• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun olucak ama akıl verir misiniz yardım lütfen

Yesim121726

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2022
15
7
36
29
Merhaba ben ıkı çocukla ıkıncı evliliği yapacak bırısıyım bır yıldır beraber yasadıgım adam ailesi istıo ben ıstıo ama o evlenmiyor ailem bana dava actı artık öz ailem nıkahsız oturuyorum kız çocuğum var dıye bakıldıgında haklılsr evet ama
İki çocukla nasıl ev tutacaksın dıyen kımse yok evıne alan kımde yok ailem bı ekmek almadılar gelelım bu adama bu adam in da ilk eşi aldatmış evliyken çocuğu olmuş ama o kız dahı erkek arkadasımdan degılmı ş.. Bosandıktan sonra kadın ıkı ay ıcınde dört dörtlük evleniyor ve altı ay sonra yıne doğum yapmiş. Sonra erkek arkadaşm zaten kısır çıktı. Benım derdım çocuklar ı'm elımden alınmaması o yüzden bununla yaşıyorum ve ne gurur ne sevgı hıc bırsey kalmadı. Hanı derler ya bn bu evden çıksam yol param dahı yok. Ben ne yapacak bana yardım edin çok mutsuz um

Çocukları yetiştirme yurduna mi verseniz devlet daha iyi bakmazmi o arada kadın sığınmaya gidip iş talep etseniz cocuklari görseniz sonra düzen kurup yanınıza alsanız olmazmi aile evlenmiyorsun diye dava acamazki yaş kaç 15 mi ne alaka o adamdan medet yok evlenseniz ne olacak o yada bir başkası

Çocukların yararı için bir süre ayrı kalmayı göze alın sonra bir şekilde durumu toplar alırsınız en azından gelecekleri bir yer olur böyle olmazki nikah ne işe yarayacak elin adamı çocukların babası değil bişey değil ki

Gururunuzu ayaklar altına almayı göze aldınız madem bunu bi erkeğin kapısında değil babanızın kapısında yapın. Çocuklarınız güvenli bi ortamdayken siz de çalışabilirsiniz hem. Çocuklar için sizi mahkemeye vermeyi düşünen ailenizin torunlarını önemsediklerini varsayıyorum.

Gururunuzu ayaklar altına almayı göze aldınız madem bunu bi erkeğin kapısında değil babanızın kapısında yapın. Çocuklarınız güvenli bi ortamdayken siz de çalışabilirsiniz hem. Çocuklar için sizi mahkemeye vermeyi düşünen ailenizin torunlarını önemsediklerini varsayıyorum.
Ailesi istemiyor ekmek almiyorlarmis sadece nikah diye tutturuyorlar öyle anladım

Merhaba ben ıkı çocukla ıkıncı evliliği yapacak bırısıyım bır yıldır beraber yasadıgım adam ailesi istıo ben ıstıo ama o evlenmiyor ailem bana dava actı artık öz ailem nıkahsız oturuyorum kız çocuğum var dıye bakıldıgında haklılsr evet ama
İki çocukla nasıl ev tutacaksın dıyen kımse yok evıne alan kımde yok ailem bı ekmek almadılar gelelım bu adama bu adam in da ilk eşi aldatmış evliyken çocuğu olmuş ama o kız dahı erkek arkadasımdan degılmı ş.. Bosandıktan sonra kadın ıkı ay ıcınde dört dörtlük evleniyor ve altı ay sonra yıne doğum yapmiş. Sonra erkek arkadaşm zaten kısır çıktı. Benım derdım çocuklar ı'm elımden alınmaması o yüzden bununla yaşıyorum ve ne gurur ne sevgı hıc bırsey kalmadı. Hanı derler ya bn bu evden çıksam yol param dahı yok. Ben ne yapacak bana yardım edin çok mutsuz um
Yazı biraz karışık olmuş. Aileniz geri dönmenizi istemiyor mu? İki çocuğunuz kaç yaşında? Sevgilinizle evlenmek istiyorsunuz, ailesi de resmi nikah olsun istiyor ama o bunu istemiyor öyle mi?

kimseye cevap vermeyecekseniz neden konu açıyorsunuz. ayrıca okadar karmakarışık bir yazı ki yardımcı olunacak gibi de değil. sordukları sorulara cevap verirseniz daha iyi anlayacağız konunuzu

Öncelikle cok gecmiş olsun sana moral olsun diye yazıyorum ilk cocugum 17 yasında dogurdum neın ne oldugunu bilmiyorum 30 haftalık sezeryan a alındı suyu bıtmıs denildi. Masallh su an 8 yasında sadece 1 hafta kuvezde kaldı ve cok zeki. İkincı cocugu uda 30 haftalık dogurdum boynuna kordonu bu dolamıs o da 1 hafta kuvezde kaldı bu arada erken dogan lar cok akıllı ve tombul oluyorlar. 3.cocugumu 37 haftalık dogurdum su an 1 yasında ve Bn adet olmadan hamile kaldım su an 33 haftalık hamileyim ve bazen diyorum ki keske dogsa artık. Cunku inankı yanliş anlama ama kuvez de cocugun Bı hastalığı varmı yokmuş daha iyi bakıolar bizden. İlk hafta sezeryan lisin birde. Ha zaten bu arada bnm doktorum artık dogsada Allah etmedin Bı hastalığı sıkıntısı olmazsa kuvez e alınmaz dedi. Bende cok kasık agrısı yasıyorum heryerım şiş her aksam eşim masaj yapio cocuk doğum kanalına ınmıs ama devlet hastanesi iste nst de de sancım cıkmıyo ugrastırıolar

Ne 2 çocuğu ya sen daha 2022 de 4. Ye hamileymişsin? Senin elinden o çocuklar alınsın senin de doğurmanı bi engellesinler artık

Çocukları yetiştirme yurduna mi verseniz devlet daha iyi bakmazmi o arada kadın sığınmaya gidip iş talep etseniz cocuklari görseniz sonra düzen kurup yanınıza alsanız olmazmi aile evlenmiyorsun diye dava acamazki yaş kaç 15 mi ne alaka o adamdan medet yok evlenseniz ne olacak o yada bir başkası
Evlenöediğim için dava acmıyor kız çocuğum var başka adamla yanında dıye..
Zaten çocuğumu devlete vermek istesem böyle şeyler yazarmıyım

Yazı biraz karışık olmuş. Aileniz geri dönmenizi istemiyor mu? İki çocuğunuz kaç yaşında? Sevgilinizle evlenmek istiyorsunuz, ailesi de resmi nikah olsun istiyor ama o bunu istemiyor öyle mi?
Önce caliştıgım zamn çünkü tüm param onlardaydı sımdı calişmıyorum sorun o

Yanlış anladıysam düzeltin lütfen
Birlikte yaşadığınız adamın ailesi ile aynı evde yaşıyorsunuz,aileniz evlenin diyor ama size hiç maddi destek sağlamıyor,evi ayıramıyorsunuz.

Yok yazmazsinizda benim aklıma başka mantıklı öneri gelmiyor üye yazmış boş yazmaz ayrıca kendisi 4 cu hamilelik yazmış kaç çocuğunuz var 2 mi 4 mu Allah yardımcınız olsun başka fikrim yok

Boşandıktan sonra nasıl iki ay içinde kadın evlendi hukuken dava açıp hamile olduğunu kanıtlarsa ancak evlenebilir ama haöileymiş bir sürü soybağı sorunları var bu hikaye AB’na güvem vermedi

Yani evlenmek istemiyorsa ne yapacaksınız zorla evlenecek haliniz yok ya? Bence madem aileniz çalışmadığınızda sizi kabul etmiyor işe girip ailenizin yanına gidin. Başkasının ailesinin yanında rezil olmaktan iyidir.

Boşandıktan sonra nasıl iki ay içinde kadın evlendi hukuken dava açıp hamile olduğunu kanıtlarsa ancak evlenebilir ama haöileymiş bir sürü soybağı sorunları var bu hikaye AB’na güvem vermedi
Hamile olmadığını
Avrupa birliği ne alaka hanımefendi
bana yazacaktım konu bu mu hanımefendi kadının anlattığı hikayeyi ne hukuk ne matematik kabul ediyor buna takılın

Back
X