Üzgünüm

canım sen hiç üzülme..bence bitmedi ve seni arıcakk..hiç kafana takma o şuanda hiç takmıyodur kafasını dinliyodur kendince naz yapıyo kötükedihüso nası olsa o arıcak olmazsa biraz zamna geçsin ben ararım o da bişi demez modundadır..onlar farkında deiller ama bizim korkularımız var onlarsa hiç kaybetmicez havasındalar :kızgın: sen sabret bekle yerimseniben kaybetme korkusunuda kafandan çıkar :teselli:

gerçekten arkasında bir şey bırakmak istememiş olabilir, böyle bir insan için üzülmeye değmez ama bu yara da kolay kapanacağa benzemiyor, sabır diliyorum sana tatlım, güçlü olmaya çalış.

bian kendimi senin yerine koydumda gerçekten çok kırıcı bir durum kendine boş kalmayacağın kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen kafan dağılır hatırlamaya çalışırsın illaki aklına gfelecek ama unutmak içinde biraz zaman şart kolay gelsin üzme tatlı canını değmez çünkü

bunlar da insan diye dolanıyo işte. bide gitcek yl yapcak, ahali de bunu bişi sancak.
eşeğe altın semer de vursan eşek gene eşek be nisan. canın sağolsun. düşünme derdim arkadaşlar gibi ama düşünmemek mümkün değil, bilirim. kısmet değilmiş de geç. düşünsen de üzülme, kendinde hata arama. bi süre sonra insan kendinde hata aramaya başlıyo, ama bu durumda sende hiçbir hata yok emin ol..

Back
X