üzülüyorum, cok kırginim...

bigsize83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2006
1.128
12
158
42
Belkide hakettim bana böyle soğuk yabancı gibi davranmalarini. .kardeşlerim den bahsediyorum :( çocukken de aramız öyle sıkı fiki değildi. .ben evlendikten sonra iyice koptuk. Ben kaçarak evlendim.10 sene oldu.7 yaşında oğlum var.toplasaniz 4 -5 kere anca gördüler. Kan çekiyor derler ya.oglum teyzelerini çok seviyor.bilmiyorum belkide hakettim böyle davranmalarini ama hiç değilseooğlumu bi arasınlar doğum gününü bari kutlasinlar:(
Devamlı ben aradım onları ama artık yoruldum peslerinden kosmaktan.bu bayramda herzaman olduğu gibi akıllarına gelmedim.cok doluyum bu konuda arkadaşlar. Eşime bile anlatamıyorum bu konuyu.buraya yazıp az da olsa rahatlamak istedim.

Zor şeydir yalnızlık.. Ama hayatta sahip olduklarınla yetinmeye çalış Eşin çocuklarınla mutluysan yalnız değilsin Gerisini Boşver Canları isterse Sen üzerine düşeni yapmışsın

mutluluğu kocan ve evladında ara..

dıger hersey dış kapının mandalı,üzülmene değmez..

mutluluğu kocan ve evladında ara..

dıger hersey dış kapının mandalı,üzülmene değmez..

Yok canım okadar da değildir yani. Anne baba kardeşlerde dış kapının mandalı değildir sanırım insanın hayatında.

Konu sahibi arkadaşım ailen kendi aralarındada böylemi yoksa sadece sana karşımı böyleler.
Kardeşler tabikide çok önemlidir insan hayatında.Biraz siz adım atmaya bakın siz arayın sorun bir süre aranzdaki soğukluğu gidermeye çalışın.Çocuklarınızı kaynaştırmaya çalışın.

senin kaçmanı kabullenemişlerdir kardeşlerin. Onlar da evlenip çoluk çocuk sahibi olduklarında seni daha ii anlarlar eminim. Benimde geçen yıl kardeşimle kocam kavga etti ve kardeşim beni de sildi. ama babam beni arıyordu mesela sonra oğlumu istiyordu biraz konuştuktan sonra kardeşim alıyodu telefonu oğlumla konuşmak için. Gittiğimde yüzüme bakmıyodu ama oğlumu alıp odasına yatmaya birlikte gidiyorlardı sürekli o ilgileniyordu. Beni takmasada oğlumu böyle sevmesi hoşuma gidiyordu. Ben pes etmedim aradım arıyorum hala facede gördükçe yazıyorum falan. inşallah düzelecek herşey. Ama sen üzme kendini sakın. Su akar yolunu bulur. Sen yeterki kalpten dua et herzaman.

eş çocuk ayrı ama aile özellikle kardeş bambaşka ya.biz yıllarca ablamca birbirimizi yedik.şimdi evlenmek konusu bile açıldığında beni vermek hele uzağa göndermek hiç istemiyor.kardeş gibisi yok.demem o ki sanırım kaçmanızdan dolayı annenizle ve kardeşlerinizle aranız açılmış.ben yine de mücadele etmenizden yanayım. belki hiçbişey yokmuş gibi olmaz aranız ama belki zamanla ısınabilirler size zamanla..:15:

Yok canım okadar da değildir yani. Anne baba kardeşlerde dış kapının mandalı değildir sanırım insanın hayatında.

Konu sahibi arkadaşım ailen kendi aralarındada böylemi yoksa sadece sana karşımı böyleler.
Kardeşler tabikide çok önemlidir insan hayatında.Biraz siz adım atmaya bakın siz arayın sorun bir süre aranzdaki soğukluğu gidermeye çalışın.Çocuklarınızı kaynaştırmaya çalışın.

benı umursamayan herkes dıs kapının mandalıdır..

Evet arkadaşım katiliyorum sana dış kapının mandalı demek yanlış olur.Malesef bana karşı böyleler. Ben 10 yıldır inan ki hep arayan soran taraf oldum.ama yoruldum artık. Kaynastirmak adına yaşadıkları şehire gittik oğlumla. Bi kaç gün sonra " ee ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz, biletinizi alalim"demesine rağmen yinede hep yaklaşım. Ama yoruldum bundan sonra bende artık aramayı düşünmüyorum

senin kaçmanı kabullenemişlerdir kardeşlerin. Onlar da evlenip çoluk çocuk sahibi olduklarında seni daha ii anlarlar eminim. Benimde geçen yıl kardeşimle kocam kavga etti ve kardeşim beni de sildi. ama babam beni arıyordu mesela sonra oğlumu istiyordu biraz konuştuktan sonra kardeşim alıyodu telefonu oğlumla konuşmak için. Gittiğimde yüzüme bakmıyodu ama oğlumu alıp odasına yatmaya birlikte gidiyorlardı sürekli o ilgileniyordu. Beni takmasada oğlumu böyle sevmesi hoşuma gidiyordu. Ben pes etmedim aradım arıyorum hala facede gördükçe yazıyorum falan. inşallah düzelecek herşey. Ama sen üzme kendini sakın. Su akar yolunu bulur. Sen yeterki kalpten dua et herzaman.

Iste benimde istediğim bu..Hiç değilse oğlumu arasınlar ya..
Geçen gün oğlum bi not yazdı verdi bana.Teyzelerine verecekmisim. Şunu yazmis: x teyze, x teyze sizi özledim :)
Bişey diyemedim tabiki.

Iste benimde istediğim bu..Hiç değilse oğlumu arasınlar ya..
Geçen gün oğlum bi not yazdı verdi bana.Teyzelerine verecekmisim. Şunu yazmis: x teyze, x teyze sizi özledim :)
Bişey diyemedim tabiki.

:( canım ya. Bu notla birlikte sende içindekileri anlatan bi mektup yaz bence kardeşlerine. Onların sevgisine ihtiyacının olduğunu, oğlunun onları dilinden düşürmediğini, anne yarısı olduklarını falan işte. Bu iki mektubu ver yada yolla kardeşlerine. Taş değillerse anlarlar bence. Anlamazlarsada sen hiçbişey kaybetmezsin bence

Kusura bakmayın sürekli soru soruyorum ama çok kapalı konunuz

"Diğer kardeşlerin kendi aralarında ilişkileri nasıl?"
"Siz evlendiğinizde kaç yaşındalardı?"
"Anneniz, evliliğiniz yüzünden mi soğuk sizinle?"
"Annenizin, kardeşlerinizle iletişimi nasıl ve baskın bir karakter mi?"

Kusura bakmayın sürekli soru soruyorum ama çok kapalı konunuz

"Diğer kardeşlerin kendi aralarında ilişkileri nasıl?"
"Siz evlendiğinizde kaç yaşındalardı?"
"Anneniz, evliliğiniz yüzünden mi soğuk sizinle?"
"Annenizin, kardeşlerinizle iletişimi nasıl ve baskın bir karakter mi?"

Tabiki sorun rica ederim..
kendi aralarinda çok çok iyiler.ikiside başka şehirdeler ama hafta sonu uçağa atlayıp birbirlerini görme derecesinde iyiler yani.
evlendiğimde 20 yaşlarındaydilar. Annemle soğuk demek yanlış olur aslında. Onun soğuk davranmasına razıyımdim ama malesef hiç gorusmuyor benimle.Annem evet baskın bir karakter.oyle işte :)

Çok üzüldüm şimdi..
Anne yuvayı toplar çünkü.. Kardeşlerinizle aranızda ki mesafe, birbirleri ile olduğu kadar samimi, hiçbir zaman olmayacaktır... Bir de annenin bu uzak tavrı yüzünden de etkileniyorlardır diye düşünüyorum. Sizinle iletişimleri monoton bir süreçte, herhangi bir farklılık beklemeyin bunda... Ancak yeni bir şey deneyebilirsiniz...
Teyzelerini "biricik" yeğenleri arasın, tatlı tatlı konuşsun... Kalplerinde küçücük bir kırıntı, özel bir sevgi olsa dahi, yetecektir. Sizin için değil ama onun için yeni bir başlangıç yapabilirler...
Resmini çekin oğlunuzun mesela, el karalaması bir şeyler yaptırın arkasına ve postalayın "Filan teyzem için yaptım" diye...
Ya da "Canım Teyzemmm" diye bir kerecik sesini duysalar... Bilemiyorum, benim şu an bile için fena oldu yazarken.. Kendi yeğenlerim geldi aklıma..
Oğlunuz yeni bir ilişkinin mimarı olabilir...
Bir denemekte fayda var diye düşünüyorum..

Ah arkadaşım denedim o yolu ..telefon açıp "bak teyzesi oğlum seninle konuşmak istiyor" diye..tamam konuşuyorlar canımli, tatlimli. ..Ama gerisi gelmiyor, gelmiyor...
yani biz aramasak akıllarına gelmiyoruz. Ama Allah büyüktür. Onlarda evlenecekler, çocuk sahibi olacaklar değil mi..inşallah beni anlarlar tek duam bu.

:( canım ya. Bu notla birlikte sende içindekileri anlatan bi mektup yaz bence kardeşlerine. Onların sevgisine ihtiyacının olduğunu, oğlunun onları dilinden düşürmediğini, anne yarısı olduklarını falan işte. Bu iki mektubu ver yada yolla kardeşlerine. Taş değillerse anlarlar bence. Anlamazlarsada sen hiçbişey kaybetmezsin bence

Aslında evet bu fikrin yapılabilir denizsu :)

Back
X