nasılsınız kızlar loveli doğum yapmıştır herhalde almıştır paşasını kucağına inşllah bizimde daha 1 ayımız var nisanın 10undan sonra bekliyorum bakalım daha tarihimiz belli değil yanlız ben çok zorlanmaya başaldım kızımda çok rahattım doğuma gitmeden gezdim tozdum bunda daha bir ay var nefes alamıyorum zorlanıyorum çarşıya gidip kıyafet alıcaz eşim sen gitme yollarda kalırsın bide akşma doğuma koşmayalım diyor bende dinlene dinlene giderim dedim yavaş yavaş hazırlığa başlasam iyi olacak daha yıkanacak ütülenecek ay nasıl heyecan basıyor sanki ilk bebek gibi sağlıkla gelsin kuzucuklar inşallah zerdal ve kaderiya bakalım hanginiz sırada dermişim önden ben gidermişim yok yok herkes sırasını bilsin dimi amasırayla güzel hberleri verelim burdan inşallah
denizanası gelmiş hoşgeldin canım maşallah sen büyüttün kuzuları darısı başımıza dediğin gibi bi süre sonra üçüncü dermiyiz yoksa![]()
![]()
![]()
Ben de çok yoruluyorum artık canım, hiçbişey yapamıyorum resmen. Bize de herşey yolunda giderse 9 nisandan sonra dedi doktor. Gün yaklaştıkça heyecan da artıyor haliyle, biraz da korku ve endişe var tabii :18: Bu arada sen benden 1 hafta öndesin belenaycım