Uzun ilişkiden çıkmış bir adamı sevmek çok mu zor? :(

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Merhaba kızlar . Benim yine bir derdim var paylaşıp akıl almak istedim. 10 gün önce arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Çocuk her açıdan istediğim gibi biri yani tam aklımdaki hayalimdeki profil. Zeki, yakışıklı kibar vs. İşte ilk kez buluştuk basbasa kahve içtik her konudan konustuk bana karşı çok kibardı iltifat etti hep konu iliskilere geldi ciddi uzun iliskin oldu mu dedi hayır kimseyle çıkmadım dedim. Çok şaşırdı güzel kızsın nasıl olmaz falan dedi kafama uygun biri olmadı dedim. Onun ise 5 yıllık iliskisi 2 ay once bitmis zaten 1 tane sevgilisi olmus. Ben bunu duyunca bozuldum, üzüldüm moralim bozuldu oda anladi ama ben onu unuttum kesinlikle dusunmuyorum onu oyle olsa burda senin yanında olmazdım suan dedi. Neyse aksam mesaj attı hemen seninle olmak cok guzeldi falan tarzı hep iltifat etti. Biz ondan sonra 1 hafta sürekli konustuk. Ama sabah günaydın mesajları aksam iyi geceler mesajları iyiki hayatıma girdin falan dedi sevgili moduna girdik yani zaten bende cok hoslanmıstım. Neyse sonra ikinc kez bulustuk. Çokgüzel geçti bulusma sinemaya falan gittik elimi tuttu yüzüme falan dokundu ve o kadar içtentiki.. Gerçekten samimiyetine inandim. El ele gezdik zaten hep ve surekli opup durdu beni. Hatta ne zaman tanısmıstık yazalım dedi. Ben cok mutlu idim tabi baslamıstı resmen iliskimiz . Aksam mesaj falan attım boyle benimle soguk konusuyor bi tuhaf. Neden boyle yapıyosun dedim bisey yok bende dedi direttim üsteleyince moralim bozuldumdertlendim dedi niye dedim eski olanlar aklıma geldi dedi ne demk istiyorsun dedim eski iliskilerim dedi sonrada ben daha fazla sacmalamadan uyuycammdedi hiç bişey diyemedim. Cevap vermedim. Beynimden vurulmusa dondum cok bozuldum,kalbim kırıldı gururum kırıldı. Sabah mesaj atti dun icin kusura bakma günaydın tarzı. Bende hala kafan karısık kendinden emin degilsin bi sure gorusmeyelim dedim tamam dedi. Bitti mi onuda anlamadım . Bugunde fotograf koydum begenmis. Bu ne anlama geliyor sizce ? Acıkcası kafam cok karısık yani sürekli onu düsünüyorum kendime engel olamıyorum akıl verin :(

5 yıllık ilişki biranda 2 ayda bitemez tabi kişiden kişiye değişir ama eğer her anını dolu dolu yaşadıysa unutması mümkün olmaz . Seninle konuşunca onu hatırlar en cokda bu acı verir.

genelde uzun ilişkilerin ardından başlayan ilişkiler biter bende yaşadım ,2 ay çok kısa bi süre hemen unutamaz eski sevgilisini ama sen bilirsin yinede...

5 yıllık ilişki biranda 2 ayda bitemez tabi kişiden kişiye değişir ama eğer her anını dolu dolu yaşadıysa unutması mümkün olmaz . Seninle konuşunca onu hatırlar en cokda bu acı verir.

En çokta bu dokunuyo yani beni öperken elimi tutarken o kadın geldi aklna belkide o yuzden onu hatırladı:(

Konunu bence bir derdim var 'a taşınması daha iyi olurdu daha cok y
En çokta bu dokunuyo yani beni öperken elimi tutarken o kadın geldi aklna belkide o yuzden onu hatırladı:KK43:
başka bir sebep olamaz çünkü bu yaptıklarına karşın birden soğumalar falan inan yaşadığım için biliyorum 5 yıl fazlasıyla uzun bir süre , arada sende yıpranma daha yarası taze üstelik :(

Konunu bence bir derdim var 'a taşınması daha iyi olurdu daha cok y

başka bir sebep olamaz çünkü bu yaptıklarına karşın birden soğumalar falan inan yaşadığım için biliyorum 5 yıl fazlasıyla uzun bir süre , arada sende yıpranma daha yarası taze üstelik :KK43:
Doğru söylüyorsun onu hatırlattım ona ama o kadar samimiydiki inandım işte :(

Aklı karışıkda olabilir geri dönüp dönmeme konusunda hayırlısı olsun..

aynenn zaten sana bitti deyıp sonra eskılerı hatrladım demesı bıle olacakların belırtisi kafası temiz biriyle basla canm

Haklısın bide bunu bana söylemesi eski sevgilimi hatırladım der mi insan ya..saçma sapan konuştu ayıp yanî çok kırıldım :(

Uzun bir iliskiden cikmis bi adami sevmek zor mu kolay mi bilmem de, 2 ay önce ayrilan birinin ne acelesi varmis acaba.

tamamen bıtırmemiş kafasında belliki.. uzak durmakda fayda var. aramayın sormayın.. zaten sıze karsı bişi varsa gerı donecektır

Her şey iyi güzel hoşta neden bu kadar hızlı gelişti her şey? :KK64:
Hızlı gelişen her şeyden korkmuşumdur. Tez biterse diye :KK12:
Ayrıca uzun soluklu bir ilişkinin izleri 2 ayda silinmez. :KK20:
Benimde 3 yıllık ilişkim oldu ve biteli üstünden 1.5 yıl geçti. Eski sevgilim son zamanlarda mesaj atmaya başladı. Kimseyi yerine koyamıyorum diye. Görüştüğü kızlar oluyormuş fakat hep seni arıyorum diyor. Muhtemelen kızlarada "ben onu çoktan unuttum, aklıma bile gelmiyo, ben senden hoşlanıyorum, sen çok güzelsin, çok iyisin, süpersin" vs. diyordur :KK53:
Bu gibi durumlarda tanışma aşamasını uzatıp emin olmak en güzeli :KK66:

Back
X