üzülme....

canım benim arada sizin forumu geziyorum Allah sabırlar versin inşallah hiç beklemedigin anda gelir bebişin

bende ilk denememde ikizlerime hamile kaldım.ikiside kızdı deliler gibi sevindik eşimle,düşük riski var dedi dr.hiç evden çıkmadım sadece kontrollerim için evden çıkıyordum.25haftalıkken 1.kızımın karnında asit olduğunu öğrendim.dr.hemen bebeğimin kalbine iğne yapalım yaşamına son verelim dedi.o an hastane başıma yıkıldı sandım.ama şükrettim bu benim imtihanımdı bilitordum.34.haftada kızımdaki asit kaybolmuştu ama inanmıyordum.36.haftamda sularımın gelmesiyle doğuma alındım.kızlarım doğdu.sevincimi tahmin bile edemezsiniz.sevincim sadece 5gün sürdü iki kızımıda kaybettim.

bende ilk denememde ikizlerime hamile kaldım.ikiside kızdı deliler gibi sevindik eşimle,düşük riski var dedi dr.hiç evden çıkmadım sadece kontrollerim için evden çıkıyordum.25haftalıkken 1.kızımın karnında asit olduğunu öğrendim.dr.hemen bebeğimin kalbine iğne yapalım yaşamına son verelim dedi.o an hastane başıma yıkıldı sandım.ama şükrettim bu benim imtihanımdı bilitordum.34.haftada kızımdaki asit kaybolmuştu ama inanmıyordum.36.haftamda sularımın gelmesiyle doğuma alındım.kızlarım doğdu.sevincimi tahmin bile edemezsiniz.sevincim sadece 5gün sürdü iki kızımıda kaybettim.

ya inanmıyorum bende perşembe iğnelere başlıcam ve tüp bebek yapmaktan acayip korkuodum ama burda okuduklarım ve canının parçasını kaybetmek inan ağlıorum şu an senin için çok üzüldüm bende acayip korkuyorum allahım bana ve kimseye yaşatmasın böle bi acı canım çok üzüldüm gerçekten

canım allah yardımcın olsun.herşey yolunda gitsin.korkma bence güzel şeyler düşün sende bunları yaşıtacaksın diye bir şey yok.herşey gönlünce olsun.

canım Allah sabır versin.ben görmediğim halde bu kadar yıprandım.senin hem de ikisi birden. :1no2: senağlama
Allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı evatlar versin bizlere....

Allah sabır versin bitanem.
İnşallah en kısa zamanda acını unutturacak dünya tatlısı bebişlerin olur hayırlısıyla kucağına alırsın.

canım yaa allah sabır versin. gerçekten büyük acı yaşamışsın ve ben şu an düşük yapıyorum diye üzülüyorum. ama senin yazını okuduktan sonra seninkinden büyük acı olamaz diyorum. ama eminimki bidahaki sefer daha dikkatli olup hasretle kucağına alacaksın bebişlerini
Allah yardımcımız olsun.:1hug:

butterfly biraz zaman geçmiş üstünden ama artık inşallah iyisindir şimdi.

canım yaa allah sabır versin. gerçekten büyük acı yaşamışsın ve ben şu an düşük yapıyorum diye üzülüyorum. ama senin yazını okuduktan sonra seninkinden büyük acı olamaz diyorum. ama eminimki bidahaki sefer daha dikkatli olup hasretle kucağına alacaksın bebişlerini
Allah yardımcımız olsun.:1hug:

saveist merak etmiştim seni. demek değerlerin düşmeye devam etti. geçmiş olsun üzüldüm. söylemiştim benim ilk deneme kimyasaldı bitti. inşallah bir dahaki denemende herşey yolunda gider.

butterfly biraz zaman geçmiş üstünden ama artık inşallah iyisindir şimdi.

saveist merak etmiştim seni. demek değerlerin düşmeye devam etti. geçmiş olsun üzüldüm. söylemiştim benim ilk deneme kimyasaldı bitti. inşallah bir dahaki denemende herşey yolunda gider.

canım sağol düşündüğün için evet enson 28 di bugünde 16 çıktı. ama hala ilaçları kullandırmaya devam ediyolar büyük olasılıkla biyokimyasal gebelik. 0 a inene kadar devam edicem galiba teste. inşallah diğeri iyi olur artık ne zaman başlarsam bilmiyorum tabi. heralde en az 2 yada 3 aymı geçmesi gerekiyo ama insan maddi ve manevi olarak çok yıpranıyo.
senin durumun nasıl şu an varmı herhangi bir hamileliğin
sevgilera.s.

saveist, dün transferim vardı. test günü takip çizelgesi yaptım ben de. :) 12 gün geriye doğru sayıyor. inşallah gebelik takip çizelgesini de koyabilirim 2 hafta sonra.

benim de bu 2. deneme ikisi arasında 2 siklus ara verdik. dr kontrolde hazırsın dedi başladık. kafamda çok büyütmemeye çalışıyorum bu denemeleri. ters giderse üzlmemek için. bir de ilki bana tecrübe olmuştu. test pozitif olsa da sevinmeyeceğim artık. hatta burada okuduklarımdan sonra karar verdim kalp atışı duyana kadar (inşallah) ben gebeyim demeyeceğim kimseye :)

sana da sevgiler,

canım çok geçmiş olsun. çok acı bir şey yaşamışsın. allahım inşallah sana tez zamanda sağlıklı bir bebiş verir de yaşadıklarını unutursun bitanem.

Sağol canım sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin.Kimseye evlat hasreti,acısı yaşatmasın.

Sevgili darkinlife bebegı dogmus allah saglıkla analı babalı buyutsun ınsallah. Senın adına cok sevındım canım darısı basımıza

negatif sonuç aldığımda bütün ümitlerim kırılırdı ne kadar büyük bir acı derdim, kahrolurdum.daha acısı da varmış....
bir sürü olumsuzluklar yaşayarak 4. denememde gebe kaldım.
21 haftalık hamileyken kaybettim bebeğimi.inanın çok acı.üzüntümü anlatamam.artık bebeğimin bana geleceğine inanmaya başlamıştım.hiç ummadığım bir anda gitti.
o yüzden negatif sonuca üzülme.gücünü topla yeniden dene.
Allah hepimize hayırlı hamilelikler, hayırlı evlatlar versin.bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Selam canım benı hatırlarsın belkı bende 6 haftalık dusuk yapmıstım acını anlıyorum. Ama sukretmek lazım kocalarımız ve bızım saglıgımız ıcın. Allah onlara zeval vermesın. Hersey gecer unutulur sadece zaman

saveist, dün transferim vardı. test günü takip çizelgesi yaptım ben de. :) 12 gün geriye doğru sayıyor. inşallah gebelik takip çizelgesini de koyabilirim 2 hafta sonra.

benim de bu 2. deneme ikisi arasında 2 siklus ara verdik. dr kontrolde hazırsın dedi başladık. kafamda çok büyütmemeye çalışıyorum bu denemeleri. ters giderse üzlmemek için. bir de ilki bana tecrübe olmuştu. test pozitif olsa da sevinmeyeceğim artık. hatta burada okuduklarımdan sonra karar verdim kalp atışı duyana kadar (inşallah) ben gebeyim demeyeceğim kimseye :)

sana da sevgiler,

canım meraba hayırlı olsun transferin. umarım bu sefer iyi olur.
sana hak veriyorum. her şey kesinleşmeden söylememek gerektiğini bende anladım.ve banada ilki tecrübe oldu. artık ilaç kullanma dediler banada bugün şimdi değerin 0 lanmasını bekliyorum. haftaya çarşamba son testi yapıcam hayırlısıyla sıfırlansın diye. bende bir an önce kendimi toparlamak istiyorum.
karar verdim hiç bişeye kafayı takmicam.
stres stres insanı mahvediyo
yavaş yavaş kendimi 2. ye hazırlamay çalışacağım
sende hiç stres yapma bol bol dinlen hayırlısıyla 12 günü geçir umarım er şey yolunda olur bu sefer
durumundan haberdar et.
:1hug:

canım çok geçmiş olsun. çok acı bir şey yaşamışsın. allahım inşallah sana tez zamanda sağlıklı bir bebiş verir de yaşadıklarını unutursun bitanem.

çok teşekkür ederim canım.siz hamişlerin dualarına ihtiyacım var.dualarınızı eksik etmeyin...

Back
X