uzun iliski

Simdiden bu derece sikildiysan, bu sorunlarla birlikte evlenirsen bu sorunlar daha da buyur ve iyice katlanilmaz hale gelir. O zaman senin icin cok daha zor olur hersey, iyice tart, dusun, tasin ve nasil mutlu olacagini bul. Onunla mi onsuz bir hayatta mi?

annesi, babasi, ablasi yeğeni hep birlikte yasayacaksiniz. yer varsa beni de alin bi koşeye sıgışırım.

sakın ha sakın evlenmeyin bırakın ailesiyle oturmayı ayrı bir eve çıksanız bile evlenmeyin. sizin değerinizin ne kadar geride kaldığı ortada maalesef pişman olursunuz benden söylemesi en iyisi bu ilişkiyi öyle yada böyle bitirmek ha yapamıyorum çok aşığım dayanamıyorum diyorsanız ayrı evde oturmayı şart koşun. o da pek bir şey değiştirmeyecektir ama yine de bir oturmaktan iyidir

Bu devirde niye kvle yasamayi kabul ediyorsunuz.
Niye ben söylim; sevgiliniz sizin icin fedakarlik yapacak biri degil, siz de alttan almazsaniz bu is bozulcak belli. Siz de yeterki evlenelim diye herseyi kabul edeceksiniz.
Sonrada gelip benimle ilgilenmiyor söyle onlari dinliyor böyle böyle yapiyor. Bence fedakarlik yapmayan insan sevmiyordur zaten. Kabul ederseniz de beklentilerinizi sifira indirin sikayettede etmeyin. Herseyi bile bile kabul ediyorsunuz. Her dediklerini yapin yeter ki bu adamdan ayrilmayin.

Ay biz yeğenlerimizi sevmiyor muyuz? Kendi akrabalarımızı sevmiyor muyuz? Bir tek onun mu sevdiği akrabaları varmış yani?

Akrabayı sevip değer vermek başka, ilişkileri ait olduğu yerlerde tutabilmeyi, birbirine karıştırmamayı, dengeyi sağlayabilmeyi başarmak başka.

Sevgiliniz hala büyümemiş, bırakın gidin. Size çok acı çektirir.

Nerden baslasam bilmiyorum 6 yillik bir iliskim var. Birbirimizi cok seviyoruz ama benim bazi sorunlarim var ona guveniyorum ama guvenmek icimden gelmiyor surekli bir beni aldatiyo hissi beni sevmiyor hissi var bunu onunla paylasiyorum konusunca bu susunduklerimin yanlis oldugu kanaatine variyorum. Bu hisselrrimde ysadiklarimiz. Sanairim on planda hayattaki ilk onceligi ben degilim yegeni ailesi bilgisaya oyunlari ama ona sorsam benim senden baska onceligim yok . ablasi esinden bosanmis ayni evde yasiyorlar o istnbul ben konyadayim bir yegeni var onu cok seviyor bunda sikintimiz yok ama bu co uk daha 8 yasinda. Ben istnbula gidince bana yapmadigi eziyet kalmiyor bildiginiz kucuk bir seytan :)ben bundan sikayet ettigimde de sen benim yigenimi ailemi sevmiyosun diyor. Annesine gelince hepsini seviyorum onlarda beni oyle ama surekli beni annesiyle kiyaslama cabalari icinde annem varken sen kimsin havasinda beni hic onlardan onde tutmuyo cok anneci ben bundan cok sikiliyorum (babasiyla annesi ayni evin tek oglu ) surekli kendimi onun ic degersiz hissediyorum hep ikinci plandayim. Evlilik konusu acikdiginda annemlsiyle oturmal istedi ben istemedim cunku simdi boyle uzuluyorum burun omur ne olur diye dusundum sonra kararimi degistirdim o mutlu olcaksa kendi evimde bir omur yabanci gibi yasarim dedim .bu seferde ablasi ve yigeninide araya sokuyor istemedigimi belli ettikce ustume geliyor yine ayni laflar sen ben ailemi istemiyosun gibi.biz yalniz basimizayken cok mutluyuz huzurluyuz ama yigeni yuzunden 5 dk yalniz bile kalamiyoruz yanyanayi gectim telfonda bile konusurken araya girip duruyo simarik buyutulmus artik kafayi yemek uzereyim :KK43:

Birbirinizi çok sevdiğinizden emin misiniz? Siz seviyorsunuz amenna hatta sevdiğiniz için ailesiyle yaşamayı dahi kabul ediyorsunuz peki ya o? Nelerden vazgeçiyor sizin için? Her görüştüğünüzde neden yeğeni yanınızda? Sizinle başbaşa kalmaya ihtiyaç duymuyor mu? Yeğenini eleştirmenize niçin kızıyor? Yaşının küçük olması her yapılana tahammül etmeyi mi gerektirirmiş? Şu anda sizi bu kadar geri plana atan adam evlenince baş tacı mı yapacak??

Elin adamını bu denli seveceğinize azıcık kendinizi sevin bence..

Bence hazir isin basindayken yani denin ailene gitmeden vazgec bu isten bacim.. Bu nedir ya? Anasiyla oturmak istemiyosun, hele sadece anasi da degil o evdekiler ablasi yegeni bilmem daha kimleri kimleri.. Sen o eve hizmetci o simarik yegene de bakici olursun bu gidisle canim arkana bakmadan kac. Bence yasin da kucuktur eminim senin icin daha hayirlisi vardir ve cikar karsina yakinda..bosver sonradan daha cok uzulursun, basini taslara vurma simdi kes at daha az uzulursun..
dayısının onunla bir baba gibi ilgileniyor olması da çok normal
O cocugun annesinden ayri da olsa bi babasi zaten var. Dayisi niye ilgilensin ya hem de bi baba gibi? Dayisinin baba olmaya calismasi bence asil anormal olan.. Herkes yerini bilecek kardesim.. Bu adam yarin bi gun evlenip kendi cocugu oldugunda, kendi cocugunu seviyo diye de sıkıntı cikartir o simarik yegen..
Benim esimin de yegeni var 6 yasinda, kv bakiyo, annesini degil de beni arattirir surekli bizle olmayi ister ama herkesin evi yurdu ayri bu normal olan.. kv ile daha yeni muhabbet oldu diye anlatiyorum; bebegin dogdugunda bizim kiz seni cok kiskanicak dediginde; ilk basta kiskanir kendi kendine, sonra gecer bu cocuk esimin yegeni; adi ustunde yegen yani, esimin ve benim cocugumuz degil sonucta,bizim cocugumuzun bizim icin yeri ayri olucak o da ogrenicek bunu dedim. Budur yani.. Bu kadar basit. Kimse kimseye sonradan annelik babalik yapmamali!
Bu benim fikrim. Herkesin fikrine saygi duyarim bana mantikli geldigi surece..

Nerden baslasam bilmiyorum 6 yillik bir iliskim var. Birbirimizi cok seviyoruz ama benim bazi sorunlarim var ona guveniyorum ama guvenmek icimden gelmiyor surekli bir beni aldatiyo hissi beni sevmiyor hissi var bunu onunla paylasiyorum konusunca bu susunduklerimin yanlis oldugu kanaatine variyorum. Bu hisselrrimde ysadiklarimiz. Sanairim on planda hayattaki ilk onceligi ben degilim yegeni ailesi bilgisaya oyunlari ama ona sorsam benim senden baska onceligim yok . ablasi esinden bosanmis ayni evde yasiyorlar o istnbul ben konyadayim bir yegeni var onu cok seviyor bunda sikintimiz yok ama bu co uk daha 8 yasinda. Ben istnbula gidince bana yapmadigi eziyet kalmiyor bildiginiz kucuk bir seytan :)ben bundan sikayet ettigimde de sen benim yigenimi ailemi sevmiyosun diyor. Annesine gelince hepsini seviyorum onlarda beni oyle ama surekli beni annesiyle kiyaslama cabalari icinde annem varken sen kimsin havasinda beni hic onlardan onde tutmuyo cok anneci ben bundan cok sikiliyorum (babasiyla annesi ayni evin tek oglu ) surekli kendimi onun ic degersiz hissediyorum hep ikinci plandayim. Evlilik konusu acikdiginda annemlsiyle oturmal istedi ben istemedim cunku simdi boyle uzuluyorum burun omur ne olur diye dusundum sonra kararimi degistirdim o mutlu olcaksa kendi evimde bir omur yabanci gibi yasarim dedim .bu seferde ablasi ve yigeninide araya sokuyor istemedigimi belli ettikce ustume geliyor yine ayni laflar sen ben ailemi istemiyosun gibi.biz yalniz basimizayken cok mutluyuz huzurluyuz ama yigeni yuzunden 5 dk yalniz bile kalamiyoruz yanyanayi gectim telfonda bile konusurken araya girip duruyo simarik buyutulmus artik kafayi yemek uzereyim :KK43:

Kaç kaç kaç... valla çekilmez.

Back
X