Uzun ilişkiden çıkmış bir adamı sevmek çok mu zor? :(

Benzerleri benim de başıma geldi canım. Boşver. Yanına böyle bir karakterdeki birini yakıştırma. Gururun kırılmışsa affedersen o gurur onlarca defa kırılır. Hazır aranızdaki şey bitmişken arkana bakma hiç canım. Anca o zaman değerli oluyoruz.

Benim de beş yıllık iliskim tam dediğin zamanlarda bitti inşallah o kişi benim eski sevgilim değildir çünkü ben hala onu unutamadim :KK66: azcik ipucu versen de o mu degil mi anlasam olmaz mi en azından mesleğini soylesen :)

Yok artık neden o olsun ki ben ihtimal vermiyorum binlerce olasılık var :) okuyor o da henüz
neden ayrıldılar peki eski sevgilisiyle?
Nedenini bilmiyorum

Benzerleri benim de başıma geldi canım. Boşver. Yanına böyle bir karakterdeki birini yakıştırma. Gururun kırılmışsa affedersen o gurur onlarca defa kırılır. Hazır aranızdaki şey bitmişken arkana bakma hiç canım. Anca o zaman değerli oluyoruz.
Bitti zaten tamamen sanırım son mesajımı okumadınız. Yani tesmen kestirip attı sanki ben istemişim gibi. Zaten gerçekten umursamıyorum suan:)

kaçıyor sen de kovalıyorsun olay budur.. Yeni ilişkiden çıktığı için bence etrafındakilerle takılacaktır ama senide beğendiğinden yedekte tutmak istemiştir, oyüzden hafiften kaçma taktiği uygulamıştır..

Bu erkek milletinden herşeyi ama herşeyi beklerim , bence sen de beklemelisin :KK51:

kaçıyor sen de kovalıyorsun olay budur.. Yeni ilişkiden çıktığı için bence etrafındakilerle takılacaktır ama senide beğendiğinden yedekte tutmak istemiştir, oyüzden hafiften kaçma taktiği uygulamıştır..

Bu erkek milletinden herşeyi ama herşeyi beklerim , bence sen de beklemelisin :KK51:

Aynen öyle dengesizler buluyor benide ya :( kırılan gururumu bi nebze içim rahatlasın diye ssildim her yerden en azından vazgeçilmez oldugunu görsün

Unutmasın da bir zahmet.:O Koskoca 5 yıl.Haksız mıyım. Daha yeni bitmiş üstelik. Bence biraz uzak kal. Kafasını toparlasın önce.

Back
X