- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
- Konu Sahibi Ogretmen1981
-
Inanin aglayasim geldi.zaten bu duygular bitirdi beni.duskunum de cok onlara.esim de pek ters ya da bu konulari sikinti yapacak tip degildi aslinda.iyi de davranir onlara ama sanirim surekli oldukca laf etmeye de basladi.gece cikip gitmez mesela evden hic sevmez.laf edecegini tahmin ettim .of of bu is beni cok uzecek biliyorum yalan soylemek mahvettiBazi seyler Allah rizasi icin yapilir. 80 yasindaki insanlar. Ve dogmaniza sebep annenizin annesi ve babasi bu insanlar. Ah keske anneannecigim yasasa da beni ordan oraya gotur dese. Yargilamak bana dusmez ama keske esiniz Allah rizasi icin alip evlerine biraksaymis.. onlarin dualarina ihtiyacimiz var...
Iste biraz da esim dayilara tepkili.babamdan kaynakli.babam bazi konularda hakli olarak dayimlara kizgin esime de yansitti malesef.esim de dayimlarla ilgili olunca daha cok sinir oluyor.aslinda annanemler gitmis oldu olan onlara oldu yoksa dayimlara birsey olmadi kiDayılar işin kolayıni bulmuş. Evlatları olarak kendileri düşünmeli bence. Ben olsam aratmaya cekinirim. Mesafe yakın, taksi çağrılabilir. Hastane tamam sağlık işi de ama gezmeye de kendileri çare bulsunlar.
Kursa basladim insallah bakalimkendinizin araba kullanması en mantıklısı .bir kadının mutlaka kullanması lazım sadece yaşlı akrabaya lazım değil ki size de lazım olur çocuğunuza da .bir kullanmaya başlayın bırakamayacaksınız eliniz ayağınız olacak araba
80 yaşındaki annesini babasını eve tek yollayan ogula yazıklar olsun. Taksiye parası da yoksa eve bırakıp geri dönmeliydi. Ananenin yerinde olsam gitmen bir daha..Iste biraz da esim dayilara tepkili.babamdan kaynakli.babam bazi konularda hakli olarak dayimlara kizgin esime de yansitti malesef.esim de dayimlarla ilgili olunca daha cok sinir oluyor.aslinda annanemler gitmis oldu olan onlara oldu yoksa dayimlara birsey olmadi ki
Aslinda pek annanemlere karsi saygisizliklari yoktur allah icin.kal derler de herkes bilir dedem asla kalmaz.ama baska sorumsuzluklari cok kizginim onlara aslinda baska konularda .Benim annem babam 80 yaşında olsa gece salmam bile. Hava soğuk. Kalın sabah birlikte gidelim o tarafta isim var der elimle götürür eve bırakırım. Dayılar çok fena.
boyle seyler okuyunca vicdanimi rahatlatiyorum aslinda ama acaba oyle mi icimde sikinti var halaBurada anneannenizi götürmek ne size ne eşinize düşer. Gezmeye gitmek için adam pazar günü evinden çıkıp zaten götürmüş, bide akşam eve geri mi getirecek? Taksi gayet mantıklı, para ödemeyeyim diyorlarsa onlar gidiversinler annelerinin ayaklarına. Ben olsam ne arayabilirim nede aramalarına müsaade ederim. Değişik bi rahatlık.
Hiç vicdan azabı duymayın. Yazık değil mi eşinize de, keyfi zart zurt evden çıkıp insan taşıyacak sağa sola. Sağlıkla ilgili olur hiç lafı bile edilmez. Ama eşinizde taksi şoförü değil ki, saygısızlık bence bu talepler.boyle seyler okuyunca vicdanimi rahatlatiyorum aslinda ama acaba oyle mi icimde sikinti var hala
Esime tam kizamiyorum da iste.yoksa laf ettirmem ama hakli buluyorum bazen ister istemezHiç vicdan azabı duymayın. Yazık değil mi eşinize de, keyfi zart zurt evden çıkıp insan taşıyacak sağa sola. Sağlıkla ilgili olur hiç lafı bile edilmez. Ama eşinizde taksi şoförü değil ki, saygısızlık bence bu talepler.
of siz yazdikca icimdeki ses yukseliyor sanki.iste ben de muhtac olduklarini dusunup uzuluyorum.ama esimi de haksiz bulmuyorum arada kaldim tamBahsi gecen insanlarin yasi 80. Dinc de olabilirler... ama bu karda kista otobuse binip evlerine gidebilecek mi? Bu insan kullanma degil muhtacliktir. Yaslilarimiz bosuna dua etmiyor " allahim bizi kimselere muhtac etme" diye. Yarin bir gun bizde o yaslara gelecegiz. Belki damada degil 7 kat konu komsuya muhtac olacagiz. Biz Allah rizasi icin elimizden ne geliyorsa yapalim da yapmayanlar utansin...!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?