Uzun dönemli ilişki yaşayıp sonunda evlenenler bana yardım edermisiniz :))

Erkekler hep mantıksal bakıyor zaten:)
Biz yıllar sonrasını bile düşünebilirken onlar anlık düşünüyor herşeyi
Bazen bende keşke sadece bugünü düşünsem diorum ama olmuyor malesef:)
İçini ferah tut doğum düğün ve ölüm tarihleri şaşmazmış:)
Bu dönemde sizin en çok birbirinize ihtiyacınız var çevreden herkes birşeyler söyler ama hayat sizin herkese kulaklarını tıka:9
Türk toplumunda sırf çevre baskısı yüzünden biçok ilişki yıpranıyor mealesef:36:

evet aynen öyle..ben çok takıyorum heralde o kadar hassaslaşmışımki herşeyi buna yorumluyorum..çevrenin pek baskısı yokta tek baskı kendi kendime yaptığım baskı daha ne kadar bekliycez ne zaman şu sonucu görebilcem baskısı..maaşallah mutluyum :nazar: ama bi o kadarda mutsuzum öyle bi ruh halindeyim

selam kızlar merhaba benim de 10 yıllık bi birkteliğim var. :nazar: çoook zor oldu ama sonunda sözlendik 6 aydır sözlüyüz. ekimde nişanım olacak :16: okulum bitince, yani seneye yaz Allahın izniyle evleneceğiz :)

ne demek ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :9: o bulgurlu çorbanında tarifini veriyim sana,annemden tam ôğreniyim..bu diyetteki yiyeceklerin bi çoğunu evdekilerde yiyebilir tam bi diyet yemeği gibi değilki yani bu konuda da avantajlıyız..hamur işleri yok ama özel kek tarifleri var çerezli kek diye geçiyo,buna benzer bi çok tarifi var..kilo verildiğim zaman ilerleyen anlarda bu tariflerle bu yiyeceklerde yenilebiliyor..ben yaptığım zaman yaklaşık bi 2 ayda filan 9kilo vermiştim :9: ama şu an bi düzene koyamadım hastaydım ya yapmıyorum şu an ama en kısa zamada başlıycam inşallah

GÜNAYDIN:16:süper vermişsin bende 9 kilo versem süper olur 2 beden demek ,tamam tarifleri nette bulabilirim sanırm kekler için,sağol canım kendine iyi bak iyileş....

GÜNAYDIN:16:süper vermişsin bende 9 kilo versem süper olur 2 beden demek ,tamam tarifleri nette bulabilirim sanırm kekler için,sağol canım kendine iyi bak iyileş....

SANADA EN GÜÜZEL GÜNAYDINLAR :98: Evet iyi kilo vermiştim o zaman yine hasta olmuştum ona denk gelmişti yine o kadar başarılı olsam benim içinde çok süper olcak :9: tariflerde bi sıkıntın olursa ben yardımcı olurum yinede :42: sende eminim verirsin çünkü sadece ilk 2 gün filan biraz zorluk çekiyosun o kadar sonra alışıyosun..amma mutlaka spor yap ben yapmadan o kiloları vermiştim..çoook teşekkürler esasında pek bişeyim kalmadı sayılır azıcık çok minnacık bişey kaldı :1:

SANADA EN GÜÜZEL GÜNAYDINLAR :98: Evet iyi kilo vermiştim o zaman yine hasta olmuştum ona denk gelmişti yine o kadar başarılı olsam benim içinde çok süper olcak :9: tariflerde bi sıkıntın olursa ben yardımcı olurum yinede :42: sende eminim verirsin çünkü sadece ilk 2 gün filan biraz zorluk çekiyosun o kadar sonra alışıyosun..amma mutlaka spor yap ben yapmadan o kiloları vermiştim..çoook teşekkürler esasında pek bişeyim kalmadı sayılır azıcık çok minnacık bişey kaldı :1:

Boşver tatlım minnacıktan bi şey olmaz ,yoğurt çorbasının soğuğunu ben yaparım ,benim annem sivaslı orda çokk yapılır,siz aslen nerelisiniz,et yemeklerine bayılırız ,patlıcan kebabı filan yaparım yarın dişçiye gitcen şimdi başlıcam diyete ama ramazan bitsin kafama koydum yapacam inşallah tariflere teşekkürler....

Boşver tatlım minnacıktan bi şey olmaz ,yoğurt çorbasının soğuğunu ben yaparım ,benim annem sivaslı orda çokk yapılır,siz aslen nerelisiniz,et yemeklerine bayılırız ,patlıcan kebabı filan yaparım yarın dişçiye gitcen şimdi başlıcam diyete ama ramazan bitsin kafama koydum yapacam inşallah tariflere teşekkürler....

rica ederim..et yemeklerine bayılırsanız eminim bunuda beğenirsiniz dur o zaman onunda tarifini veriyim..geçmiş olsun diş için önemli bişey değildir umarım..tabiki kendini hazır hissettiğin an yapmak daha iyi hem ramazandan sonra kolaylıkla sporda yapabilirsin

iki gündür yoksun hayırdır dişe gidicem diyodun hastamısın ondan nete girmedin?yoksa verdiğim tepsi kebabı tarifimi hoşuna gitmedi :9:

Özel msj gönderiyorum sana ama msj hanenen doluymuş kabul etmedi..bende şimdi aldım msjını ve hemen koyuldum cvp yazmaya bi gönderdim aa bi baktım kabul etmiyo en azından burdan haber ediyim dedim umarım msjımı alırsın..özel msj hanenin boşalt ben msj yazıyım bugünde aklıma gelmişti sadece 50msj saklanabiliyor 50msjdan fazla olunca uyarı veriyo ve msjı kabul etmiyo diye diycektim

Back
X