bişey bu yinede düşüncenize saygı duyarım .

Aynen öyle zaten canımı sıkan nişan tepsimi kullanmaları değil ki..Şahsen benim içim rahat etmez ben ararım önce bi izin alırım ki değer verdiğimi bilsin ama böyle bi olay oldu canım sıkıldı ve nişanlımada söylediğim halde olayı büyüttü ben sadece canımın sıkıldığını söylüyordum böyle bi olay olduğu için ki kendisinide en başta uyarıdm kımseye söyleme dedim bi anlık sinirim geçerdi ama o üzerime gelince bende patladım ama her insanın karakteri bir değil dediğim gibi benim aldığıım hediye ettiğim bişeyin önemi yok onun için bunu gördüm o bana bişey aldığında kullanmaya kıyamam ama benim aldiklarım kardeşi kullanıyor

küçük bi olayı büyütüp büyütüp bu boyuta getirmişsin ve bu ilk yaşanmamış nişanlının söylediklerinden belli bir şey bende çok alınganımdır hassasımdır ama karşımdakini kırmamaya çalışırım üzüldüğümü söylesemde erkek arkadaşıma nolur onlara söyleme derim o da ben haklıysam bana haklı olduğumu söyler konu kapanır değilsem de ayıp etme der gene konu kapanır hiç bir şekilde onun ailesine gitmez üzerlerinde kötü intba bırakıyosun böyle yaparak

sizin için bu kadar özel ve anlamlı olan, uğruna tartışmalar çıkan tepsiyi nasıl unuttunuz kayınvalidenizde? insanların gerçekten değer verdiği, manevi anlamları bulunan eşyaları unutabileceğini zannetmiyorum ben.

nişan tepsim evimde duruyor biri, istese seve seve ödünç veririm. boşuna masrafa girmesin bende sevaba gireyim diye düşünüyorum. böyle küçük şeyleri abartmaya gerek yok canım yarın evlilikte neler yaşayacaksın nişan tesin solda sıfır kalır inan bana ve lütfen düşüncesiz davrandığını düşünsen bile kv+kb kalbini kırmamaya özen göster. çünkü kv birine iyilik yapmak istemiş ve sana göre düşünmeden önem vermeden sana danışmadan hareket etmiş. haksız görsende ağlatmaya değecek birşey değil. eşim olsa o tepsiyi duvara çalıp kırar valla. altı üstü bir tepsi diye.

İyi yazmışsınız da, Kv 'ye konunun ulaşması konu sahibinin değil, nişanlısının suçu. Kız nişanlısıyla konuşuyor adam neden gidip annesine söylüyor? Ağzını tutması gerekirdi nişanlısının.. Kaldı ki konu sahibi söyleme demiş onlara sanırım..

Tepsi konusunda bende rahatsız olurum, benim tepsim öyle hazır tepsilerden değildi evde de kullanılabilir öyle söyleyeyim, böyle bi durum olsa o tepsiyi bir daha kullanmam bile :)

Belki bir anda istemişlerdir hani kayınvalidende yok diyememiştir veya soracak durumu zamanı olmamıştır çünkü arkdaşının ablası tepsisini unutmuş belki kadından bi anda istemişlerdir kalp kırmaya gerek yokmuş gerçekten anlıyorum ama zaten beş ay geçmiş almamışsın kadının sorma gereği duymaması normal önemseseydin bin kere alırdın bence sadece kullanıldığı için sinirlenmişsin belli ki.Olay hiç olmaması gereken yerlere gelmiş bence konuşun halledin hiç küslük yapıcak bi konu değil çünkü

valla onu bunu bilmem dünya üç günlük böyle şeyler için kalp kırmaya huzursuz olmaya değer mi ya . bırakın mal mülkü aşkınızın tadını çıkarın iyi olmaya mutlu olmaya bakın bugünler bidahamı yaşanacak hayatta , bu arada benim nişan tepsim nerdeydi yahu :1::1::1:

Belki saçma ama bilmiyorum dünden beri üzerimde bi aksilik vardı zaten :19: Oruç sinir yapıyor sanırım bende bilemiyorum her neyse dün akşam yakın bi arkadaşımın ablasının tatlısı yendi.Memleketimde oluyor bu olay Nişanlımda orda ben nişanımdan sonra nişan tepsimi almayı unuttum ve kayınvalidemgilde kalmıştı tepsim :45: yakın arkadaşmda kayınvalidemlerin komşusu oluyor işte dün tepsi almayı unutmuşlar benim tepsimi kullanmışlar..Ama şöyle bi durum var arkadaşıma kırgındım zaten ablasının tatlısı olduğunu bana nişanlım haber veriyor akşam üzeri 2.cisi bana ait olan bişeyi benden izinsiz kullanmalarıda çok yanlış ki ben bu konularda çok hassasım..işte ben arkadaşıma hayırlı olsun diye mesaj attım o bana sağol canım bu arada senin nişan tepsini kullandık habern olsun kusura bakma yazmış..:44: Bende nişanlıma söyledim birazda sert çıktım sanırım ben kullanılmasında değilim sadece bana ait bişeyi en azından bi haber verebilirlerdi falan dedim hatta kayınvalidem bak canım sen en iyisi 07GK31 e bi haber ver ben karışamam diyebilirdi ama demedi milletteki rahatlık niye biraz düşünce lazım ama gördüğüm kadarıyla oda yok dedim ? Ve sonuç nişanlımla tartıştım oda gitti annesiyle tartıştı ve bana diyor ki alt üstü bi tepsi hayırlı bi iş için kullanılmış iyi mi oldu herşeyi niye sorun ediyosun al işte annem içerde herşey niye sorun ediliyor diye ağlıyor ne diyim şimdi kafayı yedirceksiniz diye mesaj attı . Bende dünden beri konuşmuyorum nişanlımla :5: Ve o kadar birikmiş ki içimde bende patladım :30::5::5: Sahura kadar uyumadım zaten sahuru yaptım ve uyuduğum 4 saat canım çok sıkkın başım çatlıyor :5: Ama biliyor nişanlımda bi tepsi için memleketin altını üstünü getirdim böyle konularda hassas olduğumu biliyor ona bi hediye aldığımda kıyafet benzeri erkek kardeşleri giyiyor bişey demek istemiyorum ama bu konudada uyardım ben görmeden giyiyolar falan diyor..şunu farkettm benm için önemli olan şeyler nişanlm için alt üstü bişey oluyor benim önemsediğim bişeyin değeri yokmuş onu gördüm ve hala mesaj atmadı aramadıda zaten ona göre hep haksız olan benim :14::14::14::5:

Ayy valla bana siZin gibi hassas(!) olmak o kadar zor geliyor ki bana allaha nişanlınıza ve kv bize sabır versin. E ne oldu yani kullandılar da. Insanlar Nisan zamanı telaseden oluyorlar belki son anda çıktı Bingöl'ün ve sizden izin almaya vakitleri olmadı ne biliyorsunuz. Oyle bi kişisel esya diyorsunuz ki sanki iç çamaşırınızı gizlice almış. Ayrıca siz hediyeyi alırsınız biter kardeşleri de beğenirse giyer ne var bunda. Ben esimin aldığı hediyeleri arkadaslarım beğenirse bilee kullanmalarına izin veriyorum. Ne yani önemsemiyo muyum ben esimi. Ortada haksız arıyorsan sendik bence kusura bakma. Bide gercekten bu kadar ufak seylere takilarak ômur bitmez benden söylemesi

altı üstü bir tepsi yarın bigün belki siz koyacak yer bulamayınca ya birine vericeksiniz yada atıcaksınız olmadı üzerinde bi değişiklik yapılacak
bu kadar büyütüp olay çıkarmanıza kv nin kalbini kırmanıza hele bu mübarek günlerde bunu yapmanıza hiç gerek yoktu

sizin için bu kadar özel ve anlamlı olan, uğruna tartışmalar çıkan tepsiyi nasıl unuttunuz kayınvalidenizde? insanların gerçekten değer verdiği, manevi anlamları bulunan eşyaları unutabileceğini zannetmiyorum ben.

Aynen katılıyorum madem
Bu kadar değerli alsaydınız da evinizin vitrinine koysaydınız niye kv de unuttunuz. L

Yazık yahu
Altı üstü bir tepsi cok büyümüşsunuz sanki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım madem tepsi bu kadar önemliydi senin için sen onu orada unutmayacaktın
ya da hadi unuttun diyelim aklına gelir gelmez tepsini geri alacaktın :26:

izinsiz kullanmaları da tabii hoş değil ama sen kendi malını başkasının evinde bırakırsan dikkat etmez kimse sonuçta izin alalım almayalım diye :26:

nişanlının da dediğin her şeyi hemen kv ye iletmesi hoş değil
bunu ciddi olarak konuş onunla annene söylemeyecektin diye

bu arada hediye ettiğin kıyafetleri erkek kardeşlerinin kullanmasını niye sorun ediyorsun
sen onu hediye ettikten sonra artık o nişanlının tasarrufu altındadır
ister kendi giyer ister baskalarının giymesine müsade eder ister atar ister satar :26:

Haksizsin ozellikle kayinvalidenden ozur dile kalpkirmamak tepsiden once gelir ondan tepsi nikah yuzugumu gelinlik mi sen arkadasinin acisini cikarmissin ama butun butun bunlarin geri donusu kv beni niye sevmiyo olur

bi tepsi için üzülmeyin ..
hayatınızın tadını cıkarın derim ..

Sorun tepsi falan değil aslında.Tepsi işin bahanesi olmuş.Yorumlarda demişsin bana bir şey almıyorlar yedirmiyorlar,içirmiyorlar.Allah aşkına kaç yaşındasınız bilmiyorum ama çalışıyorsanız böyle bir beklentiye girmek çok saçma.Çalışmasanız bile çocuk değilsiniz ve içlerinden gelmiyorsa almıyorlardır,zorla değil ya...

Altı üstü tepsi...O kadar kıymetliyse nişan biter bitmez saklayacaktın.Kayınvalideyi ağlatmışsın,bu tepsinin kullanılmasından(!)kat be kat beter bir durum.

Kina tepsimi odunc almistik bizde birisinden acaba o da boyle olay cikarmis midir? Kvdem kizin kvdesinden istemisti. :confused: cok abartmissiniz ki insanlar soyleyip kusura bakma demisler. Tukenen bir sey olsa neyse.

Abartmissin niye bu kadar takiliyosunuz boyle basit seylere anlamiyorum

Senin asil problemin tepsi degi de kayinvalide gibi geldi bana. Yanlis miyim?
Sana kiymet vermedikleri icin tepsine de kiymet verilmedigini dusunuyorsun sanirim.
Ama insanlar cesit cesit. Belki o senin boyle seyler dusuup hissettigini anlayamadi. Ona gore probleminiz yoksa, aradaki samimiyetten sana sormadan emanet vermis olabilir.
Nasil olsa isi bitti, baskasinin da isine yarasin diye dusunmus olabilir.
Neticede o tepsi senin icin ozel, kv icin ve bizim icin siradan bir tepsi..
Alt tarafi bir tepsi dems olabilir o da bizler gibi :)
Ozeline baskasinin ozen gostermesini beklemeyeceksin. Kendin koruyup kollayacaksin maalesef bu duzen boyle..

Son düzenleme:
Back
X