üzüldüm:(

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.064
598
38
Üzgünüm dun doktora gittim hcg az yuksekti gebelik suphen var dedi sevindim bu arada uc gundur kasiklarim agriyodu karnim kasilmisti kasiktan belumin yan tarafina iyice yayildi agri canim yaniyor ve busabah kalktigimda adet olmustum...bu nasil bir seydir enfeksiyon olsa soylemez miydi bu nasil doktor...bu agri nedendir kime gideyim ben...

Muhtemelen kimyasal gebelik yasadınız.

Gebelik testi yaptırmasaydınız da farkında olmadan adetiniz ile beraber sökülecekti.

Hayırlısı olsun.

Nasip elmayracim yalniz alttan ultrasonla girdi kadin gebelik suphesi olana yapilmazmis diye duyduk yeni acaba o mu yapti diyoruz simdi

Nasip elmayracim yalniz alttan ultrasonla girdi kadin gebelik suphesi olana yapilmazmis diye duyduk yeni acaba o mu yapti diyoruz simdi

Yok cnm, ben de alttan ultrasonla gördüm, cok sükür bişi olmadı. kafana takma öyle seyleri. Rabbim zamanını biliyordur, değil vajinal ultrason düşeceği varsa japonla da yapıştırsan düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…