- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
-
az önce kızımla meyve yiyorduk.üzüm almış eşim.nasıl desem böyle sımsıkı olur ya dalları salkım saçak değil.top gibi bişey.ben evirip çevirip iyice yıkadım.bi güzel de yedik.yarılanmıştı ki tabağa bi baktım ölü hamamböceği.kara fatma yani.kısa bir baygınlık geçirdim.çok fenayım.kusamadım da.çünkü ben hiç kusamam.onu hiç ellemediğime eminin.ay bayılıcam bi daha.bişey olur mu hastalık felan kaparmıyız.nolur bi ceap yazın midem fena sinirlerim altüst
ya olsun, bi zararı olmaz ki
sadece iğrendin o kadar ama başka bişi olmaz merak etme
başka kültürdeki insanlar kızartıp yiyolar onları
Ya bişey olmaz canım korkma bence...Neden dersen alışıktır bizim bünyeler burası türkiye her türlü ortamda gıda üretimi yapılıyor sonuçta...Zaten yıkamışsın sorun olmaz...Ya seninkisi ne ki benim halamın komşusu gece uykulu su içecem diye o bahsettiğin hayvanı da indirmiş mideye.....Ona abişey olmadıysa size hiiçbişey olmaz....
kızım da yedi ama çok az.ben yedim en çok.ahh aahhh bütün suç eşimde.o aldı üzümü.zaten eve getirince demiştim bu ne biçim üzüm diye.ben olsam almazdım asla.top gibi yeşil bi tuhaf.ama kahretsin ki en sevdiğim meyvelerdendir üzüm.daha doğrusu öyleydi.bi daha yiyebilir miyim bilmiyorum
internetten baktım tifo verem felan yapabilirmiş.ondan benim telaşım
abartma canım yan her aldığın meyvenin sebzenin o kadar esirgendiğini mi zannediyorsun. Sadece görmüyorsun
Bizim yazın oluyor bazen evde. Gece kalktığımızda halının ortassında toplantı yaparlar genelde
Köyde hayal edemeyeceğin kadar var bu böcek türünden onların hepsi verem mi oluyor yani
sen tiksindiğin için böyle düşünüyorsun korkma birşey olmaz sonuçta sebzeler tarlalarda yetişiyor o tarlalar fare kaynıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?