Uzgunum

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.931
4.223
173
Kizlar biri yazdi bir kac gun konustuk hoslandim sonra azarlamaya basladi konusmak istemediğini soyledi ben cok kirildim bu askta hic yuzum gulmicek galiba

Sorunlu insanlar denk gelmis demekki bastan boyle kendilerini belli etmeleri guzel zaman kaybi olmamis sizin acinizdan

Ask demiyorum insan duygusal bosluktaysa baglanip hoslanabiliyor

Diğer konunuza da yazdim. Lütfen psikolijik destek alin ve ilk sizde olan şu duygusal boşluğu bi doldurun. Sonra ask mesk işlere karısın. Siz pis bir insana rast gelseniz o sizin bu duygusal boşluğu bir güzel kullanir. Cok örneklerini gördüm. Yapmayin böyle. Her ikinci gün başka bir kişi ve siz hemen duygusal bağlanıyorsunuz. Bu normal değil. Siz şu anda duygusal boşluk içerisindesiniz ve bunu bir ilişki ile kapatamaya ümit ediyorsunuz, ama bu işler böyle olmuyor

Tüm gençlik böyle mi acaba, kalp kırmakta istemiyorum ama keşke başka şeylerle ilgilensen, sen bu kadar bu konuya taktıkça olacağı varsa da olmaz.

Diğer konunuza da yazdim. Lütfen psikolijik destek alin ve ilk sizde olan şu duygusal boşluğu bi doldurun. Sonra ask mesk işlere karısın. Siz pis bir insana rast gelseniz o sizin bu duygusal boşluğu bir güzel kullanir. Cok örneklerini gördüm. Yapmayin böyle. Her ikinci gün başka bir kişi ve siz hemen duygusal bağlanıyorsunuz. Bu normal değil. Siz şu anda duygusal boşluk içerisindesiniz ve bunu bir ilişki ile kapatamaya ümit ediyorsunuz, ama bu işler böyle olmuyor
Psikolojik destek alıyorum alti ay oluyorr

Tüm gençlik böyle mi acaba, kalp kırmakta istemiyorum ama keşke başka şeylerle ilgilensen, sen bu kadar bu konuya taktıkça olacağı varsa da olmaz.
Eminim digerleri benim gibi degildir ben takıntılı kucuk seylerde bile buhran geçiren bir insanim ilac kullaniyorum daha iyiyim eskiye gore

Bence doğru aşk değil fazla boşlukta da olmayın derim 😉

Evli mi, sevgilisi mi var, dolandırıcı mi, sapık mi bilip bilmeden iki günde tanışıp numara verip üstüne de hoşlanıp aramaniz normal mi ?

Duygusal boşluk diye kendinizi kandirmayin.
Destek almalısınız.
Bu kaçıncı ?
Haklisiniz ilac kullaniyorum ama benim bu istegime bir care olmadi henüz hala ayniyim

Back
X