Uzun dönem sonuçları için tecrübeli arkadaşları buraya davet ediyoruz

skyibum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
77
42
88
36
Arkadaşlar merhaba,

Bir durum farkettim ki forum da ilk bir heyecanla genelde ilk 6 aylık süreçliler ve ameliyat olacaklar, kararsızlar ve daha çok memnun olmayanlar ve tabiki reklam peşinde olanlar aktif halde.
Maalesef ki kısa dönem sonucuna göre resim paylaşan bir çok hastanın görüntüsüne inanıp hekim seçenimiz bile olmuştur. Ancak bu ameliyatın uzun vadede sonuçları çok önemlidir ki keza artık ömürlük bir burun olup olmayacağı ancak o şekilde anlaşılır. Burun estetiğinde nefes çok önemli zaman içerisinde kıkırdak yer değiştirmeleri, deri reaksiyonları ,travmalar v.b durumlarla ortaya çıkabiliyor. Bu sebeple o çok beğenilen görüntüler yerini hüsrana bırakabilir.
Şimdi ameliyat olup en az 1 yılı geçmiş kişiler bu süreçlerle ilgili tecrübelerini ve memnun olup olmama durumlarını paylaşırlarsa bizlere yardımcı olacaklardır.
Şimdiden paylaşımlar için teşekkür ederim

evet ne olur bir senesi dolanlar yasadiklarni anltrsa mutlu olurum benim ucuncu ayim ama ucundan memnun degilim

merhaba arkadaşlar bu ayın 27 si 1. yılım olacak ben çok memnunum burnumdan ilk zamanlara göre gün geçtikçe daha bir oturuyor eski resimlere baktıkça anlıyorsunuz şekli zaten ortalama 6.ve 7. aydan sonra tam belli oluyor artık ondan sonrada burun ucunda his oluşmaya başlıyor yavaş yavaş benim yaklaşık 1 ay önce 1 tane daha dikişim düştü burnumun içinden şaşırdım yani dr un da dediği gibi tam oturması 1-1,5 sene sürüyor sanırım.

Back
X