- 3 Haziran 2012
- 426
- 404
- 103
- Konu Sahibi ihlamuragaci
Sırf şu telefon muhabbetine kaç yıllık sevgilimden ayrıldığım oldu.Ne gereği var şu telefon alışverişinin karşı cinsle ben gerçekten anlamıyorum.Hayatımdaki insan karşı cinsi çok çok önemli bir olay olmadıkça ne arayabilir,ne de mesaj atabilir.Onu geçtim telefonunu dahi kaydedemez.Çünkü gereksiz.ben de erkek arkadaşlarımla boş muhabbet yapmıyorum hatta karşı tarafı aramıyorum bile.telefonumda sadece patronlarım ve akrabalarım kayıtlıdır erkek olarak.
Sonrası boş işlere sarıyor çünkü,gereksiz samimiyete sebep oluyor iki taraf için de.Elbette yapacak olan aldatacak olan her şekilde yapar ama bu alınması gereken bir önlem bence.
Evet bunu psikolojik sorun veya aşırı kıskançlık olarak düşünenler olacaktır.Belki öyle ama ben böyle mutluyum ve doğrum da bu.Sanırım kadın-erkek dostluğuna inanmayanlardanım.
Sonrası boş işlere sarıyor çünkü,gereksiz samimiyete sebep oluyor iki taraf için de.Elbette yapacak olan aldatacak olan her şekilde yapar ama bu alınması gereken bir önlem bence.
Evet bunu psikolojik sorun veya aşırı kıskançlık olarak düşünenler olacaktır.Belki öyle ama ben böyle mutluyum ve doğrum da bu.Sanırım kadın-erkek dostluğuna inanmayanlardanım.