- Konu Sahibi Cokyanlizim
-
Esinizin sevip saydigi birisi varsa onunla konussaniz? Ne demek calismam bu demek oluyorki hep orada kalacaksiniz ve hep bu sorunlar olucak.. o zaman bence dik durun ve bosanalim deyin boyle adamla hayat gecer mi omur boyu uzuleceginize 1 sene uzulun.. hem belki sizde kararli gorunurseniz bi seyler yapar evliliginiI kurtarmak icin
Basın kapıyı gidin. Alısmıs gibi görünüyor rahatığa. Eger sizi seviyorsa gelir kapınıza. Ama dikkat edin. Sadece çıkarları içinde gelebilir. çocugunuza öyle bi baba modeli vererek emin olun daha kötü olmasına neden oluyorsunuz. Bence bir degerlendirin. Sözünü dinleyeceğıni dusundugunuz bi büyük varsa direkt devreye o girmeli... Allah yardımcınız olsunSlm arkadaşlar
En son çarşamba yeni konu açmıştım. O günden beri eşimle konuşmuyoruz. Baya bi tartışmıştık okuyanlar bilir. Tanıyamıyorum artık eşimi. Dün gece saat 4:40 da eve geldi. Hiç yapmazdı böyle. Evliliğim ellerimden kayıp gidiyor. Neden ben diye düsünüyorum bazen. Kimseye zararı olmayan biriyim ya. Olan hep oğluma olcak. Hiç bukadar ümitsizliğe kapılmamıstım. Ama sanırım artık yavaş yavaş sonuna geliyoruz.. Çok üzülüyorum kendimi kahrediyorum. Eşimde tık yok. Gezip tozup yiyip yatıyor. Keşke gözlerimi kapatsamda açınca herşey bir rüya olsa
cok üzüldüm canım ..
sorumsuz mu eşin ?
ne kadarlık evlisiniz ?
yaşlar kaç ?
oturup konuşsanıza eşinizle ..
boşanmak mı istiyor ? amacı ne ?
Evet sorumsuz..ama basta böyle degilde. Yaslarimiz 26 ve 4 yillik evliyiz. Ilk 2 sene ayri oturduk ozaman hersey iyiydi. 2 senedirde kaynanamlarla oturuyoruz. Buraya geldik geleli huylari cok degisti. Gece gezmeleri sorumsuzluklari, calismiyor. Asla bidaha kiraya cikmam dio. Ailesi söz geciremio ona herzaman öyleydi. Beni dinliyordu bir zamanlar ama artik o da yok. Sözde seviyor..sorsam seviyorum dio ama anlamiyorum. Kendime salak diyorum cünki cekip gitmeyi düsünsemde o napar diye düsünüyorum.
canım benim ayrı evde neden oturmuyorsunuz ?
kabul etmiyorsa otur konus ayrılcam bak böyle yapma bebegimiz var de ..
cok kızdım eşine bakk ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?