• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun döngüde gebelik

kesinkabuletmezde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Arkadaşlar benim döngüm 33 35 gün sürüyor, amh değerim 5. Mayıs ayınca hsg çektirdim sol tüpüm açıldı, sağ açıktı.
11 mayısta regl oldum
Lh pikim 2 haziranda oldu
Bugün kopacak gibi bel ağrım var, aynı regl olmadan önceki gibi ve bugün tam 35. Gün
Hcg testimi yorumlar mısınız?
Varla yok arası bir çizgi görüyorum, acaba geç yumurtlama olduğu için erken mi?
Benim gibi var mı?

Eklentiler

• IMG_0009.webp
    IMG_0009.webp
    28 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_0008.webp
    IMG_0008.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_0007.webp
    IMG_0007.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 61
Arkadaşlar benim döngüm 33 35 gün sürüyor, amh değerim 5. Mayıs ayınca hsg çektirdim sol tüpüm açıldı, sağ açıktı.
11 mayısta regl oldum
Lh pikim 2 haziranda oldu
Bugün kopacak gibi bel ağrım var, aynı regl olmadan önceki gibi ve bugün tam 35. Gün
Hcg testimi yorumlar mısınız?
Varla yok arası bir çizgi görüyorum, acaba geç yumurtlama olduğu için erken mi?
Benim gibi var mı?
Ayy canım benimde belim kopacak gibi ağrıyor. Adet olacak hissi var belki yarın olurum. Sizde mi 3 gün geciktiniz. Ben fotodan pek anlamadım.. testin dış kısmını mi çıkardınız.

Ayy canım benimde belim kopacak gibi ağrıyor. Adet olacak hissi var belki yarın olurum. Sizde mi 3 gün geciktiniz. Ben fotodan pek anlamadım.. testin dış kısmını mi çıkardınız.
Evet dışını çıkardım, işte maalesef kamerada dahada gidiyor.
Yani benim döngüm çok karışık olduğu için şuan bir regl tarihim yok çünkü 11 mayısta regl oldum 23. Gün çatladım, bugün 35. Gün.
Regl olcakmışım gibi belimde ağrı var.
Siz test yaptınız mı?

Evet dışını çıkardım, işte maalesef kamerada dahada gidiyor.
Yani benim döngüm çok karışık olduğu için şuan bir regl tarihim yok çünkü 11 mayısta regl oldum 23. Gün çatladım, bugün 35. Gün.
Regl olcakmışım gibi belimde ağrı var.
Siz test yaptınız mı?
Ben cizgi görüyorum inşaallah hamilesinizdir ismi azam hürmetine

Hayır test yapmadım. Başka bir belirtiniz var mı? Başka test yaptınız mı ? Bence hemen kan verin inşallah hamilesinizdir

Back
X