üzgünüm

meseda_18

RABBİM DUAMIZI KABUL ET
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
12
1
36
Ankara
2. EVLİLİĞİM İLK EVLİLİĞİMDEN 13 YAŞINDA BİR KIZIM VAR.EŞİM BABA BEN ANNE VE KIZIM BİR KARDEŞ İSTİYOR.EVLENİRKEN EŞİM KENDİSİNDE SORUN OLDUĞUNU BELİRTMİŞ BENDE ÖNEMLİ DEĞİL TEDAVİ OLURUZ DEMİŞTİM.OCAK 4 DE EMBRİYO TRANSFERİM OLDU NEGATİF.. KIZIM EŞİM HERKES ÇOK ÜZÜLDÜ BENSE ONLARA MORAL VERMEKTEN AĞLAYAMADIM BİLE...ANNE OLUPTA TEKRAR OLAMAMAK ÇOK ZOR. GECE KIZIM UYURKEN ONA NE BÜYÜK HAKSIZLIK YAPTIĞIMI GENE ANLADIM. ANNE BABA AYRILMIŞ NE BABADAN NE ANNEDEN KİMSESİ YOK YANİ YAPA YALNIZ BU DÜNYADA..BANA BİŞEY OLSA SORUMSUZ Bİ BABAYLA KALACAK.. KARDEŞ EKSİKLİĞİNİ ÇOK YAŞIYOR.. İLERİDE DERDİ OLUNCA SIKINTI YAŞADIĞINDA EVLENDİĞİNDE KARDEŞ ACISINI DAHA ÇOK YAŞAYACAK.. ONUN İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM VİJDANIM BENİ TOKATLIYOR..ÇOK ÜZGÜNÜM.. DÜN DR UMLA GÖRÜŞTÜM REZERVİN AZ HEMEN DEVAM EDELİM DEDİ İNANIN KANSER OLMAK FELAN UMURUMDA DEĞİL Bİ 6 AY ÇEKTĞİMİZ KART BORÇLARINDAN KURTULMAMIZ GEREKİYOR..MADDİ OLARAK AÇILDIK .ŞU AN KAFAM KARMA KARIŞIK.. İLK DENEMEMİZ OLUMSUZ ,PSİKOLOJİM ALT ÜST,KIZIMA ÇOK ÜZÜLÜYORUM,TEK BİR EMBRİYO İLE BAŞARI ŞANSIMIZ DÜŞÜK VE KENDİMİ NORMAL ZANNEDERKEN DR UM İŞLEM BİTTİKTEN SONRA TUTMUŞ REZERVİN AZ DİYOR.. ANLAYACAĞİNİZ UÇTUM BEN.. PAYLAŞMAK İSTEDİM TEŞEKKÜRLER.. AMA ŞUNU BİLİYORUM ALLAHIM HAYIRLISI İLE BİR BEBEK NASİP ETSİN HERKESE..ÇÜNKİ YARADANIM HİÇBİR KADININ KUCAĞINI BEBEKSİZ BIRAKMAZ..ÜZMEZ ŞÜKREDİYORMUYUZ DİE DENER BAĞZEN HEMEN KABUL EDER BAĞZEN DE SABRIMIZI DENER.. ALLAHIM İSTEDİKLERİMİZİ İSTEMEDĞİMİZ KADAR ÇOK VER...AMİN.:emir_bebek:

2. EVLİLİĞİM İLK EVLİLİĞİMDEN 13 YAŞINDA BİR KIZIM VAR.EŞİM BABA BEN ANNE VE KIZIM BİR KARDEŞ İSTİYOR.EVLENİRKEN EŞİM KENDİSİNDE SORUN OLDUĞUNU BELİRTMİŞ BENDE ÖNEMLİ DEĞİL TEDAVİ OLURUZ DEMİŞTİM.OCAK 4 DE EMBRİYO TRANSFERİM OLDU NEGATİF.. KIZIM EŞİM HERKES ÇOK ÜZÜLDÜ BENSE ONLARA MORAL VERMEKTEN AĞLAYAMADIM BİLE...ANNE OLUPTA TEKRAR OLAMAMAK ÇOK ZOR. GECE KIZIM UYURKEN ONA NE BÜYÜK HAKSIZLIK YAPTIĞIMI GENE ANLADIM. ANNE BABA AYRILMIŞ NE BABADAN NE ANNEDEN KİMSESİ YOK YANİ YAPA YALNIZ BU DÜNYADA..BANA BİŞEY OLSA SORUMSUZ Bİ BABAYLA KALACAK.. KARDEŞ EKSİKLİĞİNİ ÇOK YAŞIYOR.. İLERİDE DERDİ OLUNCA SIKINTI YAŞADIĞINDA EVLENDİĞİNDE KARDEŞ ACISINI DAHA ÇOK YAŞAYACAK.. ONUN İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM VİJDANIM BENİ TOKATLIYOR..ÇOK ÜZGÜNÜM.. DÜN DR UMLA GÖRÜŞTÜM REZERVİN AZ HEMEN DEVAM EDELİM DEDİ İNANIN KANSER OLMAK FELAN UMURUMDA DEĞİL Bİ 6 AY ÇEKTĞİMİZ KART BORÇLARINDAN KURTULMAMIZ GEREKİYOR..MADDİ OLARAK AÇILDIK .ŞU AN KAFAM KARMA KARIŞIK.. İLK DENEMEMİZ OLUMSUZ ,PSİKOLOJİM ALT ÜST,KIZIMA ÇOK ÜZÜLÜYORUM,TEK BİR EMBRİYO İLE BAŞARI ŞANSIMIZ DÜŞÜK VE KENDİMİ NORMAL ZANNEDERKEN DR UM İŞLEM BİTTİKTEN SONRA TUTMUŞ REZERVİN AZ DİYOR.. ANLAYACAĞİNİZ UÇTUM BEN.. PAYLAŞMAK İSTEDİM TEŞEKKÜRLER.. AMA ŞUNU BİLİYORUM ALLAHIM HAYIRLISI İLE BİR BEBEK NASİP ETSİN HERKESE..ÇÜNKİ YARADANIM HİÇBİR KADININ KUCAĞINI BEBEKSİZ BIRAKMAZ..ÜZMEZ ŞÜKREDİYORMUYUZ DİE DENER BAĞZEN HEMEN KABUL EDER BAĞZEN DE SABRIMIZI DENER.. ALLAHIM İSTEDİKLERİMİZİ İSTEMEDĞİMİZ KADAR ÇOK VER...AMİN.:emir_bebek:

Merhaba canım,

Senin durumun da çok zor sen de haklısın. İnsan çocuğu olunca yanına kardeş istiyor, eşiyle bir çocuk sevgisini paylaşmak istiyor. Herkes kendi derdini yaşıyor. Ama avunmak için de çok güzel nedenlerin var. Biraz evrene havale et bu durumu, neyse hayırlısı o olsun. Kanser olayım umrumda değil demişsin, ben 7 yıl önce kanser oldum. Öyle umrumda değil falan denecek bir durum değil. Ölümle pençeleştim, tedavim 10 ay sürdü. O zaman dediler belki çocuğun olmaz diye, yemin ederim umrumda bile olmadı. Sonra iyileştim , hiç zarara uğramadan, tamamen doğurgan olarak. sonra işimi kaybettim, evlenmeyi düşündüğüm sevgilim beni terk etti. çok stresmiş dayanamamış ! 2.5 senedir ruh eşimle evliyim ama ne oldu azospermi imiş. ben de ilk denememi negatif yaşadım, ikincisi ilaçların yan etkisi yüzünden yarım kaldı, hala yan etkileriyle uğraşıyorum. Ne diyorum beterin beteri var. Ben iki çocuk hatta üççocuk isterken şimdi tek çocuğa bile razıyım. Pozitif düşün, Allaha havale et olacaksa olacak zaten öyle değil mi ? bu zor günler de hep geride kalacak. şimdi diyorum ben hastayken ne çok ağlamışım ne çok üzülmüşüm ama ne oldu iyileştim bitti. o yüzden şimdi daha olgun hissediyorum kendimi neyse başa gelecek hepsi teker teker çekilecek. Bebek adımları ile sadece bundan sonra ilk yapacağın şeyi düşün ve planla..
Kendine iyi bak, üzme beni :25: tependeyim bundan sonra :52:
byees
happy:61:

meseda umudunu yitirme canım..senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım inan..benimde ilk evliliğimden 12 yaşında bir kızım var..bu eşimlede 2005 te evlendim..eşimin ilk evliliği... yani çocuğu yoktu..sonra spermogramı düşük çıktı..bendede çikolata kistlerimi dersin...yapışıklıklar mı dersin...rezerv azlığımı dersin..laparoskopi oldum kistim alındı..rahimim temizlendi..aşılama tüp negatifti..eşiminde bir çocuğunun olmasını o kadar istiyordumki..kızımda kardeş istiyordu..dediğin gibi bu hayatta yanlız kalmasını istemiyordum..geçen seneki tüp tedavimiz negatifle sonuçlandıysada bir sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım..sakın ümidini kaybetme ..dua etmeye devam...herşey allahtan canım...şimdi bir kızım daha oldu..5 aylık..geçen sene bugünün hayalini bile kuramazken şimdi kucağımda bebeğim..belkide sen de seneye bebeğini kucağına almış olucaksın..olamazmı??? ne dersin???:81::81::81:

ilginiz için çok teşekkür ederim ..happynews çok geçmiş olsun canım Allahım isteyen herkese anneliği nasip etsin ilk baştada sana canım..inşallah güzel haberlerini alınız .kanser belasını inan bende çok iyi biliyorum Allahım herkesi korusun bu illetten.Justing76 Bebeğini Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin ve sizlere bağışlasın. Ben negatif sonuçtan sonra çok bunaldım pazartesi işe başlıyorum inancımı asla kaybetmedim inanıyorum öle yda böyle olcak zamanı geldiğinde biliyorum.. malesef biz insan oğlu isteklerimiz hemen olsun istiyoruz Allahım vakti saati gelince inşallah nasip edecek.. tekrar teşekkürler kendinize iyi bakın sayenizde o kadar rahatladım ki anlatamam..

Back
X