Uzgunum

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
7 yillik evliyiz 3 cocuk inisler cikislar oldu ama 1 ay once bir konumuz vardi yok arkadasi dolandirilmis.genel evi kadinlarina parasini kaptirmis internette ayarlayinca benim iyi niyetli kocam eklemis parayi istemis tabiyki yemedim.bu son sansi dedim ve o gunden sonra hep suphe hep suphe.neyse son 2 haftadir vajinada enfeksyon vardi bi ara geciyodu sabunla yikadigimdan falan bu sefer 2 hafta surdu bugun doktora gittim.kadin dediki soa olabilirmi ve test yapcam ama okadar korkuyorumki positif cikcak diye agliyorum o guzel yillarima sevgime layik olmayacagina insallah negatif cikar.esime dedim tepkisi olabilir herseyi suruyosun oldu nasil yani dedim bu oyle birsey degil.sonra biyerden telefon geldi ona adama kufur etmeye basladi sanki ofkelendi birsey cikcak diyemi yarin goturecegim doktora testi.carsamba sonuc cikacak ama dusuncesi bile mahfetti beni nolur dua edin benim icin cunku positif cikarssa ben devam edemem edemem...

Canım Allah yardimcin olsun ama senin icin en hayirlisi o adamdan ayrilman ve hayatina devam etmen olur... bir daha affetme ve cikar hayatindan seni haketmeyen bu adami bence... insanin oncelikle ici alamaz ki boyle birseyi... farkli birsey olsa farkli sekilde cozumler soylerdim ama seni aldatan guvenmedigin bir adamla daha ne kadar devam edebilirsin? Nasil gozlerine bakabilirsin? Için nasil alir onu? Hayatina daha fazla ziyan etme derim...

Cok gecmis olsun bu arada umarim kötü bir sonuc cikmaz canım... ve lutfen gecmisinde seni yaralayan bir adami hayatinda daha fazla tutma...

Soayi ilk defa duydum.. geçmiş olsun insallah negatif cikar ama supheyle de yasanmaz..

Evet sagolun doktordan buyana agliyorum yemin ederim ya positif cikarsa diyorum bitti o gercek sevgin karsiligini goremedigin sevgin yazarken bile agliyorum ama tek inkar edemeyecegi yol bu

Evet sagolun doktordan buyana agliyorum yemin ederim ya positif cikarsa diyorum bitti o gercek sevgin karsiligini goremedigin sevgin yazarken bile agliyorum ama tek inkar edemeyecegi yol bu
Canim benim gozyaslarina deger mi hiç? O aglasin o üzülsün boyle bir insani kaybettigi icin boyle bir sevgiyi harcayip ziyan ettigi icin... bir insan olarak degeri olmayan biri icin kendini hirpalama aglamasi gereken o sen degilsin... sen hicbirseyi kaybetmedin ama o seni kaybediyor bak...

Sagolun kimseye anlatamiyorum rahatladim biraz sizinle paylasinca

Yazık be kadinlarimiza... Rabbim öbür dünyada guldursun yüzümüzü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…