- 2 Ağustos 2012
- 596
- 173
- 333
bi arkadaşımız birkaç defa yardım amaçlı konu açmış burada ve kapatılmış konusu.. yorumları okudum çoğunuz haklısınız belkide çevremizde sadece insanları sömürmeye çalışan o kadar çok insan varki kime yardım edilir bilemiyoruz. ama ben onun haline çok üzüldüm çünkü sadece evlatları için birşeyler istemis kullanılmış kıyafet.... kimseden marka parfüm telefon filan değil o yüzden ben çok inandım samimiyetine bazılarınız çok güzel yorumda yapmıştı belediye kaymakamlık yardım eder diye onları ayrı tutuyorum..
üzülmeme sebep olansa sizlerin yorumları oldu ihtiyacı olmasa sizce bi sürü konu açar mıydı? ikinci çocuğu neden yaptın yok bana da marka kıyafet alın yok netin varsa ihtiyacın yoktr falan filan. günahtır arkadaşlar eğer yardımcı olmayacaksanız o kişiyi incitmek günahtır. hiç yorum yapmamanız daha iyi değil mi
elinizi vicdanınıza koyun ve lütfen insanları incitmeyin belkide annelik duygusallığı bendeki
okuyup geçebilirseniz yeterli yorum yapmasanız da olur sevgiler
üzülmeme sebep olansa sizlerin yorumları oldu ihtiyacı olmasa sizce bi sürü konu açar mıydı? ikinci çocuğu neden yaptın yok bana da marka kıyafet alın yok netin varsa ihtiyacın yoktr falan filan. günahtır arkadaşlar eğer yardımcı olmayacaksanız o kişiyi incitmek günahtır. hiç yorum yapmamanız daha iyi değil mi
elinizi vicdanınıza koyun ve lütfen insanları incitmeyin belkide annelik duygusallığı bendeki

okuyup geçebilirseniz yeterli yorum yapmasanız da olur sevgiler