- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Nasıl hamile kaldın? Kendine Enjekte mi ettin spermleri? Hani olmuyordu yaaaa. Eski konun var/Kizlar dün doktora gittim eşimle ve hamile olduğumu öğrendim.Eve geldik hani eşim istiyordu ama ekstradan bir sevinç falan göremedim.Sen sevindiğine emin misin dedim tabii ki ama belli etmede sıkıntı yaşıyor sanirim.Çünkü her ay sürekli sorup duruyordu istediğini söylüyordu vs.Dün gece film izleyecektik ama ben cok yorgundum saçımı toplayayim diye kafami şöyle geri atayim derken kapıya vurdum.Eşim de en iyisi yatalim senin uykun var dedi ama sanirim bozulmuş gibiydi.Ben de sacmalama izleriz dedim ama sesim tepkili cikti zaten benim hep tepkilerim böyle heycanli ve panikli gibi cikar.O da "ne dedik senin icin dedim düzgün davran"dedi.Sırtını döndü yatti ben de yattim sarildim ona ama o tepki vermedi.Gece uyurken birkac kez sarildi sadece.Sabah 8 de gözünü açan adam saat 10u gecti acamadi.Bir an acti arkadasini dönüp telefonunda saate bakti ve sirtini dönük kaldi öyle.Ben de bozuldum kalktim kahvalti hazirlamaya.Sonra geldi özür dilerim falan dedi öptü.Iyi olalim bilmem ne dedi tamam dedim ama bozulduğum icin eski moduma hemen donemedim.
Balkon yikadim yardim falan etti sonra bu yyüzün niye böyle diye cikismaya basladi.Birsey hazirlayacaktim hazirlama ben yemiycem dedi sen bilirsin dedim dolaptan kahvaltiliklari cikarip yerlestirdi tepkise tak tak bi atiyor sertçe.Sonra ben de hata mi yaptim diye yanina gittim sarildim.Bu sefer o konusmadi yuzume bile bakmadi.4 gün sonra babaevine gitcem 10günlüğüne onu söylüyor.Gitcen iste kafani dagit diye ben de dedim sen de kurtuluyon iste aynen öyle kurtulacagim seni de aramayacagim keyfine bak dedi.Ben de birsey demedim yanından uzaklaştım.Sonra kapinin önüne indi cikti evden.Simdi de aglamaya başladım.Hata bende de olabilir ama insan biraz sabirli davranmaz mi bilmiyorum üzgünüm...
Evlenince ogrenirsin nasil kalindiginiNasıl hamile kaldın? Kendine Enjekte mi ettin spermleri? Hani olmuyordu yaaaa. Eski konun var/
Evliyim çocuğum var.Evlenince ogrenirsin nasil kalindigini
Ben böyle bir konumun olmadığını iddia etmedim ki yavrum benim bir de ekran fotografi almis zahmet etmeseydin.Ha soruna gelince gerek kalmadi kendiliginden oldu zaten cok şükür!Eki Görüntüle 1985889
Evliyim çocuğum var.
Eki Görüntüle 1985889
Evliyim çocuğum var.
hahshsshhaa baba ve anne olma stresı..Kizlar dün doktora gittim eşimle ve hamile olduğumu öğrendim.Eve geldik hani eşim istiyordu ama ekstradan bir sevinç falan göremedim.Sen sevindiğine emin misin dedim tabii ki ama belli etmede sıkıntı yaşıyor sanirim.Çünkü her ay sürekli sorup duruyordu istediğini söylüyordu vs.Dün gece film izleyecektik ama ben cok yorgundum saçımı toplayayim diye kafami şöyle geri atayim derken kapıya vurdum.Eşim de en iyisi yatalim senin uykun var dedi ama sanirim bozulmuş gibiydi.Ben de sacmalama izleriz dedim ama sesim tepkili cikti zaten benim hep tepkilerim böyle heycanli ve panikli gibi cikar.O da "ne dedik senin icin dedim düzgün davran"dedi.Sırtını döndü yatti ben de yattim sarildim ona ama o tepki vermedi.Gece uyurken birkac kez sarildi sadece.Sabah 8 de gözünü açan adam saat 10u gecti acamadi.Bir an acti arkadasini dönüp telefonunda saate bakti ve sirtini dönük kaldi öyle.Ben de bozuldum kalktim kahvalti hazirlamaya.Sonra geldi özür dilerim falan dedi öptü.Iyi olalim bilmem ne dedi tamam dedim ama bozulduğum icin eski moduma hemen donemedim.
Balkon yikadim yardim falan etti sonra bu yyüzün niye böyle diye cikismaya basladi.Birsey hazirlayacaktim hazirlama ben yemiycem dedi sen bilirsin dedim dolaptan kahvaltiliklari cikarip yerlestirdi tepkise tak tak bi atiyor sertçe.Sonra ben de hata mi yaptim diye yanina gittim sarildim.Bu sefer o konusmadi yuzume bile bakmadi.4 gün sonra babaevine gitcem 10günlüğüne onu söylüyor.Gitcen iste kafani dagit diye ben de dedim sen de kurtuluyon iste aynen öyle kurtulacagim seni de aramayacagim keyfine bak dedi.Ben de birsey demedim yanından uzaklaştım.Sonra kapinin önüne indi cikti evden.Simdi de aglamaya başladım.Hata bende de olabilir ama insan biraz sabirli davranmaz mi bilmiyorum üzgünüm...
Çok tatlı bir ilişkiniz var bazen bizde böyle oluyoruz.Kizlar dün doktora gittim eşimle ve hamile olduğumu öğrendim.Eve geldik hani eşim istiyordu ama ekstradan bir sevinç falan göremedim.Sen sevindiğine emin misin dedim tabii ki ama belli etmede sıkıntı yaşıyor sanirim.Çünkü her ay sürekli sorup duruyordu istediğini söylüyordu vs.Dün gece film izleyecektik ama ben cok yorgundum saçımı toplayayim diye kafami şöyle geri atayim derken kapıya vurdum.Eşim de en iyisi yatalim senin uykun var dedi ama sanirim bozulmuş gibiydi.Ben de sacmalama izleriz dedim ama sesim tepkili cikti zaten benim hep tepkilerim böyle heycanli ve panikli gibi cikar.O da "ne dedik senin icin dedim düzgün davran"dedi.Sırtını döndü yatti ben de yattim sarildim ona ama o tepki vermedi.Gece uyurken birkac kez sarildi sadece.Sabah 8 de gözünü açan adam saat 10u gecti acamadi.Bir an acti arkadasini dönüp telefonunda saate bakti ve sirtini dönük kaldi öyle.Ben de bozuldum kalktim kahvalti hazirlamaya.Sonra geldi özür dilerim falan dedi öptü.Iyi olalim bilmem ne dedi tamam dedim ama bozulduğum icin eski moduma hemen donemedim.
Eki Görüntüle 1985889
Evliyim çocuğum var.
oha. buna inanan var mi inanip yapan.. sok oldum yazmadan gecemedim. sacmalardan secmeler gibi olmus.Eki Görüntüle 1985889
Evliyim çocuğum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?