• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünüm :(

Cokyanlizim

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
65
13
13
Almanya
Slm arkadaşlar
En son çarşamba yeni konu açmıştım. O günden beri eşimle konuşmuyoruz. Baya bi tartışmıştık okuyanlar bilir. Tanıyamıyorum artık eşimi. Dün gece saat 4:40 da eve geldi. Hiç yapmazdı böyle. Evliliğim ellerimden kayıp gidiyor. Neden ben diye düsünüyorum bazen. Kimseye zararı olmayan biriyim ya. Olan hep oğluma olcak. Hiç bukadar ümitsizliğe kapılmamıstım. Ama sanırım artık yavaş yavaş sonuna geliyoruz.. Çok üzülüyorum kendimi kahrediyorum. Eşimde tık yok. Gezip tozup yiyip yatıyor. Keşke gözlerimi kapatsamda açınca herşey bir rüya olsa :(

Esinizin sevip saydigi birisi varsa onunla konussaniz? Ne demek calismam bu demek oluyorki hep orada kalacaksiniz ve hep bu sorunlar olucak.. o zaman bence dik durun ve bosanalim deyin boyle adamla hayat gecer mi omur boyu uzuleceginize 1 sene uzulun.. hem belki sizde kararli gorunurseniz bi seyler yapar evliliginiI kurtarmak icin

Senin bir oğlun var, bir de böyle bir baba modeli sence oğlun için katlanarak iyi mi yapıyorsun? yoksa oğluna kötülük mü yapıyorsun? O çocuk senin yıprandığını görerek büyüyor, babasının sorumsuzluklarına şahit olarak büyüyor, ilerde babası gibi olup çıkmasını ister misin?

Esinizin sevip saydigi birisi varsa onunla konussaniz? Ne demek calismam bu demek oluyorki hep orada kalacaksiniz ve hep bu sorunlar olucak.. o zaman bence dik durun ve bosanalim deyin boyle adamla hayat gecer mi omur boyu uzuleceginize 1 sene uzulun.. hem belki sizde kararli gorunurseniz bi seyler yapar evliliginiI kurtarmak icin

Saydigi kisiler kac kere konustular ama onlarda kötü oldu artik.. Kimseyi dinlemiyor.

gecengun yazdiklarinizi hatirliyorm esin eve gec gelmeye basladiysa kotu bi durum esinle acik ve net bir sekilde konus dahada icinden cikilmaz hal alirsa hem kendi ailene hemde onun ailesine herseyi anlat

Öbür yzilarini okudum, sorunun hep Ayni ve hic degisme
Olmamis malesef. Niye kendine bunu yapiyosun.
Bazi insanlar kaybetme korkusu olmadan birseyin degerini
Anlamazlar. Al cocugunu git annene, degisirse korkudan
Ozaman degisir. Yipratma kendini lütfen.

cok üzüldüm canım ..
sorumsuz mu eşin ?
ne kadarlık evlisiniz ?
yaşlar kaç ?
oturup konuşsanıza eşinizle ..
boşanmak mı istiyor ? amacı ne ?

Slm arkadaşlar
En son çarşamba yeni konu açmıştım. O günden beri eşimle konuşmuyoruz. Baya bi tartışmıştık okuyanlar bilir. Tanıyamıyorum artık eşimi. Dün gece saat 4:40 da eve geldi. Hiç yapmazdı böyle. Evliliğim ellerimden kayıp gidiyor. Neden ben diye düsünüyorum bazen. Kimseye zararı olmayan biriyim ya. Olan hep oğluma olcak. Hiç bukadar ümitsizliğe kapılmamıstım. Ama sanırım artık yavaş yavaş sonuna geliyoruz.. Çok üzülüyorum kendimi kahrediyorum. Eşimde tık yok. Gezip tozup yiyip yatıyor. Keşke gözlerimi kapatsamda açınca herşey bir rüya olsa :(
Basın kapıyı gidin. Alısmıs gibi görünüyor rahatığa. Eger sizi seviyorsa gelir kapınıza. Ama dikkat edin. Sadece çıkarları içinde gelebilir. çocugunuza öyle bi baba modeli vererek emin olun daha kötü olmasına neden oluyorsunuz. Bence bir degerlendirin. Sözünü dinleyeceğıni dusundugunuz bi büyük varsa direkt devreye o girmeli... Allah yardımcınız olsun :(

Bu adamdan bosanacaginiz ivin uzulmemelisiniz bence. Calismayan cabalamayan ailesi ivin hicbirsey yapmayan biriyle evli kalmayi daha iyi mi goruyorsunuz?

cok üzüldüm canım ..
sorumsuz mu eşin ?
ne kadarlık evlisiniz ?
yaşlar kaç ?
oturup konuşsanıza eşinizle ..
boşanmak mı istiyor ? amacı ne ?

Evet sorumsuz..ama basta böyle degilde. Yaslarimiz 26 ve 4 yillik evliyiz. Ilk 2 sene ayri oturduk ozaman hersey iyiydi. 2 senedirde kaynanamlarla oturuyoruz. Buraya geldik geleli huylari cok degisti. Gece gezmeleri sorumsuzluklari, calismiyor. Asla bidaha kiraya cikmam dio. Ailesi söz geciremio ona herzaman öyleydi. Beni dinliyordu bir zamanlar ama artik o da yok. Sözde seviyor..sorsam seviyorum dio ama anlamiyorum. Kendime salak diyorum cünki cekip gitmeyi düsünsemde o napar diye düsünüyorum.

Evet sorumsuz..ama basta böyle degilde. Yaslarimiz 26 ve 4 yillik evliyiz. Ilk 2 sene ayri oturduk ozaman hersey iyiydi. 2 senedirde kaynanamlarla oturuyoruz. Buraya geldik geleli huylari cok degisti. Gece gezmeleri sorumsuzluklari, calismiyor. Asla bidaha kiraya cikmam dio. Ailesi söz geciremio ona herzaman öyleydi. Beni dinliyordu bir zamanlar ama artik o da yok. Sözde seviyor..sorsam seviyorum dio ama anlamiyorum. Kendime salak diyorum cünki cekip gitmeyi düsünsemde o napar diye düsünüyorum.

canım benim ayrı evde neden oturmuyorsunuz ?:KK34:
kabul etmiyorsa otur konus ayrılcam bak böyle yapma bebegimiz var de .. :KK67:
cok kızdım eşine bakk .. :KK12:

Tek sormak istediğim, o minik yavruyla ilgilenebiliyor musunuz? yemek, altını alma vs dışında kaliteli zaman geçirebiliyor musunuz? eğer şefkatinizi, ilginizi veremiyorsanız, yazık etmeyin kendinize de yavrunuza da. mutlu anne= mutlu bebek

Back
X