Soa nedir, neden oluyormuş? Umarım hayırlı sonuç alırsınız.
Canım Allah yardimcin olsun ama senin icin en hayirlisi o adamdan ayrilman ve hayatina devam etmen olur... bir daha affetme ve cikar hayatindan seni haketmeyen bu adami bence... insanin oncelikle ici alamaz ki boyle birseyi... farkli birsey olsa farkli sekilde cozumler soylerdim ama seni aldatan guvenmedigin bir adamla daha ne kadar devam edebilirsin? Nasil gozlerine bakabilirsin? Için nasil alir onu? Hayatina daha fazla ziyan etme derim...
Cok gecmis olsun bu arada umarim kötü bir sonuc cikmaz canım... ve lutfen gecmisinde seni yaralayan bir adami hayatinda daha fazla tutma...
Soayi ilk defa duydum.. geçmiş olsun insallah negatif cikar ama supheyle de yasanmaz..
Canim benim gozyaslarina deger mi hiç? O aglasin o üzülsün boyle bir insani kaybettigi icin boyle bir sevgiyi harcayip ziyan ettigi icin... bir insan olarak degeri olmayan biri icin kendini hirpalama aglamasi gereken o sen degilsin... sen hicbirseyi kaybetmedin ama o seni kaybediyor bak...Evet sagolun doktordan buyana agliyorum yemin ederim ya positif cikarsa diyorum bitti o gercek sevgin karsiligini goremedigin sevgin yazarken bile agliyorum ama tek inkar edemeyecegi yol bu
Sagolun offff positif dusunmekten bittim
Peki soa nedir baktim ama bulamadim ne oldugunu?
Haa bel sogukluguymus. Cok gecmis olsun..
Peki soa nedir baktim ama bulamadim ne oldugunu?
Canim benim gozyaslarina deger mi hiç? O aglasin o üzülsün boyle bir insani kaybettigi icin boyle bir sevgiyi harcayip ziyan ettigi icin... bir insan olarak degeri olmayan biri icin kendini hirpalama aglamasi gereken o sen degilsin... sen hicbirseyi kaybetmedin ama o seni kaybediyor bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?