- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
Merhaba 24 yaşındayım, uzun iliskimi (4 yil olacak) yeni bitirdim 1 hafta oldu. Diyeceksiniz ki daha yeni dur bakalım ama yeni alinmis bir karar değil uzun sürenin getirdigi yorgunluklar, kırgınlıklar. Aslında son zamanda aramızda belirgin bir sorun kavga vs.. yoktu ama yapamayacağımı hayattan daha fazlasini istediğime karar verdim. Sevdiğim halde ayrildim. Ayrilinca karalar bağlarım zannediyordum ama su an hicbir sey hissetmiyorum. İcimde ona karşı kin,nefret,kötü duygu yok. Sıradan biri gibi. İcten ice üzülüyorum ama bittigine değil emeklerime. Bir de korku var daha önce iliskilerim oldu ama rastgele seylerdi. İlk defa sevdim,sevildim. İlk defa biri bana kısmi de olsa saygı gösterdi. İlk defa biri zor zamanımda yanımda oldu. İlk defa sırtımı birine yaslayabileceğimi hissettim. Simdi sudan çıkmış balık gibiyim. Acaba diyorum hata mı yaptım ? İlgi olmadan da iliski yürür müydü ? Ya bir daha sevilmezsem ya bir daha kimseyi sevemezsem güvenemezsem ya daha iyisini bulamazsam. Maalesef cok kötü bir özelligim var. Bana yaklaşan erkekleri direk analiz edebiliyorum mesela bu capkındır,bu her kıza yazar,bunun kalbi kırık,eski sevgilisini unutamamış,bu ailesine cok düşkün,bu yapmacık,bunun öfke sorunları var vs.. Herkesin kusurunu görüyorum. Uzun iliskisini bitirip mutluluğu ve aşkı bulabilen var mı ?