Uzun bir birliktelik ardindan evlenen bayanlar

bantam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
244
6
118
İstanbul
Merhabalar benim uzun bir iliskim var ve her genc kiz gibi sevgilimle evlenme hayali kuruyorum. Ancak her iliskideki gibi bizim de sorunlarimiz oluyor. Cok siddetli tartismalarimiz oluyor ancak yatisiyoruz. Ayrilamiyoruz. Gercek sevgi neymis ben bu adamla ogrendim bunu da belirteyim. Yani sevginin yeri iliskimzde cok buyuk. Ancak sorunlarimiz hakkinda konusmak istemiyorum sadece ufak tefek genclik sorunlari degiller, bunu diyebilirm. Gelecegimize yon verebilecek gucteler. Beraberlikleri evlilikle sonuclanmis butun bayanlarin mutlulugu daim olsun oncelikle. Size sorum su siz de buyuk sorunlari asabildiniz mi? Sevgiyle hatta arada bi nefrrtle iliskiyi evlilikle sonuclandirabildiniz mi? Sorunlariniz neydi?

9 yıllık bir ilişkim vardı devam eden ama olmadı ve bitti sebepi aileller yanı onun ailesi kısmet mı degıl kader mı degıl bılemem

Tatlım sana şöyle anlatıyım istersen ..

Bundan 3 buçuk sene önce 2010'un haziran ayında tanıştık .. Ben onun arkadaşı ile çıkıyordum o da benim yüzümden benim arkadaşımla çıktı ( 1 haftacık ) sonra askere gitti . Benim sevgilim yoktu onunda yoktu artık . 1 sene sonra ondan hoşlanmaya başladım .
Mesaj attım askerdeydi .. İzne geldi buluştuk olmaz demiştim beni istemez ama oldu işte ve çıkmaya başladık ( tabi arkadaşıma anlattm ilk olayı onayını aldım öyle ) . sene 2011 temmuz 29 .

Sonra gitti askerliğinin geri kalan 5 ayını bitirdi . Bir kere buluştuk ve gitti .. Bekledim ..
Sonra geldi ailem bizi ayırmaya çalıştı 10 gün ayrı bıraktılar telefonumu aldılar .. Bekledik ..
Sonra gizli telefon kullandım 4-5 ay onuda yakalattım ailemle tanıştı . Ailem yine istemedi . Bi şekilde sürdürdük ..
Sonra kavgalarımız tabiki oldu . Çok büyük kavgalarımız sorunlarımız oldu ama sevgiden vazgeçemedik ayrılmadık hep devam ettik ..
Sonra ceza aldı ergenlikte yaptıığı hata yüzünden şimdi ise cezaevinde 35.günü bugün telefon bile yok orda başka şehire götürdüler görüşüned gidemiyorum haber de alamıyorum her gece ağlıyorum .. Günüm gecem zehir oldu . O da perişandır .. Ve bekliyoruz ..
Biz birbrimizin heşeyi olduk .. Olmaz denilen bir noktadan başladık . Hep bi engel çıktı karışımıza ama ayrılmadık ..
Bak bunları neden anlattım biliyo musun ? Çünkü sorun diyorsun aradaki tartışma diyorsun .. Hayatın insanın karşısına çıkarttığı engeller seven iki insanın anlaşarak ayrılmasından tartışmasından kavga etmesinden anlaşamamasından daha zor .. Engeller yüzünden ayrı kalmak zorunda kalmak daha zor .. Ve eğer sevgi buna rağmen hala bitmiyorsa haber dahi alamadan sürüyorsa bir ilişki aşılamayacak sorun yoktur inan ..
Şimdi evli değiliz ama inşallah olacak .. 2 sene 4 ay 4 gündürde çıkıyoruz :)
Mutlu olmayı deneyinn .. Şükür edin her mutluluğunuzda Allah'a ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X