üzülüyorum, cok kırginim...

Zor şeydir yalnızlık.. Ama hayatta sahip olduklarınla yetinmeye çalış Eşin çocuklarınla mutluysan yalnız değilsin Gerisini Boşver Canları isterse Sen üzerine düşeni yapmışsın

Çok zor şey evet.
yetinmeye çalışıyorum. Amaaan aramasinlar ..Eşim çocuğum bana yeter diyorum ama.kardes bambaşka ya.oyle imreniyorum ki birbirlerine düşkün olan kardeşlere.

Tabiki sorun rica ederim..
kendi aralarinda çok çok iyiler.ikiside başka şehirdeler ama hafta sonu uçağa atlayıp birbirlerini görme derecesinde iyiler yani.
evlendiğimde 20 yaşlarındaydilar. Annemle soğuk demek yanlış olur aslında. Onun soğuk davranmasına razıyımdim ama malesef hiç gorusmuyor benimle.Annem evet baskın bir karakter.oyle işte :)

Benim aklıma şu geldi.
Hani abla kaçarak evlenince evde kalan diğer kızlara olan olur.
Anne baba daha çok kısıtlar, sıkar. Onların başına patlar her şey.

Böyle bir huzursuz ortam oluştuysa evde sizin kaçmanızla.
İçten içe kızmışlardır, soğumuşlardır belki..

Bu pencereden bakınca haksız da sayılmazlar değil mi?

Evet siz aşkınızın peşine düştünüz. Çok şükür ki pişman olmamışsınız mutlu olmuşsunuz.
Bu kaçma durumlarından pek nadir görülür..

Ama şahsen geride kalanları da düşünmek gerektiğine inanıyorum.

Kardeşleriniz tam ergenlik yaşlarında, gezme tozma, arkadaşlarıyla çıkma dönemindeymiş..
Sizin kaçmanız onların bu hassas dönemini nasıl etkiledi?
Bunu düşünerek anlayabilirsiniz..

Benim aklıma şu geldi.
Hani abla kaçarak evlenince evde kalan diğer kızlara olan olur.
Anne baba daha çok kısıtlar, sıkar. Onların başına patlar her şey.

Böyle bir huzursuz ortam oluştuysa evde sizin kaçmanızla.
İçten içe kızmışlardır, soğumuşlardır belki..

Bu pencereden bakınca haksız da sayılmazlar değil mi?

Evet siz aşkınızın peşine düştünüz. Çok şükür ki pişman olmamışsınız mutlu olmuşsunuz.
Bu kaçma durumlarından pek nadir görülür..

Ama şahsen geride kalanları da düşünmek gerektiğine inanıyorum.

Kardeşleriniz tam ergenlik yaşlarında, gezme tozma, arkadaşlarıyla çıkma dönemindeymiş..
Sizin kaçmanız onların bu hassas dönemini nasıl etkiledi?
Bunu düşünerek anlayabilirsiniz..

Tabi bakış açınız doğru. .ama kardeşlerim ben evlendiğimde ailemden farklı bir şehirde üniversite okuyorlardi. Çok kisitlandiklarini sanmıyorum.

Tabi bakış açınız doğru. .ama kardeşlerim ben evlendiğimde ailemden farklı bir şehirde üniversite okuyorlardi. Çok kisitlandiklarini sanmıyorum.

Uzakta oldukları için daha çok sıkmışlardır bence.

Görmüyoruz ne haltlar karıştırıyorlar kim bilir diye.
Bir evlattan darbe yiyen bir aile söz konusu.

Bu konuda neler yaşadılar kardeşlerinizle konuştunuz mu?

Mesela yerinizde olsam özür dilerdim.
Aşkımın peşine düştüm, sizleri kötü etkiledim belki hakkınızı helal edin.
Aklım sizde kalmadı sanmayın. Böyle olduğu için üzgünüm şeklinde..

Uzakta oldukları için daha çok sıkmışlardır bence.

Görmüyoruz ne haltlar karıştırıyorlar kim bilir diye.
Bir evlattan darbe yiyen bir aile söz konusu.

Bu konuda neler yaşadılar kardeşlerinizle konuştunuz mu?

Mesela yerinizde olsam özür dilerdim.
Aşkımın peşine düştüm, sizleri kötü etkiledim belki hakkınızı helal edin.
Aklım sizde kalmadı sanmayın. Böyle olduğu için üzgünüm şeklinde..

Evet Haklisiniz. .
Bu şekilde cesaret edip konuşamadim. Onlarda hiç bu mevzuyu acmadilar :(
Iyi gelebilir böyle konuşmak belki.

Evet arkadaşım katiliyorum sana dış kapının mandalı demek yanlış olur.Malesef bana karşı böyleler. Ben 10 yıldır inan ki hep arayan soran taraf oldum.ama yoruldum artık. Kaynastirmak adına yaşadıkları şehire gittik oğlumla. Bi kaç gün sonra " ee ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz, biletinizi alalim"demesine rağmen yinede hep yaklaşım. Ama yoruldum bundan sonra bende artık aramayı düşünmüyorum
:57::57::57:Bunları tarafımdan onlara ilet
:( canım ya. Bu notla birlikte sende içindekileri anlatan bi mektup yaz bence kardeşlerine. Onların sevgisine ihtiyacının olduğunu, oğlunun onları dilinden düşürmediğini, anne yarısı olduklarını falan işte. Bu iki mektubu ver yada yolla kardeşlerine. Taş değillerse anlarlar bence. Anlamazlarsada sen hiçbişey kaybetmezsin bence

Hatta sevdikleri küçük bir şey hediye olabilir.Senin kardeşin/ablan olabilirmiyim:)

Evet Haklisiniz. .
Bu şekilde cesaret edip konuşamadim. Onlarda hiç bu mevzuyu acmadilar :(
Iyi gelebilir böyle konuşmak belki.

Açıklık, netlik güzel şey.
Konuşmaktan, içinizi dökmekten çekinmeyin.

Belki sadece kendini düşünen bir bencil o, bir üzgünüm bile demedi diye kırgınlar size.

Anlaşılmayı beklemek yerine uzun uzun anlatmak lazım:31:

Aradım tabi ki.Yoksa yakarirmiydim böyle uzak duruyorlar diye.

Aynı kandan bir kardeşin veya kardeşlerin , yapılan bir hata üzerinden yola çıkarak durumu umursamazlığa vurmaları görülmeyecek türden bir şey değil..
Hadi bayramı geçtim, bazı insanların hiç bir zaman aklına gelmezsiniz bayram seyran olur bir bayram mesajı kutlayıp susarlar.. O zaman aklına gelirsiniz ya..
Sizin ki de en kötüsünden böyle olsaydı keşke..
Özel günlerin haricinde bir arayıp hal hatır sorup bir şeye ihtiyacın var dediler mi ?
Senin o zor anlarında ne derece yakın oldular ? Hatada yapılsa kardeş kardeşin her zaman arkasında durmalı bana göre..
Ama şu saatten sonra bence bir şeyleri değiştirmek için uğraşmayın derim..

Boşverin.. =) Hayatınıza bakın..

Back
X