Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peri masaliyla sonlanmis gibi ogut vermissiniz..merhaba bir önceki konumda bilen arkadaşlar var eşimden ayrıldım resmiyette 5 ay oldu toplam da 9 ay bugün banka işlemleri için x bankasına gittim işlemlerimi yapan kişi ile konuşmalarımız oldu önceki soyisim değişikliği falan filan derken yaşınızı hiç göstermiyorusunuz la başlayan muhabbet baya ilerledi ve benim gözlerimde bitti (gözlerim renkli ) sonrasında işlemler bitmedi malesef telefon numarasını verdi siz mesaj atın ben kaydedeyim sizi arayıp sistem düzeldiğinde tekrar çağırayım dedi ve nitekim öğlen tekrar bankaya gittim işim bitti teşekkür ettim artık bir kahve ısmarlarsınız dedi ben o an tabii dedim boş bulunarak. Evliliğim bittiğinde bir daha böyle şeyler duymayacağımı düşünüyordum kabuğuma çekilmiştim uzun aradan sonra bunları duymak hoşuma gitti Ayrılan arkadaşlar okuyacak lütfen kabuğunuza çekilmeyin elbet her acı bir gün son bulacak ben yaşayamayacağımı düşünüyordum
Aynen :)peri masaliyla sonlanmis gibi ogut vermissiniz..
bana da oyle geldi.. evet, bosandiktan sonra insanda bi ozguven kaybi olabiliyo, ve sevgi acligi da.. ama daha bi temkinli olmak gerekiyor..fazla hızlı olmuş bence...
ne kadar da flörtöz bir bankacı
ne mutlu size güzel şeyler bunlar , siz kendinizi bildikten sonra sıkıntı yok
buldu dul kadını hemen faydalanacak belli kimerhaba bir önceki konumda bilen arkadaşlar var eşimden ayrıldım resmiyette 5 ay oldu toplam da 9 ay bugün banka işlemleri için x bankasına gittim işlemlerimi yapan kişi ile konuşmalarımız oldu önceki soyisim değişikliği falan filan derken yaşınızı hiç göstermiyorusunuz la başlayan muhabbet baya ilerledi ve benim gözlerimde bitti (gözlerim renkli ) sonrasında işlemler bitmedi malesef telefon numarasını verdi siz mesaj atın ben kaydedeyim sizi arayıp sistem düzeldiğinde tekrar çağırayım dedi ve nitekim öğlen tekrar bankaya gittim işim bitti teşekkür ettim artık bir kahve ısmarlarsınız dedi ben o an tabii dedim boş bulunarak. Evliliğim bittiğinde bir daha böyle şeyler duymayacağımı düşünüyordum kabuğuma çekilmiştim uzun aradan sonra bunları duymak hoşuma gitti Ayrılan arkadaşlar okuyacak lütfen kabuğunuza çekilmeyin elbet her acı bir gün son bulacak ben yaşayamayacağımı düşünüyordum