üzülüyorum

Hiç üzülme yazdıklarına bakılırsa hiçte çirkin bir kız değilsin çirkinlik gönülde olmasın... İnan ne güzeller var gerçekten güzel ama bahtı güzel değil ben buna çok şahit oldum. Sen hiç üzme kendini şükret. Kişisel bakımına dikkat et gerisi mühim değil...
tesekkür ederim fikriniz için.İnsallah herkesin kaderi güzel olur.İnşallah kalbimi güzel tutmaya calısacagım öneriniz icin tesekkürler :)

Bu konuda sizi örnek alacagım kesin :).Tesekkür ederim tekrardan.İnsanlara bu fırsatı vermemem gerekiyor sizin gibi.Yoksa daha cok üzülürüm.Kimse bana burnun söyle yada alnın gözlerin böyle demedi.Crkin kelimeleri cıkmıstı en yakın arkadasımın agzından.Çok da iyi biriydi hatta.Bir anlık kızgınlıkla söyledi ama hep anlardım o demese bile beni çirkin buldugunu.Allaha hep dua ediyorum bu konuda.Gücüne gitmeesinden korkuyorum.Önerileriniz için tesekkür ederim

Bak benim cevremde bir kiz var bir icim su yemyesil gozler bembeyaz bir ten al yanakli. Allah ozenmiş yaratmiş. Herkes begenir kizi. Sonra buna bir laflar soyluyorlar cirkinmiş kendini birsey saniyormuş biyerlerine kas goz cizse ondan daha iyiymiş. Gozlerinin yeşili igrenc bir yesilmiş. Dudaklari cok dolgunmuş. Burda soyleyemiyorum daha agir kelimeler. Kedi ulasamadigi cigere mundar dermiş. Boşver anladin sen ;)

Bak benim cevremde bir kiz var bir icim su yemyesil gozler bembeyaz bir ten al yanakli. Allah ozenmiş yaratmiş. Herkes begenir kizi. Sonra buna bir laflar soyluyorlar cirkinmiş kendini birsey saniyormuş biyerlerine kas goz cizse ondan daha iyiymiş. Gozlerinin yeşili igrenc bir yesilmiş. Dudaklari cok dolgunmuş. Burda soyleyemiyorum daha agir kelimeler. Kedi ulasamadigi cigere mundar dermiş. Boşver anladin sen :KK66:
Anladım evet :) beni yazdıklarınız cok rahatlatıyor tesekkür ederim.Allah o kıza da sabır versin :))

Back
X