uzun ilişki sonucu evliliğin sonu boşanmak mı oluyo

Daha önceki açtığım konudanda bilirsiniz 3 senelik bir ilişkim var ve birbirimizi hala ilk zamanlardaki gibi seviyoruz herşey aynı tabikide 3 yılın verdiği rahatlık var ama e oda olsun canım :) ama şöyle bir sorunum var yaşlarımız benim 21 onun 22 evlenmemize 5 sene var okul biticek işe giricez askerlikti şuydu buydu derken hesapladık 5 senemız cok rahat var geçen erkek arkadaşım bir yerde okumuş dört yıl kadar uzun bir ilişkin varsa evlilik boşanmayla sonuçlanıyo diye öylemi peki ? uzun senelerdir çıkıp evlenen arkadaşlar ablalar lütfen yorum yapın yorumlarınızı bekliyorum

yani eğer ilişkinizde tüm heyecanları tüketmezseniz daha farklı olabilir, ama çoğu uzun süreli ilişkilerde çok yaşandığı için heyecan kalmıyor o yüzden bitebiliyor

Cikip 3-5 kisi ayy biz ilkokuldan beri cikiyoz evliyiz mutluyuz diyorda :KK70: istisnalar heryerde var :)
Fazla uzatmali iliski evlilikte sıkıntılar cikartiyor illa bodanmaya gider mi bilemem ama sıkıntılı

kişiye bağlı canım saygı ve güven tükenmediyse herkes ne sınırda davranmasını biliyorsa problem yok; biz 4 sene sevgiliydik 1,5 senedirde evliyiz 1 seneden fazla çatışmalı geçti yeni yeni oturmaya başladı evliliğimiz.

10 yıl cıkıp evlenen bırıyle 1 yıl cıkıp evlenen bırının heycanını bır goremıyorum
bahsettıgım sey kesınlıkle tanımak veya tanımamak dgıl cunku ınsanlar hem zaman ıcınde degısır dusuncelerı farklılasır hemde kasık kasıga degmeden anlasılamazlar.
benım ıcın tek sorun heycan olurdu 10 sene evlı olmak nerede 10 +10 senedır bır adamın yuzune bakmak nerede gencecık yasımda

Daha önceki açtığım konudanda bilirsiniz 3 senelik bir ilişkim var ve birbirimizi hala ilk zamanlardaki gibi seviyoruz herşey aynı tabikide 3 yılın verdiği rahatlık var ama e oda olsun canım :) ama şöyle bir sorunum var yaşlarımız benim 21 onun 22 evlenmemize 5 sene var okul biticek işe giricez askerlikti şuydu buydu derken hesapladık 5 senemız cok rahat var geçen erkek arkadaşım bir yerde okumuş dört yıl kadar uzun bir ilişkin varsa evlilik boşanmayla sonuçlanıyo diye öylemi peki ? uzun senelerdir çıkıp evlenen arkadaşlar ablalar lütfen yorum yapın yorumlarınızı bekliyorum

katılmıyorum .. eşimle 2007 de tanıştım 2008 de askere gitti. 15 ay bekledim asker yolu..2013 de evlendim.. Tek sorun ailelerden çıkıyor.Eve alınacak eşya yok çeyiz bilmem ne..Sevginden insan kırılsa da hemen affediyor.Uzatmıyor.

2 yıllık evliyim ve boşanmayı düşünmüyorum..Biz evlenmeyi en çok hak eden insanlardık... Millet gibi 6 ay emek değil 7 yıl emek verdik..

O diyenler halt etmiş.

Uzun süre flört edip evlenen yok etrafimda uzundan kastim 6-7 yıl.gibi ...olanlardan ayrildi evlilige gelmeden
ama böyle bi genelleme olamaz die düşünüyorum...:KK14:

Canim genelleme yapmak yanlis olur ama uzun sure sevgililik pek de saglikli olmuyor ciftler birbirini tuketiyor evlenene kadar sonrasinda da kimsenin kimseye tahammulu kalmadigindan iliski kopuyor diye dusunuyorum
Ama sizinki de oyle olacak diye bir kural yok
Nacizane fikrim o kadar yil oncesinden evlilik dusuncem olmazdi ben olsam ani yasamaya bakardim sonra kismetse olur elbet ama kendini cok da evlilige odaklama kim ölürkim kalir diye dusunmek en guzeli

Uzun süreli ilişkiler değil de bence erken yaşta başlamış uzun süreli ilişkiler pek sağlıklı olmuyor. Daha önce hiç bir kadını, erkeği tanımadan tek bir kişiyle uzun süreli ilişki yaşamak iki taraf için de bizim ülkemizde özellikle erkek için sıkıntı yaratıyor. İlgisi başka insanlara kayabiliyor. Bu benim tasvip ettiğim değil gözlemlediğim bir durum. Saldırmayınız...

Bunun dışında eğer rayında giden bir ilişkiyse, sevgi saygı sadakat ve güven varsa ne kadar uzun süreli olursa olsun sıkıntı yaşanmaz. Heyecan biter falan kısmını anlamıyorum ben. 3 ay ilişki yaşayıp hemen evlensen de o heyecan eninde sonunda bitecek. Heyecan bitince rayından çıkacak bir evliliği kim ister ki? Yani aslında bu sorunun net bir cevabı yok. Kişiden kişiye, ilişkiden ilişkiye değişir.

5 sene sevgililik dönemimiz oldu eşimle. İki sevgilinin yaşayabileceği her şeyi yaşadık. Tatillere de gittik, serseriler gibi nerde akşam orda sabah da yaptık, sıkıntılar yaşadık, üzücü anılar biriktirdik. 3 senedir de evliyiz. 8 senedir aynı adamlayım, sıkılmadım. Sanırım o da sıkılmadı.

biz istisnayız sanırım.. tabikide birçok sorun yaşadık hep 3. sahıslarla ama birbirimize olan aşkımız hiiç bitmedi inşallah ta bitmez...
bu arada 2005 ten bu yana beraberiz 3.5 yıllık evliyiz.

Bütün ilişkiler biter.
ilisebilecegin kadar ilisirsin.
Sonrası hep ivir zivir.
Suruyormus gibi görünebilir.
Alternatifsizlik, korkaklik, alışkanlık, sanki daha mı iyi olacak bu olmadan bilinmezligi vs. gibi sebeplerle insanlar elele, göz göze.
Bilseki daha iyisini bulacak kaç kişi yanindakine bakıp "iyi la bu. Seviyom" Der?

bende 4 yıldır birlikteym sevgilimle ama zaman geçtikçe arttı benimkisi...inşallah dahada artar

Ben bu heyecan olayını cidden anlamıyorum. Herkes tutturmuş bi heyecan heyecan. Kısa bir süre çıkıp evlenince bu adamlar ne heyecan yaşatiyor merak ediyorum doğrusu..

Uzun yıllar hücresine kadar tanidiğin bir adamla kurduğun hayallerin gerçek olmasi, hayati adim adim birlikte yaşamak, hiçbir ani kaçirmamak başli başina bir heyecan bence. En azindan benim için öyle. Ha heyecandan ve her şeyi tüketmekten kasit, evlilik öncesi cinsellikse; herhalde 5 yilda bir yeniden evlenecek bunu iddia edenler..

Sözün özü; sevgilinle uyumu, anlayışı yakaladıysan, saygiyi ve sevgiyi kaybetmiyorsan, istersen 30 yil çık..

X