Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bizde farklı şehirdeyiz 3,5 yıl aynı şehirdeydik 1,5 yıldır farklı şehirdeyiz,o monotonluk emin ol uzaklıktan kaynaklanıyor,yanyanayken hiç monotonluk kalmıyor..öğrencimisiniz peki ikinizdeHayır canım malesef farklı şehirlerdeyiz
Hiçbişey yapamıyorum canım ama sevdiğimi biliyorum yanyana gelince çok güzel geçiyor çünkü,telefonda ne kadar görüşebiliriz ki o nedenle monoton diye düşünme..Bazen uzaklaştığımı hissediyorum ama sonra geçiyor bu his,yanyana olmadıktan sonra hiç güzel değil canım ya acı çekiyosun özlüyosun bi süre sonra bu hisse alışıyorsun monoton bir hal alıyor durum,tavsiyem bir an önce aynı şehre gelmeniz..Evet bu sene bitiyor okulum ilk zamanlar uzaktan iliski hoşuma gitmişti arada özlem iliskiye iyi geliyordu ama bu aralar gorusemedik hiç eski zamanlardaki heycanı hissetmek istiyorum sanki eski tadı yok gibi , sen bu monotonluk karşısında napiyorsun tatlım?
bizde 5 sene uzaktaydık eşimle. şimdi evlendik hala biryerde buluşacaz diyelim onu uzaktan görünce kalbim pır pır ediyor. yüzümde aptal bir gülümseme oluşuyor. monotonluk uzaklıktan kaynaklanıyor. arada süprizler yapın birbirinize.3 yıllik bi iliskim var , ve gun gectikce daha da monotonlaştığıni düşünüyorum. Seviyorum ama biseyler eksik sanki iliskideiliskide.Flört dönemindeki o heycani istiyorum.IIliskiye renk katmak istiyorum ama sanırım 3 yıllık ilişkide bu pek mümkün degil.
canımm sürekli yapıyorum ama havadan mıdır nedir caınm hiç bişey istemiyor. bi de çok klasik oldu haftada 2 gün görüşüyoruz oda aynı günler. her şey aynı yani of :)9 senelik iliskiyi yürütmek hic kolay degil tecrubeli olarak bize fikir verir misin ? Sende arada sıkıldığını hissetmiyor musun , ıliskinizde hala heyecan var mi ?
Tubb Tatlim arada sende kucuk surprizler yap bence ben ara sira onu şaşırtıyorum belki bu sekilde bi sure daha renklenir iliskiniz
Yok tatlım ikimizde mezun olduk,1.5 yıl oldu mezun olalı. yazın bir araya gelcez canım kısmetse,inş sizde bir an önce gelirsiniz bir araya,uzakta zor oluyorInsallah bi kac ay sonra ayni sehirde olucaz , bide uzaktayken tartismalarda çoğalıyor ozlemin sıkıntısı tartismalara yansıyor bende cok seviyorum umarim ayni sehir de olunca bu sıkıntı geçer , sin ogrenci misiniz tatlim
Biz 2.5 yil uzaktaydik ama uzaktayken daha cok zaman geciriyorduk resmen
Evlilikten sonra monotonluk basladi ama zamanla ona da alisip benimsiyorsun. Heyecan falan arada olur tabii ama ilk zamanlarin heyecanini beklememek lazim. Yoksa surekli sevgili degistireceksin :)