Uzun ilişki monotonluğu.

Ecemozer

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
60
15
3 yıllik bi iliskim var , ve gun gectikce daha da monotonlaştığıni düşünüyorum. Seviyorum ama biseyler eksik sanki iliskideiliskide.Flört dönemindeki o heycani istiyorum.IIliskiye renk katmak istiyorum ama sanırım 3 yıllık ilişkide bu pek mümkün degil.

Hayır canım malesef farklı şehirlerdeyiz
Canım bizde farklı şehirdeyiz 3,5 yıl aynı şehirdeydik 1,5 yıldır farklı şehirdeyiz,o monotonluk emin ol uzaklıktan kaynaklanıyor,yanyanayken hiç monotonluk kalmıyor..öğrencimisiniz peki ikinizde

Evet bu sene bitiyor okulum ilk zamanlar uzaktan iliski hoşuma gitmişti arada özlem iliskiye iyi geliyordu ama bu aralar gorusemedik hiç eski zamanlardaki heycanı hissetmek istiyorum sanki eski tadı yok gibi , sen bu monotonluk karşısında napiyorsun tatlım?

Evet bu sene bitiyor okulum ilk zamanlar uzaktan iliski hoşuma gitmişti arada özlem iliskiye iyi geliyordu ama bu aralar gorusemedik hiç eski zamanlardaki heycanı hissetmek istiyorum sanki eski tadı yok gibi , sen bu monotonluk karşısında napiyorsun tatlım?
Hiçbişey yapamıyorum canım ama sevdiğimi biliyorum yanyana gelince çok güzel geçiyor çünkü,telefonda ne kadar görüşebiliriz ki o nedenle monoton diye düşünme..Bazen uzaklaştığımı hissediyorum ama sonra geçiyor bu his,yanyana olmadıktan sonra hiç güzel değil canım ya acı çekiyosun özlüyosun bi süre sonra bu hisse alışıyorsun monoton bir hal alıyor durum,tavsiyem bir an önce aynı şehre gelmeniz..

Insallah bi kac ay sonra ayni sehirde olucaz , bide uzaktayken tartismalarda çoğalıyor ozlemin sıkıntısı tartismalara yansıyor bende cok seviyorum umarim ayni sehir de olunca bu sıkıntı geçer , sin ogrenci misiniz tatlim

Ben eşimle 7 sene bu şekilde görüştüm.Çok sabırlı insanımdır.Lakin bir keresinde artık doldum taştım.Tam 10 ay görüşmedim.Ama itiraf edeyim 10 ay çok renkli geçti.Sürekli aramalar,çiçekler vallah egom tavan yapmıştı:KK53::KK53:Sonra barıştık.Evlilikte 7. senemiz bitiyor:nazar::nazar:

Canım darısı başımıza :) insallah hep boyle guzel gider , bizim de ilk 2 sene oyleydi sonra suprizler ayda bir yerine 3 ayda bir olmaya başladı umarim üstesinden geliriz bu durumun

9 senelik iliskiyi yürütmek hic kolay degil tecrubeli olarak bize fikir verir misin ? Sende arada sıkıldığını hissetmiyor musun , ıliskinizde hala heyecan var mi ?
Tubb Tatlim arada sende kucuk surprizler yap bence ben ara sira onu şaşırtıyorum belki bu sekilde bi sure daha renklenir iliskiniz

eşimle 9 sene flört ettik 3 seneye yakındır evliyiz hiç monoton gelmedi bana? bilemedim sizin beklentiniz nedir kendi adıma istikrarı seven emrivakiden hazetmeyen biri olarak sıkıntım olmadı hiç

3 yıllik bi iliskim var , ve gun gectikce daha da monotonlaştığıni düşünüyorum. Seviyorum ama biseyler eksik sanki iliskideiliskide.Flört dönemindeki o heycani istiyorum.IIliskiye renk katmak istiyorum ama sanırım 3 yıllık ilişkide bu pek mümkün degil.
bizde 5 sene uzaktaydık eşimle. şimdi evlendik hala biryerde buluşacaz diyelim onu uzaktan görünce kalbim pır pır ediyor. yüzümde aptal bir gülümseme oluşuyor. monotonluk uzaklıktan kaynaklanıyor. arada süprizler yapın birbirinize.

Biz 2.5 yil uzaktaydik ama uzaktayken daha cok zaman geciriyorduk resmen :KK70:
Evlilikten sonra monotonluk basladi ama zamanla ona da alisip benimsiyorsun. Heyecan falan arada olur tabii ama ilk zamanlarin heyecanini beklememek lazim. Yoksa surekli sevgili degistireceksin :)

9 senelik iliskiyi yürütmek hic kolay degil tecrubeli olarak bize fikir verir misin ? Sende arada sıkıldığını hissetmiyor musun , ıliskinizde hala heyecan var mi ?
Tubb Tatlim arada sende kucuk surprizler yap bence ben ara sira onu şaşırtıyorum belki bu sekilde bi sure daha renklenir iliskiniz
canımm sürekli yapıyorum ama havadan mıdır nedir caınm hiç bişey istemiyor. bi de çok klasik oldu haftada 2 gün görüşüyoruz oda aynı günler. her şey aynı yani of :)

Ne yapmak istiyorsunuz anlamadım ki kızlar, sevdiğiyle diz dize olmak bile yeter insana ne biliyim, Evereste tırmanmak inanılmaz bişeydir ama Nasuh Mahruki ye sorsanız sıradan der belki

yani. demek istediğim sürpriz jestbi yere kadar işin özü sevgi, sevgili iken 2 3 senede sıkıldım derseniz evlilikte ne olacak hele çoluk çocuk olunca, ister istemez bi düzen bi rutin olacak

Insallah bi kac ay sonra ayni sehirde olucaz , bide uzaktayken tartismalarda çoğalıyor ozlemin sıkıntısı tartismalara yansıyor bende cok seviyorum umarim ayni sehir de olunca bu sıkıntı geçer , sin ogrenci misiniz tatlim
Yok tatlım ikimizde mezun olduk,1.5 yıl oldu mezun olalı. yazın bir araya gelcez canım kısmetse,inş sizde bir an önce gelirsiniz bir araya,uzakta zor oluyor

Canim soylediginde bi yandan haklısın ama iliskimi hep canli renkli tutmak istiyorum monotonlasmasin istiyorum. Tabiki ilk gun ki heycan olmaz ama uzaktan iliski gercekten zor oluyor.
Biz 2.5 yil uzaktaydik ama uzaktayken daha cok zaman geciriyorduk resmen :KK70:
Evlilikten sonra monotonluk basladi ama zamanla ona da alisip benimsiyorsun. Heyecan falan arada olur tabii ama ilk zamanlarin heyecanini beklememek lazim. Yoksa surekli sevgili degistireceksin :)

Evlilikte korkutucu bi yandan evli ciftlerin bi cogu evliliğin aşkı öldürdüğünü söylüyor dedigin gibi aslinda beklentimi düşük tutarak mutlu olabilirim galiba :)

X