Üzgünüm

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kizlar dün doktora gittim eşimle ve hamile olduğumu öğrendim.Eve geldik hani eşim istiyordu ama ekstradan bir sevinç falan göremedim.Sen sevindiğine emin misin dedim tabii ki ama belli etmede sıkıntı yaşıyor sanirim.Çünkü her ay sürekli sorup duruyordu istediğini söylüyordu vs.Dün gece film izleyecektik ama ben cok yorgundum saçımı toplayayim diye kafami şöyle geri atayim derken kapıya vurdum.Eşim de en iyisi yatalim senin uykun var dedi ama sanirim bozulmuş gibiydi.Ben de sacmalama izleriz dedim ama sesim tepkili cikti zaten benim hep tepkilerim böyle heycanli ve panikli gibi cikar.O da "ne dedik senin icin dedim düzgün davran"dedi.Sırtını döndü yatti ben de yattim sarildim ona ama o tepki vermedi.Gece uyurken birkac kez sarildi sadece.Sabah 8 de gözünü açan adam saat 10u gecti acamadi.Bir an acti arkadasini dönüp telefonunda saate bakti ve sirtini dönük kaldi öyle.Ben de bozuldum kalktim kahvalti hazirlamaya.Sonra geldi özür dilerim falan dedi öptü.Iyi olalim bilmem ne dedi tamam dedim ama bozulduğum icin eski moduma hemen donemedim.
Balkon yikadim yardim falan etti sonra bu yyüzün niye böyle diye cikismaya basladi.Birsey hazirlayacaktim hazirlama ben yemiycem dedi sen bilirsin dedim dolaptan kahvaltiliklari cikarip yerlestirdi tepkise tak tak bi atiyor sertçe.Sonra ben de hata mi yaptim diye yanina gittim sarildim.Bu sefer o konusmadi yuzume bile bakmadi.4 gün sonra babaevine gitcem 10günlüğüne onu söylüyor.Gitcen iste kafani dagit diye ben de dedim sen de kurtuluyon iste aynen öyle kurtulacagim seni de aramayacagim keyfine bak dedi.Ben de birsey demedim yanından uzaklaştım.Sonra kapinin önüne indi cikti evden.Simdi de aglamaya başladım.Hata bende de olabilir ama insan biraz sabirli davranmaz mi bilmiyorum üzgünüm...

Ya küsün ya sarılın, ne yapacağınızı öğrenmelisiniz önce.
O sarılıyor siz küsüyorsunuz, o küsüyor siz sarılıyorsunuz! Ne gerek var zıt olmaya? Ne güzel bebeğiniz olacak gerek yok böyle davranışlara. Herkesin sevincini gösterme şekli farklı.

Ondan gercekten istediginizi anlatiyor musunuz? Mesela "artik hamileyim, bana daha sabirli davranabilir misin? Sinirlenmek, asabi olmak son zamanlarda elimde degil lutfen ailemiz icin alttan al". Bunu derken ses tonunuz cok onemli. Sinirli soylerseniz emir vermis olursunuz, naif ses tonu lazim bunu soylemek icin.

Ama siz ikinizde iletisim kurmayi bilmiyorsunuz. Tamam darildiniz birbirinize, bir taraf barismaya gelince oteki barismaya yeltenmiyor. Neye darildiginizi birbirinize anlatmadan da muhtemelen barisiyorsunuz. Halinin alti a supuruyirsunuz yani problemi.

Once iletisim kurmaya basarin. Istediginizi anlatin, o da anlatsin. Asabi bireylerseniz de birbiriniz icin bunu yenmeniz gerek. Herseye surat etmeyin ikinizde. Gidin konusun. Koca koca insanlarsiniz.

Şu ben hamileyim herkes sabırlı olsun tribi bi bize has galiba ya.Daha öğreneli bi gün olmuş hemen başlamışsınız maşallah allah sabır versin eşinize.

Hamilesiniz alt tarafı hasta değilsiniz çocuk çocuk davranmayı bırakın

Hamilelik psikolojisi ona gecmis..hamile olan esine davranislari cok kaba geldi ustelik yeni ogrenmissiniz gidince aramiycam falan demesi hic hos degil niye boyle yaptiki hep boylemi tavirlari

Nasıl hamile kaldın? Kendine Enjekte mi ettin spermleri? Hani olmuyordu yaaaa. Eski konun var/

hahshsshhaa baba ve anne olma stresı.. olmasıno ıstemek farklıdır . olacagını duymak gercek ile yuzleşmek farklıdır.
gecer gecer..

Çok tatlı bir ilişkiniz var bazen bizde böyle oluyoruz.

Eşin ne güzel balkon yıkarken bile yardım ediyor kahvaltı hazırlamada da , ikinizde birbirinizi naza çekmişsiniz ve kavganızın düzgün bir nedeni yok.

Eşinle aranı düzelt annengile gidecekmişsin aklın onda kalmasın kavganızda birşey yok yani.

Bebeğin içinde tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin şimdiden uzun ömürlü olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…