üzülmek istemiyorum

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
selam herkeze,geçen yıl tanıştığım erkek arkadşımla oyundan tanıştık o 24 ben 22 yaşındayım tam bir yıl olmak üzere oyunda kendisi çok yüksek seviyede ve rakipleri var bu rakipler bir çok defa aramızı açmaya kalktı.bazen küstük 1 gün sonra barıştık.geçen bir olay oldu.oyundan kız karekter ona oyundan msj atmış.beni hatırladınmı diye eski sevglinm demiş oda tanımadığını söleyip cevap vermemiş.
erkek arkadşımn bugün facesine girdiğimde o kızın eklediğini ve msj attığını gördüm 'seni buldum'yazmış.bende kendim cevap verdim nasıl beğendinmi bari dedim.bunu erkek arkadşıma söleyince sen benm adıma nasıl yazarsın dedi.küfür etti normalde küfür eden biri sinirlendiği zaman.bende çok üzüldüm o zamn ayrılalım dedim.tamam dedi ben her yerden sildim şifrelerimi değiştrdm ama o face şifresini değişmemiş hala şuan çok üzülüyorum oyunda bir ablam üzülmemem gerektiğini sölüyor.ama ona çok alıştım çok sevdim napmam gerekiyor bu acıyı dindirmek için(((
 
Hiç yüz yüze görmediniz heralde. .ayrica oyun filan olur da sanki siz gerçeklikten uzak yaşıyorsunuz. .oyunda su oyunda kiz karakter oyundaki abla bunlar zaten seni üzer boşver unutursunda azda sosyal hayata dön
 
Erkek arkadasiniz size küfür etmiş. Bunu hazmede bilecekmisiniz hem de ne icin. Şimdiden sorgulayin kendinizi ve erkek arkadaşinizi. Bence bu yenilir yutulur birşey değil. Size saygi duymayan insanları çok takmayin.
 
hayır görüşemedik yzaın ayağa kırldı bnmde cesaretim yoktu öle kaldı ama görüşcez en kısa sürede çalışıyor yoğun olduğu için gelemedi.sosyal hayatla iç içeyim zaten ama bilmiyorum keşke aşık olmasaydım (çok zormuş.
 

Sanal asklar,sanal karakterler...Bence oyunu moyunu birakin reel hayata donun bir an once.Bile bile lades demeyin
 
bende küfür ettiği için çok sinirlendim
 
Hic görüsmediginiz birisine nasil asik oluyorsunuz, nasil bi iliski yasiyorsunuz, nasil tavir yapip kavga ediyosunuz, nasil küsüp barisiyorsunuz vallah anlamadim:44: yoksa oyuncuktan mi bu olanlar?
Yok yasiniz ufakta degil, biraz gercek hayata dönseniz diyorum....
Ayrica yogun calisiyor, bulusamadik daha demissinizde, bir hafta degil bi ay degil,
Nette oyun oyniycaniza bulusun!!!
Gerci "Sevgiliniz" ne kadar gercek o da süpheli!!
 
Görmediginiz adama asik olmamissiniz da bir cekim olusmus diyelim, siz de asiksiniz saniyorsunuz. Ayrica güvensizlik yaratici bir durumunu da yakalamissiniz, sizin onun yerine konusmaniz hos olmamis tabi ama onun küfür etmesi de hic hos olmamis. Sonra da hemen ayrilalim demis. Böyle internette birbirini görmeden sürdürülen iliskiler iliski degildir, kendizi baglamadan, gencliginizi sanal bir iliskiye heba etmeden cok iyi olmus aslinda. Gercek hayatta bulusup konusabileceginiz sarilabileceginiz normal bir iliski yasadiginizda unutursunuz bu sahsi hemen, merak etmeyin. Sosyallesmeye cevre edinmeye bakin siz.
 
Oyundan tanisiyorsunuz sevgili oluyorsunuz oyunda rakip birileri yuzunden araniz aciliyor bir kere bile gorusmeyip 1 yildir sevgili oldugunuz birisinin hesabina giriyorsunuz ve o da kendi adina hesaba girmenizden dolayi kufur ediyor ayrilik vs derken yine oyundan bir abla sizi teselli ediyor hersey bir oyun gibiymis gercekten reel hayatta bile insanlar birbirine guvenmeye cekinirken iliski sekliniz cidden tuhaf. Cikip kanli canli arkadasliklar kursaniz karsinizdakinin mimiklerini gorseniz sizin icin daha saglikli.

Hmm nickiniz de bu arada enteresanmis.
 
Son düzenleme:
Bence biraz oyuna ara verip gerçek dunyaya donun.
O zaman ona aşık olmadiginizi anlarsiniz.
 
Son düzenleme:
İlişkinizi de oyunda mı yaşadınız yani ?
Tam bir Game Over durumu cidden.
 
Hoşlandığın çocuğa aşık olamazsın
sanal dünyanın büyüsüne kapılmışsın, ateşle oynama yanarsın
 


Devam edin böyle sanal ilişkiler yüzünden küfürler yemeye, kendinizi yıpratıp ağlamaya zırlamaya.
Dokunmadığın m,miklerini dahi bilmediğin bir adam bu senin, paylaşım yok hiç bir şey yok.

Canınızı sokakta mı buluyorsunuz anlamadım ki..
 
22 yasinda olduguna emin misin. Bana gore tas catlasa 17sin
 
Yeni bir oyun karakteri açarak/alarak artık adı neyse, hayatınıza sıfırdan başlayabilirsiniz. :)
 
Gerçek hayat oyunlardan daha zevklidir
seçim sizin ya sanal dünyanızda kendi kendinize mutluluklar acılar yaratıp yaşayın ya da gerçek hayatın içine girin
 
siz benim duygularımı bilmeden konuşmayın.abla dediğim kişiyle skype üzernden senelerdir konuşuyorum.o zamn sizde buraya yorum yapmayın burasıda sanal bir ortam kimse tanımıyor birbrini.insan illa dokunarak aşkı hissedemz ben sizden yardım istedim sizin yaptığınıza bakın.aşkı yüreğimde hissettim ondada hissettim.22 yaşındayım evet bende sanal aşka meraklı değildim arayış içinde değildim bilmeden yargılamayın buraya gelip bir daha asla yazmam zaten siz insana akıl fikir vermezsiniz ancak köstek olursunuz.
 
Eskiler ne demiş sokakta bulduğunu sokakta kayıp edersin sanalda bulduğunu sanalda kayıp edersin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…