Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
arkadaşlar ben yüzüme pek fazla makyaj kullanmam şikayetçi olduğum bir durum vardı yanağımdaki pembelkler kimileri öyle sever ama ben pek hoşnut kalmıyodum bir kaç kere fondoten sürdüm yüzüme ergenlik te bile sivilce çok az çıkmıştı ama şimdi yüzüm bir tuaf oldu bende üzüm çekirdeği yağı duydum bunu nasıl kullanıcam tavsiye eder misiniz. Yüzde ne kadar kkalıck ?
kızarıklıklar için iyi geldiğini ilk kez duydum bilgim yok canım, internetten bi araştır istersen,
ayrıca fondoten kullanman gerekirse yağlı olanları tercih etme,
yada BB krem diye birşey çıktı oda ciltte ki ton farklılıklarını kapatıyor.
yok canım öyle kızarklara iyi geliyor açısından demedim onları kapatmk için fondoten kullanıyordum oda yüzüm kötü oldu bunun için üzüm çekirdeği yağı kullanıcam cıldme iyi geliyormuş nasıl kullanılması gerektiğini bilmiyorum
internetten baktım,salatalara bile damlatıp yenilebiliyormuş, suya damlatıp içebilirmişiz, ayrıca cildinede azıcık pamuğa damlatıp sürebilirsin,
daha önce burda başlık açan olmuş, göz altı morluklarıma sürdüm iyi geldi demiş. zaten doğal birşey zarar vermez, azıcık masaj yaparak sür yüzüne.
Ben iç bacaklarim için aldim bugun uzum yagini sıkılaştıriyormus benim zayifladiktan sonra yumusama oldu acaba bacak icin kullanan var mi bi kac ark kullanmis etkisi baya varmis burdan yardimci olabilicek arkadaslar varmi ☺