uzun bi ılışkının sırları nelerdır?

sevdagnc19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
145
23
29
uzun bi ılışkının sırları nelerdır ?
nasıl davranılmalı karşı cinse?

3 yıldır bir ilişkim var mayısta evleniyoruz kısmetse. Uzun ilişkinin ilk ve en büyük sırrı kendini tanıyıp kendine uygun birini bulmaktır bence. Anlaşamayacağın insanı sevgili edinirsen tabiki uzun sürmez. O yüzden önce kendini tanı sonra sevgili konusunda seçici ol ve anlaşabileceğin kişiyi hayatına al. O kişiyi bulduktan sonrada birlikte eğlenebiliyorsanız, birlikte gülebiliyorsanız, muhabbetinizden keyif alıyorsanız, saygı ve üslubunuza çok dikkat ederseniz, yalandan ve hatalardan uzak durursanız, ufak sorunları kendinize dert etmezseniz bir ilişki uzun soluklu ve mutlu olur zaten. Doğru kişiyi bulduktan sonra hiç zor değil mutlu olmak :KK36:

ilişki içinde insanların özel alanı olmalı ve buna karşıdaki tarafından saygı duyulmalı.çok mıçmıç muhabbetlere girip ilişkinin mokunu çıkarmamalı :) yok face şifren yok mesaj atmadın yok aradım açmadın. vs. gibi şeyler sorun olmamalı.ve özlem olmalı çok muhabbet tez ayrılık getirir. 10 yıllık bir flört sonunda evlenmiş biri olarak söylüyorum bunları :)

6 yıllık ilişksi olan biri olarak sevgi saygı güven ve içne atmadan dobraca tartışmak o anda cevabı yapştırıp tavrı ve sınırları net çizmek. Umarım uzun ama mutlu bir ilşkin olur

Her seyden once iliskinin uzunlugunu onemsiz buluyorum ben.
Nice uzun iliskilerim oldu dersem garip olacak ama bundan onceki iki iliskim 3 ve 4 sene surdu. Hatta 4 senelik olandan "ben bu sevgililik islerini cok anlamiyorum galiba bana gore degil" diyerek ayrildim.
sonra hayatima sevgilim girdi. 3 haftada evlilik karari, pat diye nisan vs derken 1 sene icinde evlilik isleri bitmis olacak. Kaldi 20 gun.
onemli olan hayatinin askini bulmak, ilişki suresi degil.

uzun ilişki dediler geldik :KK14: 7 yıl birliktelikden sonra evlendim saygı sevgiden daha önemli bide biz eğleniyoruz birlikte çok gülüyoruz :KK49: bu yüzden sıkılmadık heralde bide anlayış çok önemli birbirini saçma kıskançlıklarla sıkmamak önemli mesela :KK45: aşksız olmaz o ayrı :KK53:

3 yıl uzun bir ilişkilik dönemiyse benim arkadaşlarımdan farkım bi kere bile şakasına aptal gibi çok küçük kelime bile kullanmadım karşı tarafa..ayrıca dinleyici oldum bi sıkıntısı olduğunda ayrıldığımızda bile aradığı dönemler oldu benimle konuştuğunda rahatladığını biliyorum...ayrıca trip kelimesini hiç tanıtmadım ona.

kötü ayrılmadık ilk kez biriyle böyle ayrılık yaşadığını söyledi gülüştük..ondan önceki ilişkim dlisedeyfidi o da 2 yıl sürmüştü.

Önemli olan uzun ilişki değil sana göre olup olmaması..ömür boyu yaşayıp yaşayamayacağın..ben yaşadıklarımdan bunu öğrendim.hep ilk ayımda karar vermiştim..

60 ay da benden.:KK75: :KK36:
  • sevgi, saygı, güven ve sadakat
  • doğru iletişim
  • e biraz da heyecan

Uzun sureli, guzel iliskisi olan bayanlara imrendigimi belirtmeliyim. Darisi digerlerinin basina... :p

3 yıldır bir ilişkim var mayısta evleniyoruz kısmetse. Uzun ilişkinin ilk ve en büyük sırrı kendini tanıyıp kendine uygun birini bulmaktır bence. Anlaşamayacağın insanı sevgili edinirsen tabiki uzun sürmez. O yüzden önce kendini tanı sonra sevgili konusunda seçici ol ve anlaşabileceğin kişiyi hayatına al. O kişiyi bulduktan sonrada birlikte eğlenebiliyorsanız, birlikte gülebiliyorsanız, muhabbetinizden keyif alıyorsanız, saygı ve üslubunuza çok dikkat ederseniz, yalandan ve hatalardan uzak durursanız, ufak sorunları kendinize dert etmezseniz bir ilişki uzun soluklu ve mutlu olur zaten. Doğru kişiyi bulduktan sonra hiç zor değil mutlu olmak :KK36:
Hayırlı olsun canım Tebrikler :)

Kendin olmak uygun kişiyi bulmak gereksiz kısıtlamalara girmemek karşı tarafın sahibi gibi hissetmemek

16. Yıldayım 7 yıl sevgili kalanı evli

Bazen zıtlıklara rağmen aşk galip geliyor.
İki farklı kişiliğiz ama birlikte çok eğleniyoruz çok huzurluyuz çok rahatız gelecek hayallerimiz aynı yapmak istediklerimiz aynı kalp dilimiz aynı. Tartıştığımızda uzak durmayı öğrendik 2 yılda. Zamanla piştik birbirimizi tanıdık. Artık kontrolcü olmamayı öğrendim yaşlanmamak adına :KK66:

uzun ilişki dediler geldik :KK14: 7 yıl birliktelikden sonra evlendim saygı sevgiden daha önemli bide biz eğleniyoruz birlikte çok gülüyoruz :KK49: bu yüzden sıkılmadık heralde bide anlayış çok önemli birbirini saçma kıskançlıklarla sıkmamak önemli mesela :KK45: aşksız olmaz o ayrı :KK53:
Allah devamini getirsin :)

Bazen zıtlıklara rağmen aşk galip geliyor.
İki farklı kişiliğiz ama birlikte çok eğleniyoruz çok huzurluyuz çok rahatız gelecek hayallerimiz aynı yapmak istediklerimiz aynı kalp dilimiz aynı. Tartıştığımızda uzak durmayı öğrendik 2 yılda. Zamanla piştik birbirimizi tanıdık. Artık kontrolcü olmamayı öğrendim yaşlanmamak adına :KK66:
Tartistiginizda nasıl uzak duruyorsunuz

X