Üzüldüğünüz Anlarda Bebeğinizin Hareketleri Yavaşlıyomu??

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
116
42
Ankara
ben üzüldüğüm yada moralimin bozuk oldugu zamanlarda bebeğim 3,4 gün hareket etmiyo etse bile çok küçük hareketler öncekiler kadar kuvvetli değil,bu acaba annenin ruh haline bağlımı,son kontrolümde 3 gün önce bebeğimin suyunun fazla oldugunu öğrendim çok canım sıkıldı ve o günde beri bebeğimin hareketleri çok seyrek ve hafif tekmeler....yoksa herkeste böylemi bazen belirgin bazen hafif tekmeler şeklindemi oluyo???

benimkide hızlı ve tek olacak şekilde kararlı tekme atıyor üzgün olduğum zaman. sanki ben burdayım üzülme diyomuş gibi anlıyorum bende (nasıl bi anlatış şekliyse benimkide)

benımkı yoruldugum zaman duruluyor... uzuldugum ve sınırlendıgım zaman pek bı degısıklık farkedemedım.

sinirlendiğimde daha çok tepiniyo benimkide canım oğlum sanırım sinirlendiğim kişiye karşı sen nasıl annemi sinirlendirirsin die tepki veriyo

bebeğin suyunun fazla olması iyi bir şey değil mi canım ya?
su fazlalığı bebeğin sindirim sistemindeki bir anormallikten yada annenin beslenmesine bağlı olarak şekerinin yükselmesinden dolayı olabiliyormuş bu yüzden kötü,çünkü bu bebeğin sağlıksız bi şekilde kilolu olmasına neden oluyomuş..

Back
X