Uzun ilişkinin ardından üzgün iki taraf

Bence ayrilma karari almak yerine yeniden bir arada olana kadar bekleseydiniz.. dediginiz gibi uzun iliskinin rutini artık heyecan yok doğal olarak bir de mesafe ilişkisi ise. o suan bosum rahatladim diye dusunuyor olabilir bence mesaj atip bulusana kadar idare etmeyi twklif edin yeni ortamlara girdi ve eskisinden daha free ise bu hosuna gitmistir ve 1 ayda kuzuyu kapabilirler..

Bence ayrilma karari almak yerine yeniden bir arada olana kadar bekleseydiniz.. dediginiz gibi uzun iliskinin rutini artık heyecan yok doğal olarak bir de mesafe ilişkisi ise. o suan bosum rahatladim diye dusunuyor olabilir bence mesaj atip bulusana kadar idare etmeyi twklif edin yeni ortamlara girdi ve eskisinden daha free ise bu hosuna gitmistir ve 1 ayda kuzuyu kapabilirler..

Onun da çok üzgün olduğunu ve başkasıyla herhangi bir ilişki düşünmediğini biliyorum. Dediğim gibi tek sıkıntı uzak olmamız ama ben bu kararın ardından mesaj atıp arayıp iyice sıkmak istemiyorum. Aslında çok ani verilmiş bir karar oldu ve uzak olduğumuz için de oturup uzun uzun konuşma fırsatımız ne yazık ki yok.

sevgilim
insanı en çok ne acıtır bilirmisin?
aslında en yakınında tam yüreğinde olan adamı mesafelere yenik düşecek kadar uzakta hissetmesi..
tedirginliğimi mazur gör, insan en çok sevdiğine kırılır
bu demek değldir ki bizi şuanda boğan bu olumsuz duygular koca bir ömrü heba edecek..hayır!
içindeki gerçek beni görmeni istiyorum
içimdeki seni gözlerimin içine bakarak bir nebze olsun hisset istiyorum
çünkü o vakit, uyandığın her sabah güneşin ışıklarını dahi farketmeden göreceğin bu suretin senin özleminle gülmeyi unuttuğunu bileceksin..
en kolayıdır vazgeçmek..
ardımıza dönüp gideriz..ama birdahaki 3 yıl bu kadar güzel olmayacak sevgilim..
ikimiz de bilelim ve bunu bilerek yeniden bir karar verelim...

bir an duggusallaştım yazıverdim
senşn adına oldu ama belki yardımcı olur :)

Back
X