- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
Merhaba kızlar . Benim yine bir derdim var paylaşıp akıl almak istedim. 10 gün önce arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Çocuk her açıdan istediğim gibi biri yani tam aklımdaki hayalimdeki profil. Zeki, yakışıklı kibar vs. İşte ilk kez buluştuk basbasa kahve içtik her konudan konustuk bana karşı çok kibardı iltifat etti hep konu iliskilere geldi ciddi uzun iliskin oldu mu dedi hayır kimseyle çıkmadım dedim. Çok şaşırdı güzel kızsın nasıl olmaz falan dedi kafama uygun biri olmadı dedim. Onun ise 5 yıllık iliskisi 2 ay once bitmis zaten 1 tane sevgilisi olmus. Ben bunu duyunca bozuldum, üzüldüm moralim bozuldu oda anladi ama ben onu unuttum kesinlikle dusunmuyorum onu oyle olsa burda senin yanında olmazdım suan dedi. Neyse aksam mesaj attı hemen seninle olmak cok guzeldi falan tarzı hep iltifat etti. Biz ondan sonra 1 hafta sürekli konustuk. Ama sabah günaydın mesajları aksam iyi geceler mesajları iyiki hayatıma girdin falan dedi sevgili moduna girdik yani zaten bende cok hoslanmıstım. Neyse sonra ikinc kez bulustuk. Çokgüzel geçti bulusma sinemaya falan gittik elimi tuttu yüzüme falan dokundu ve o kadar içtentiki.. Gerçekten samimiyetine inandim. El ele gezdik zaten hep ve surekli opup durdu beni. Hatta ne zaman tanısmıstık yazalım dedi. Ben cok mutlu idim tabi baslamıstı resmen iliskimiz . Aksam mesaj falan attım boyle benimle soguk konusuyor bi tuhaf. Neden boyle yapıyosun dedim bisey yok bende dedi direttim üsteleyince moralim bozuldumdertlendim dedi niye dedim eski olanlar aklıma geldi dedi ne demk istiyorsun dedim eski iliskilerim dedi sonrada ben daha fazla sacmalamadan uyuycammdedi hiç bişey diyemedim. Cevap vermedim. Beynimden vurulmusa dondum cok bozuldum,kalbim kırıldı gururum kırıldı. Sabah mesaj atti dun icin kusura bakma günaydın tarzı. Bende hala kafan karısık kendinden emin degilsin bi sure gorusmeyelim dedim tamam dedi. Bitti mi onuda anlamadım . Bugunde fotograf koydum begenmis. Bu ne anlama geliyor sizce ? Acıkcası kafam cok karısık yani sürekli onu düsünüyorum kendime engel olamıyorum akıl verin