• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Boylular Nasıl Giyinmelidir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi busra_tuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

busra_tuna

Ziyaretçi
Hollywood yıldızları kusurlarını nasıl gizliyor merak ediyor musunuz? Siz de Uma Thurman, Mischa Barton ve Nicole Kidman gibi uzun boyluysanız, işte yapmanız gerekenler...

Uzun boya ne yakışır?

Yuvarlak hatlı, minyon ya da uzun boylu musunuz? Bakın, herkes gibi Hollywood yıldızları da kusurlarını gizlemek için nelere dikkat ediyor.

HAYRANLIK duyduğumuz ünlü isimlerin hepsi mükemmel vücut ölçülerine sahip değil. Kimisi geniş kalçalarından, kimisi boyunun kısa veya çok uzun olmasından, kimisi de omuzlarının darlığından şikayet ediyor. Ama onlar bazı püf noktalara dikkat ederek, giydikleri her şeyi kendilerine yakıştırmayı beceriyor. Bu hafta Uma Thurman, Mischa Barton ve Nicole Kidman gibi uzun boyluysanız, yapmanız gerekenlerin listesini veriyoruz.

Jean pantolonlar
* Gözünüze kısa görünen jean pantolonlarınızı, modaya da uyduğu için rahatlıkla giyebilirsiniz. Kısa paça uzun bacaklara çok yakışır.

* Eğer bacaklarınız çok inceyse, bol jean giymeyin. Bol jeanler içinde yüzüyormuşçasına, sizi daha da ince gösterir.

* Poponuzu daha büyük göstermek istiyorsanız, küçük arka cepli; daha küçük göstermek için de daha büyük cepli modelleri tercih edin.

* Daha geniş bacak ve kalçalar için, geniş paçalar ve üst tarafta daha sıkı oturan, alta doğru genişleyen jean modelleri sizin için daha uygun.

Etekler
* Mini etekler uzun bacaklarda dikkat çeker ama ayarı doğru yapmak çok önemli. Üstünüze bol bir üst (kısa veya uzun kollu) giyerek, mini etekle çok öne çıkan bacaklarınızı daha geri plana atabilirsiniz.

* Uzun etek giyecekseniz boy ölçüsüne dikkat edin. Uzun eteklerin boyu en fazla ayakkabıların üzerinde olmalı, kesinlikle yere değmemelidir.

* Eğer uzun ve aynı zamanda çok zayıfsanız, dar, kalem tipi bir etek tercih ederek vücudunuza biraz kavis katın.

* Çan kesimi etekler (dize doğru açılan) fazla kavisli vücutları daha düz gösterir ya da tam tersi, dar basenleri daha şekilli gösterir.

Ceket ve bluzlar
* Çok kısa tişörtler uzun boylular için bir kabustur. Kalçanızın hizasında olan modellere ağırlık verin, en azından beliniz kapanmış olmalı.

* Eğer üst bedeniniz bacaklarınızdan daha uzunsa, kısa pilot montlar giyin. Bu tip üstler bedeniniz ile bacaklarınızın dengelenmesini sağlar.

* Omuzlarınız darsa, kot ceket veya erkek ceketleri giyin. Ayrıca omuzlarda bulunan detaylar ve işlemeler omuzlarınızı daha geniş gösterir.

* Kendisine büyük gelen bluzlar giymek, en çok uzun boylulara yakışır. Bu konuda özgür davranabilirsiniz.

Elbiseler
* Kısa, baby doll tarzı elbiselerden kaçının. Uzun elbiseler size çok yakışacaktır.

* Eğer kiloluysanız, daha ince görünmek için düz, koyu renk, dizinizin hemen altında biten boyda elbiseler seçin.

* Eğer tek rengin sizi daha da uzun gösterdiğini düşünüyorsanız, belinize bir kemer takabilir veya eşarp bağlayabilirsiniz.

uzum artı kapalıyım artı 90 60 90 ım artı kıyafete bırsuru para dokuyorum artı bu kıyafet olayı ıyıce cıne cekı benı delırıcemm ende ytopuklu gıymek ıstıyorum yaaa:(

bende uzun boyluyum yerine göre topuklu giyerim
ancak topuksuz ayakkabılar daha çok hoşuma gidiyor
abartıya kaçmadan sade giyinmeyi severim
kapalı değilim ama çoğu kapalılardan daha kapalı giyiniyorum desem yeridir yerimseniben

bende uzun boyluyum topuklu giymiyorum ama giymeyi istiyorum kapalı degilim ama çok açık giyinmeyi sevmiyorum genellikle hatta herzaman spor giyiniyorum boyumu bazen sevmiyorum çünkü;kışın uzunkollu bluz bulmakta çok zorlanıyorum ama tabiki şükür ediyorum herzaman:lepi:

bende uzun boyluyum topuklu giymiyorum ama giymeyi istiyorum kapalı degilim ama çok açık giyinmeyi sevmiyorum genellikle hatta herzaman spor giyiniyorum boyumu bazen sevmiyorum çünkü;kışın uzunkollu bluz bulmakta çok zorlanıyorum ama tabiki şükür ediyorum herzaman:lepi:

sana o kadar katılıyorum kı o bluzların trıkolaraın kolları bılege yetısmedıgınde cıldırıyorummm:(

Boyum 1.82 ve hiçde kafaya takamam doğrusu çatır çatır topuklularımıda giyiyorum en incesinden dünya umurumda değil...Ama tabi şu var inceyim o yüzdende topuklu zarif duruyor...Hem boyuma hem enime olsaydım görürdüm bakayım topuklu giyebiliyormuyum :( Tek derdim bütün gömleklerin boyunun kısa gelmesi, bende özel yaptırıyorum artık ne edeyim...

Son düzenleme:
benimde boyum 1.75 genelde düz ayakkabıları tercih ediyorum ayni zamanda rahatta oluyor amma , şık bir kıyafetin altına kesinlikle hafif topuklu bir ayakkabı giyerim,uzun boyda daha zarif durduğunu düşünüyorum.....

Bende 1.70 im topuklu ayakkabıları çok beğeniyorum özentim var hep ama çok uzuyorum diye giyemiyorum genelde düz giyiyorum benim arkadaşlarımda hep kısa 1.60 -1.50 boylarında oldukları için topuklu giyince yaptıkları yorumlar yoruyo beni :(

ay bende uzunum 90 60 90 nım yaniiii hihoyyyt

Bende 1.70 im topuklu ayakkabıları çok beğeniyorum özentim var hep ama çok uzuyorum diye giyemiyorum genelde düz giyiyorum benim arkadaşlarımda hep kısa 1.60 -1.50 boylarında oldukları için topuklu giyince yaptıkları yorumlar yoruyo beni :(

:içelim: ay canım ya bende aynı sorun var topuklu seviyorum ama arkadaşlarım ve yakınlarım moralimizi bozuyosun yanımızda bari topuklu giyme diyolar nese onları mı kırcammm opuyorumnanaktan

boyum 1.77 benim de ama bazen düz ayakkabı giyilmeyecek kıyafetler seçtiğimde kısa ökçeli ayakkabıları giyiyorum ve 1.80 in üzerinde değilseniz üzülmeden sıkılmadan giyin bence ayrıcalığınızın tadını çıkarın. unutmayın ki o boyu 1.50 olan arkadaşlar bizi kıskanıyorlar da ondan laf ediyorlar yüksek ökçeli giydiğimizde. kompleks yapmayın, giyin şıkır şıkır dolaşın bence

Ne istersem giyiyorum.Topuklu,babet,mini etek(hoş s beden bir etek milletin dizinin altında biterken bana süper mini oluyor.kaydirigubbakcemile3)Arkadaşlarım bizim boyumuz kadar bacak boyun var,derler.bayanssulusmile
Sadece dirsek altında biten üstleri ve capri pantolonları asla giymiyorum.zemuszemus

Babet, topuklu ayakkabı giyerim hiç de uzadım diye üzülmem küçükkendi o...
Farklıyım uzunum özelim güzelim...
naniknanik
Tek kötü duran düşük belli pantolonlar...
:1no2:
Üst kısmı çok uzun gösteriyor çünkü...

ben 180imzemuszemusnapayım bende çok özeniorum böle topuklu cicilere ama eşim 1.79 nanay giyemiorum üstelik ben kendimide hiç sevmiorum amaaaannnn yaaa çok şükür yinede

ben 1,73 ama bacaklarım ince hep gözümde kalmıştır şöyle mini dar bir kalem etek ve yuvarlak burunlu yada babat bir ayakkabı giymek üüüüüüü:gitme:

slm kızlar marttan beri nerelerdesinizzzzz ............. hiç kimse yazmamışşşş bu arada bende 180 :) ohhh bacımm çatır çatır giyiniyorumm vallaaaaaaa kaydirigubbakcemile4 en çok zorlandığım konu 1- hazır üst giyim 2- kot paça boyu 3- sevgiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile

Back
X