Üzgünüm :|

rayiham

kaf dağının ardındaki prenses'idim hani..
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
427
588
303
Hanımlar merhaba;

Bugün gerçekten çok mutsuzum ve kötüyüm..son zamanlarda giyim kuşam konusunda çizim ve dikime ilgi duymaya başladım epey...hazır kurs sezonu açılmışken kendimi kursa yazdırdım.yedeklerde olmama rağmen şanslıyım ki bugün çağırdılar başlamam için.
Eşime soyledim.yok olmaz diyor.geçerli bir gerekçesi de yok.biz birlikte çalışıyorduk kendi iş yerimizde.bu sene ara vermek istedim kendim için birşeyler yapayım istiyorum ama olmaz diyor.sinirden kendi kendimi yiyip bitirdim.akşam evde konuşalım dedim.ama zannetmiyorum.

Eşler birbirlerinin heyecanlarını kırmak için mi beraberler.bunun için mi evleniyoruz.evet aynı hayatın içindeyiz ama isteklerimiz farklı.birbirimize kota koymak yerine anlamaya ve desteklemeye çalışsak..

Üzüntümü paylaşmak istedim.okuduğunuz için teşekkür ederim..

Bir erkek biçki dikiş kursuna bir bayanı neden göndermez merak konusu gerçekten. Vur kafasına gitsin
illa gidicem deseniz ne yapar, sinirli midir öyle vurur kırar mı?

bence pes etme, yaptığının mantıksız olduğunu tatlı dille anlatmaya çalış, ne güzel ya, ne güzel bişey yapmışsın halbuki, insanın hobisini geliştirmesinden güzel ne olabilir

Yaptığı mantık dışı ve evet bir çoğu izin alır gibi konuşunca niyeyse hayır diyor,benim eşim sözde pek bi moderndi o bile cüret etti izin vermiyorum demeye,
Höst dedim tabi ki ,yaparım istediğimi.
Kaldı kı bu kadınların olduğu bir kurs.
En şahane en harika kendi karıları adamlar haklı da ,herkes de bizi beklemiyor sokağa çıkalım diye
Tek dertleri kıskançlık çünkü.
Saçmalamasına izin vermeyin,çağırıldım kendimi geliştireceğim ve başlıyorum deyin.

Bir erkek biçki dikiş kursuna bir bayanı neden göndermez merak konusu gerçekten. Vur kafasına gitsin
illa gidicem deseniz ne yapar, sinirli midir öyle vurur kırar mı?

Hayır vurup kırmaz ama erkek egosuyla hareket edip sözünü dinlemediğim için onay vermediği şeyi yapmamam görüşünde olduğu için durum çok başka boyutlara varabilir..

Hayır izin alır gibi konuşmuyorum .gidebilir miyim demiyorum. Baştan beri zaten buna dikkat ettim çünkü izin almak değil haber vermek olmalı kanaatinde olduğum için.
Yazıldım bugün toplantı var oraya gideceğim dedim hiç beklemiyordum yok diye tutturdu.öyle tahmin ediyorum ki çalışmaya devam etmemi istiyor yanında olmamı istiyor ama ben istemiyorum.
Bir de bu yaştan sonra demez mi ne işin var.daha 32 yaşındayım..yaşım 25 olmalıydı herhalde

Ne diyeceğini bilememiş,yaş demiş iyice batmış.
Siz olmasanız yerinize birini alacak mı işe?
Yoğun bir işse ondan mı istiyor,yoksa yine mi kıskançlık olayı?

İnsan evlenmeden evvel tüm hayallerini, isteklerini gerçekleştirmeli cidden.
Eş anlayışlı çıkar çıkmaz risk alıyorsunuz.
Evlilik herkese 32 dişiyle sırıtmıyor.
5 konudan 3 ünde anlaşsanız 2 sinde yine uyumsuzluk oluyor.
Muhakkak içinde kalıyor bir şeyler insanın.

Ama isteğiniz büyük bir şey değil.
Alt tarafı kursa gideceksiniz.
Onu yalnız bırakıp yurt dışına gitmek falan istemiyorsunuz sonuçta.
Bence inatlaşın ve gidin o kursa bazı konularda eş onayı beklememek lazım.

Ne diyeceğini bilememiş,yaş demiş iyice batmış.
Siz olmasanız yerinize birini alacak mı işe?
Yoğun bir işse ondan mı istiyor,yoksa yine mi kıskançlık olayı?

Zaten ben bu sene işe devam etmeyeceğimi söyledim birini hatta birkaç kişiyi işe aldık.
Evet iş çok yoğun ve yorucu .yeterince yoruldum kendime zaman ayırmak istiyorum farklı uğraşlara yönelmek istiyorum artık.
Kıskançlıkta değil gereksiz olduğunu düşündüğü için yapıyor.millet kitap okuyormuş ben biçki dikişle uğraşacakmışım..hüsnü kuruntuya bak

yapayım mı gideyim mi nasıl olur gibi cümleler kuruldugunda bile sanki en iyisini onlar bilirmiş onların dediği dogruymş gibi hareket etmeye başlıyolar bnde kapıldm o hataya ama şimdi sunu yapcam haberin olsun diyorum surat assa bile yapıyorum ki biz daha evli bile değiliz
erkekler cidden tuhaf

Gitsem mi ne yapsam gibi birşey söyleyemedim.yazıldım bugün toplantı var oraya gidicem dedim.olumsuz bir yanıt beklemiyordum.şaşırdım doğrusu.rest çekmeyi çok istediğim halde ne yapmalıyım bilmiyorum.ama direticem biraz tatlı dil biraz zorlama bakalım hangimiz kazanacağız.

en iyi sen tanıyosun eger cok net bi şwkilde hayır dediyse tatlı dil en güzeli olur ama sırf erkeklık taslamak için yaptıysa rest cekmek daha dogru olur sanki

Kitap alıp kafede her gün kahveyle birlikte okuyacağım desen ona da evinde otur der,
Kitapla dikişin de nasıl bir engeli varsa birbirine artık,yazık adama,ne diyeceğini şaşırmış iyice

Herkes ayni olmak zorunda mi? Herkes kitap filan okumuyor Turk insani okumayi sevmiyor cunku., kendisi ayda kac kitap bitiriyor?

Buarada gitmek istiyosan git bi sekilde.. anlamiyorum boyle birseye bi erkek niye izin vermez? Bende seviyorum ve ilk firsatta ogrenmek istiyorum dikis filan..ki zamaninda baslamistim kendi capimda birseyler yapmaya.. cocuklar olunca biraktim mecburen evde ipler makas makina ortalikta durdurmuyolar..

Kıskançlıkta değil gereksiz olduğunu düşündüğü için yapıyor.millet kitap okuyormuş ben biçki dikişle uğraşacakmışım..hüsnü kuruntuya bak

Yahu sizin ne yapmak istediğinize, gerekli olup olmadığına o mu karar verecek? Ayrıca bu ne kadar dar bir bakış açısı, moda tasarım sanata dönüşebilir, sizin ilgi alanınız ve çok keyifli. Mimar Sinan üniversitesi'nde güzel sanatlar fakültesinde en yüksek puanlı bölümlerden biridir. Ayrıca öyle olmasa ne yazar, sizin hobiniz. Madem böyle bir durum var bu şekilde kanıtlarla gidip, gerçekten yapmak istediğinizi ve bunu sizi üzdüğünü anlatmaya çalışın, hala olmuyorsa çok sıkıntılı.

Üzüldüm yetişkin bir insanın bir şey üretmek isteyip bu şekilde dizginlenmesine

Evet tahammül edemiyorum. Ve kendisi sürekli uretmekten bahseder .deli gibi makinalara bakar bunların muhendisi olmak isterdim der.surekli araştırır atölyem olmalı der..akşam geldiğinde bunları söyleyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…