as25 papatya Kayıtlı Üye 28 Haziran 2011 799 10 68 Kütahya 24 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi as25 #1 merhabalar uzm. dr. cumhur gökhan ekmekçi hakkında bilgisi olanlar lütfen benimle paylaşabilirler mi
as25 papatya Kayıtlı Üye 28 Haziran 2011 799 10 68 Kütahya 24 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi as25 #2 evet bayanlar yok mu bu doktoru hiç tanıyan yorumlarınızı bekliyorum
A Asteriks Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2011 3 0 36 Almanya 4 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi as25 #3 sevgili papatya, ben bu cumhur beyi taniyorum.Kendisi hastalariyla yakindan ilgilenen,cok iyi bir doktor.Bütün sorularina cevap verecegine eminim,
sevgili papatya, ben bu cumhur beyi taniyorum.Kendisi hastalariyla yakindan ilgilenen,cok iyi bir doktor.Bütün sorularina cevap verecegine eminim,
as25 papatya Kayıtlı Üye 28 Haziran 2011 799 10 68 Kütahya 27 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi as25 #4 Asteriks .!.: sevgili papatya, ben bu cumhur beyi taniyorum.Kendisi hastalariyla yakindan ilgilenen,cok iyi bir doktor.Bütün sorularina cevap verecegine eminim, Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim asteriks bende tüp bebek için o doktorla görüştüm aklıma takılan birkaç şey oldu o yüzden sizlere sormak istedim
Asteriks .!.: sevgili papatya, ben bu cumhur beyi taniyorum.Kendisi hastalariyla yakindan ilgilenen,cok iyi bir doktor.Bütün sorularina cevap verecegine eminim, Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim asteriks bende tüp bebek için o doktorla görüştüm aklıma takılan birkaç şey oldu o yüzden sizlere sormak istedim
laveque Nirvana Kayıtlı Üye 31 Mart 2007 1.987 3 683 İzmir 27 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi as25 #5 arkadaslar , kendisi genetikci degil mi Memorial hastanesinde degil mi? biz gecen haftasonu Memorialdaydik ve kendisiyle gorustuk.
arkadaslar , kendisi genetikci degil mi Memorial hastanesinde degil mi? biz gecen haftasonu Memorialdaydik ve kendisiyle gorustuk.